Jump to content

Νεο pc με 700Ε

Tazzz

Recommended Posts

Λοιπον.. ο παρον Η/Υ θα ειναι για gaming και δεν θα γινει oc

τα χρηματα γυρω στα 700Ε +/- (και 20-30 ευρα παραπανω αν αξιζουν δεν χαθηκε κ ο κοσμος)

χωρις ΗDD, οθονη και περιφερειακα. Μονο ο πυργος.

απο ενα καταστημα ωστε να ερθει ετοιμος και στην θεσσαλονικη..

θα μπει SSD samsung evo 120gb

τωρα απο αυτα που ειδα

απο cpu :amd 8320

mobo:

MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

ή MOTHERBOARD :: Asus Socket AM3+ M5A97 R2.0 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

gpu: r9 270x giga

psu: PSU :: XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

ram: G.Skill RipjawsX F3-14900CL8D-8GBXM | Skroutz.gr

πως ακουγεται? τι θα αλλαζατε?

Λοιπον.. ο παρον Η/Υ θα ειναι για gaming και δεν θα γινει oc

τα χρηματα γυρω στα 700Ε +/- (και 20-30 ευρα παραπανω αν αξιζουν δεν χαθηκε κ ο κοσμος)

χωρις ΗDD, οθονη και περιφερειακα. Μονο ο πυργος.

απο ενα καταστημα ωστε να ερθει ετοιμος και στην θεσσαλονικη..

θα μπει SSD samsung evo 120gb

τωρα απο αυτα που ειδα

απο cpu :amd 8320

mobo:

MOTHERBOARD :: Gigabyte Socket AM3+ GA-990XA-UD3 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

ή MOTHERBOARD :: Asus Socket AM3+ M5A97 R2.0 GLan Audio Raid - Visionstudio.gr

gpu: r9 270x giga

psu: PSU :: XFX Power Supply 550W ATX 24 pin Core Edition PRO550W Active-PFC Retail - Visionstudio.gr

ram: G.Skill RipjawsX F3-14900CL8D-8GBXM | Skroutz.gr

πως ακουγεται? τι θα αλλαζατε?

Απο visionstudio.gr

60011d1388914415-neo-pc-me-700e-capture.jpg

chieftec%20gps-600a8.png

Αυτό νομίζω είναι ότι πρέπει.

RADEON 280X επάνω γιατί μιλάμε για gaming μηχάνημα . Πλήρες με SSD, 8GB RAM, πλήρη και αξιόπιστη μητρική, κουτί καλό και οικονομικό με usb III στο front panel και παράθυρο αν θες, τροφοδοτικό με 46A στην +12v, + τα υπόλοιπα .

Δεν σου χρειάζεται ο FX8320 , ούτε ο samsung EVO (δεν θα δεις διαφορά σχέση με τον Kingston, τους έχω και τους δυο), ούτε μνήμες υψηλότερα χρονισμένες από 1600Mhz CL9 αν και η ίδια σειρά στα 1866Mhz CL9 έχει + 3€. Σου χρειάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη κάρτα γραφικών.

Όσο καλύτερη κάρτα γραφικών βάζεις τόσο ποιο ελεύθερος είσαι να μαξάρεις τις ρυθμίσεις /φίλτρα χωρίς να πέφτεις σε FPS, έχοντας καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Μαξάροντας τις ρυθμίσεις ο φόρτος πέφτει πάνω στην κάρτα γραφικών όλο και περισσότερο οπότε δεν σε νοιάζει τόσο τι υπάρχει από πίσω ... στο υπόλοιπο setup.

Αρα συμπιέζεις όσο το δυνατόν τα υπόλοιπα για χάρη της GPU, χωρίς να χάσεις σε πληρότητα- αξιοπιστία .

δεν έβαζες SSD ένα σετάκι με

GIGABYTE RADEON R9 290 4GB DDR5

AMD FX 8320

GIGABYTE 970A-UD3P (8+2 VRM)

GEIL 8GB DDR3 1600MhZ

THERMALTAKE COMMANDER GS-III (για τις πολλές θέσεις ανεμιστήρων)

XFX 650Watt ή παρόμοιο

----------------------------

Κάπου πάνω από τα 700€ (δεν τα υπολόγισα) θα σε ανέβαζε σε άλλο επίπεδο πάντως και με πολύ μεγάλες ικανότητες overclock αργότερα αν θελήσεις και με πολύ πιο μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Εννοείται πως σε αυτή την περίπτωση παίζεις τα πάντα σε max ρυθμίσεις για πολύ καιρό.

Πάντως εγώ έναν 8320 με το καλημέρα θα τον έτρεχα στα 4,2Ghz (εκεί που παίζει το αδερφάκι του ο 8350) χωρίς πολλά πολλά.

βασικα δεν μπορω να κανω την αγορα απο εξωτερικο και ουτε καταλαβα τελικα τι pc πηρες.. intel? amd?

Ιντέλ πήρα και όλα απο Ελλάδα και συγκεκριμένα Θεσσαλονίκη.

Sent from my GT-I9505 using Tapatalk

[MENTION=31639]Tazzz[/MENTION]

Δεν κατάλαβα αν τον SSD τον έχεις ή θέλεις να τον αγοράσεις.

Πάντως για gaming pc δεν θα πάρεις παραπάνω frames από τον SSD, ενώ λόγω μεγέθους δεν θα μπορέσεις να βάλεις πάνω από 2 (3 το πολύ) AAA games πάνω του. Χρειάζεται να δώσεις τα ρέστα σου για gpu και cpu.

[MENTION=7477]adpanos[/MENTION]

Η σύνθεση πού είναι;

@Tazzz

Δεν κατάλαβα αν τον SSD τον έχεις ή θέλεις να τον αγοράσεις.

Πάντως για gaming pc δεν θα πάρεις παραπάνω frames από τον SSD, ενώ λόγω μεγέθους δεν θα μπορέσεις να βάλεις πάνω από 2 (3 το πολύ) AAA games πάνω του. Χρειάζεται να δώσεις τα ρέστα σου για gpu και cpu.

@adpanos

Η σύνθεση πού είναι;

Στο screen. Εμένα την προβάλει, σε εσένα όχι ?

Από visionstudio.

Όχι. Προβάλλει ένα chieftech τροφοδοτικό...

Σώσε screenshot καλύτερα και ανέβασέ το σαν συνημμένο, όπως εγώ.

Screenshot είναι πάνω από το chieftec .. ανεβασμένο στο http://postimg.org/image/4oogi6qe9/

To ξαναβάζω από κάτω. Αν δεν φαίνεται θα το ανεβάσω αλλού.

post-7477-1416078025,4118_thumb.jpg

Απο visionstudio.gr

chieftec%20gps-600a8.png

Αυτό νομίζω είναι ότι πρέπει.

RADEON 280X επάνω γιατί μιλάμε για gaming μηχάνημα . Πλήρες με SSD, 8GB RAM, πλήρη και αξιόπιστη μητρική, κουτί καλό και οικονομικό με usb III στο front panel και παράθυρο αν θες, τροφοδοτικό με 46A στην +12v, + τα υπόλοιπα .

Δεν σου χρειάζεται ο FX8320 , ούτε ο samsung EVO (δεν θα δεις διαφορά σχέση με τον Kingston, τους έχω και τους δυο), ούτε μνήμες υψηλότερα χρονισμένες από 1600Mhz CL9 αν και η ίδια σειρά στα 1866Mhz CL9 έχει + 3€. Σου χρειάζεται όσο το δυνατόν καλύτερη κάρτα γραφικών.

Όσο καλύτερη κάρτα γραφικών βάζεις τόσο ποιο ελεύθερος είσαι να μαξάρεις τις ρυθμίσεις /φίλτρα χωρίς να πέφτεις σε FPS, έχοντας καλύτερο οπτικό αποτέλεσμα. Μαξάροντας τις ρυθμίσεις ο φόρτος πέφτει πάνω στην κάρτα γραφικών όλο και περισσότερο οπότε δεν σε νοιάζει τόσο τι υπάρχει από πίσω ... στο υπόλοιπο setup.

Αρα συμπιέζεις όσο το δυνατόν τα υπόλοιπα για χάρη της GPU, χωρίς να χάσεις σε πληρότητα- αξιοπιστία .

Aν δεν έβαζες SSD ένα σετάκι με

GIGABYTE RADEON R9 290 4GB DDR5

AMD FX 8320

GIGABYTE 970A-UD3P (8+2 VRM)

GEIL 8GB DDR3 1600MhZ

THERMALTAKE COMMANDER GS-III (για τις πολλές θέσεις ανεμιστήρων)

XFX 650Watt ή παρόμοιο

----------------------------

Κάπου πάνω από τα 700€ (δεν τα υπολόγισα) θα σε ανέβαζε σε άλλο επίπεδο πάντως και με πολύ μεγάλες ικανότητες overclock αργότερα αν θελήσεις και με πολύ πιο μεγάλη αντοχή στο χρόνο. Εννοείται πως σε αυτή την περίπτωση παίζεις τα πάντα σε max ρυθμίσεις για πολύ καιρό.

Πάντως εγώ έναν 8320 με το καλημέρα θα τον έτρεχα στα 4,2Ghz (εκεί που παίζει το αδερφάκι του ο 8350) χωρίς πολλά πολλά.

To ετοίμασα εγώ για να βοηθήσω απο μεριάς μου :)

Ορίστε συννημένο.

post-25790-1416078025,9759_thumb.jpg

Βασικα για amd ειχα στο μυαλο μου. αλλα μια επιλογη σε ιντελ θα ηθελα. Περιμενα κατι σε Ι5 να πω την αληθεια. Θα ψαξω την προσφορα απο vision να μου πειτε την γνωμη σας.

Επιλογή με το i5 μπορείς να κάνεις το εξής αυτό που παρήγγειλα εγώ.

Αν θες στο στέλνω με ΡΜ. :T:

Για άλλη μια φορά ο adpanos τα λέει όλα, όταν φτιάχνουμε ένα gaming pc, αυτό που θέλουμε να είναι όσο γίνεται καλύτερο πάνω του είναι η κάρτα γραφικών, μετά έρχεται ο επεξεργαστής, ο δίσκος κτλ..

όταν έφτιαξα το δικό μου, επειδή και εγώ είχα ένα συγκεκριμένο ποσό που δεν ήθελα να το ξεπεράσω, δεν πήρα ssd (τον πήρα 2 μήνες μετά που μάζεψα τα λεφτά), δεν πήρα Intel αλλά έκανα την υπερβολή στην κάρτα γραφικών και αν το έκανα σήμερα πάλι (ένα χρόνο μετά), θα έκανα το ίδιο και θα επέλεγα τα ιδία εξαρτήματα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.