BeetleJuice Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2004 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2004 Απλό το πρόβλημαΕχω μια οθόνη 13'' απο λαπτοπ , με τον ανταπτορά της (ξηλώθηκε με ολα της τα καλώδια και κατι εξωτερικά κυκλωματάκια που είχε)Το φίς είναι σαν το DVI που εχω δει σε κάρτες γραφικώνεγώ δεν έχω τέτοια κάρτα αλλά , αν είναι να λειτουργήσει η οθόνη να πάω να πάρω μια με dvi .το εχει δοκιμάσει κανείς? Δουλεύει ?Ξηλώθηκε πάνω απο την μητρική του laptop και δεν εχει τίποτα που να τις λείπει εκός απο το μικρό βυσματάκι που μοιάζει με dvi .Ευχαριστώ
Nos-Dio Οκτώβριος 12, 2004 #2 Οκτώβριος 12, 2004 Κωστα ασχετο επειδη δεν απαντησες στο μηνυμα απλα να σου πω οτι αυτο το ηλεκτρολογικο εξαρτημα που μου ειπες να παρω εχει 5.8 ευρω και οχι 1 οπως μου ειπες!Να με συγχωρεις για το οφτοπικ..το καλυτερο θα ηταν να δοκιμαζες μια καρτα με dvi να εβλεπες αμα θα λειτουργουσε!
bleo8onhs Οκτώβριος 13, 2004 #3 Οκτώβριος 13, 2004 Έχω την εντύπωση πως η οθόνη του laptop χρειάζεται και τον controller της για να δουλέψει. Αν τα κυκλωματάκια που λές είναι ο controller τότε ίσως και να δουλέψει.
BeetleJuice Οκτώβριος 13, 2004 Author #4 Οκτώβριος 13, 2004 δεν καταλαβαίνω σε τι δεν απάντησα...ρε συ τοχεις κανει κυπριακό το ζήτημαθα σου φτιάξω ενα καλώδιο , τόσο δύκολο είναι?6 ευρώ ενας αντάπτορας απο αρσενικό οθόνης σε θυληκό ?μολις πάω μαγαζιά θα ψάξω και εγω , εγκυρα ξέρω οτι τα απλά φισάκια είναι πάρα πολύ στηνα , απλα ενώνεις 2 ή κόβεις ενα καλώδιο οθόνης και βάζεις στη θέση του αρσενικου φίς ενα θυληκό ..ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗναι , λογικά είναι ο controller , γιατι τροφοδοτεί και με ρευμα αλλά και συνδέεται με τα στοιχεία τηε οθόνης .Εχει ενα μικρ΄΄ο κυκλωματάκι που συνδέεται με καλωδιοταινία και απο αυτό φευγουν και 2 πιο χοντρά καλώδια τροφοδοσίας .Αν κάποιος εχει ορεξη να την δοκιμάσουμε παρακαλώ ας μου πεί (μην αγοράσω DVI ασκοπα)Ευχαριστώ
Nos-Dio Οκτώβριος 13, 2004 #5 Οκτώβριος 13, 2004 ναι 6 ευρω και μαλιστα απο μαγαζι στην πατησιων...Κωστα εγω δεν εχω προβλημα φτιαξε οτι θες,εγω το μονο που θελω ειναι ενα καλωδιο οθονης θυληκο-αρσενικο!Σορρυ για την ταλαιπωρια!σου ειχα στειλει πμ,ε σε αυτο δεν απαντησες!Φιλικα!
GoriLLakoS Οκτώβριος 13, 2004 #6 Οκτώβριος 13, 2004 Βρε beetle juice......kaθε μηνα θα ανοιγιες αλλο thread με ιδιο topic?????Γιατι δεν συνεχιζεις το προηγουμενο....τσπ....αμα πιασει αυτο με το dvi που λες,ενημερωσε με γιατι θελω κ εγω....!ΥΓ επειδη εχω dvi ,αμα θες να δοκιμασω κ να σου πω αν λειτουργει στειλε μου πμ!
YDinopoulos Οκτώβριος 13, 2004 #7 Οκτώβριος 13, 2004 @BeetleJuice Που μενεις, αν ειναι να βρεθουμε κ να το δοκιμασουμε !
GoriLLakoS Οκτώβριος 13, 2004 #8 Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από YDinopoulos @BeetleJuice Που μενεις, αν ειναι να βρεθουμε κ να το δοκιμασουμε ! ει ει ει.....εγω το ειπα πρωτος.....
YDinopoulos Οκτώβριος 13, 2004 #9 Οκτώβριος 13, 2004 Να δω αν πετυχει. Εχω ενα laptop με 14,1'...Αν δουλεψει, την ξηλωνω και κανω την οθονη καδρακι και την δουλευω με temps και οτι αλλη παρομοια βλακεια εχω....looool
Pc-Corner Μάρτιος 28, 2005 #10 Μάρτιος 28, 2005 Βγήκε καμία άκρη με αυτό το θέμα?το ξετρύπωσα μιας κ έχω φτάσει να έχω 3ς οθόνες..και την μια την προορίζω για το βαβαβουμ μου..
BeetleJuice Μάρτιος 28, 2005 Author #11 Μάρτιος 28, 2005 αποτι βλεπω οι περισσοτεροι αυτο σκεφτομασταννα βαλουμε πισι στο αμαξιεγω τοχω κανει αλλα σας ενημερωνω οτι προχθες γνωρισα ενα παιδι που τοχει κανει προ διετιας και εχει κατοχυρωσει και την πατεντατην πατησαμεπαντως εγω δεν εχω και παλι dvi οποτε δεν μπορω να δοκιμασωθα ανεβασω φωτο με την πρωτη ευκαρια να δειτε τις συνδεσεις της οθονηςη συνδεση θα μας φαει πολυ ωρα γιατι πρεπει να βρουμε ακριβως καθε ακιδα βγαζει ΤΙ αλλα και καθε ακιδα στην οθονη ΤΙ βαζειdatasheet απο οθονη βρικα κατι βλακειεςdatasheet απο dvi ποιος θα βρει?μαρεσει που το ξεθαψατε το θεμα , εγω ακομα υποστηριζω να το μελετησουμεπιστευω κατι θα κανουμε
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.