Jump to content

Οθόνη απο Laptop σε desktop

BeetleJuice

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Απλό το πρόβλημα

Εχω μια οθόνη 13'' απο λαπτοπ , με τον ανταπτορά της (ξηλώθηκε με ολα της τα καλώδια και κατι εξωτερικά κυκλωματάκια που είχε)

Το φίς είναι σαν το DVI που εχω δει σε κάρτες γραφικών

εγώ δεν έχω τέτοια κάρτα αλλά , αν είναι να λειτουργήσει η οθόνη να πάω να πάρω μια με dvi .

το εχει δοκιμάσει κανείς? Δουλεύει ?

Ξηλώθηκε πάνω απο την μητρική του laptop και δεν εχει τίποτα που να τις λείπει εκός απο το μικρό βυσματάκι που μοιάζει με dvi .

Ευχαριστώ

Κωστα ασχετο επειδη δεν απαντησες στο μηνυμα απλα να σου πω οτι αυτο το ηλεκτρολογικο εξαρτημα που μου ειπες να παρω εχει 5.8 ευρω και οχι 1 οπως μου ειπες!

Να με συγχωρεις για το οφτοπικ..το καλυτερο θα ηταν να δοκιμαζες μια καρτα με dvi να εβλεπες αμα θα λειτουργουσε!

Έχω την εντύπωση πως η οθόνη του laptop χρειάζεται και τον controller της για να δουλέψει. Αν τα κυκλωματάκια που λές είναι ο controller τότε ίσως και να δουλέψει.

δεν καταλαβαίνω σε τι δεν απάντησα...

ρε συ τοχεις κανει κυπριακό το ζήτημα

θα σου φτιάξω ενα καλώδιο , τόσο δύκολο είναι?

6 ευρώ ενας αντάπτορας απο αρσενικό οθόνης σε θυληκό ?

μολις πάω μαγαζιά θα ψάξω και εγω , εγκυρα ξέρω οτι τα απλά φισάκια είναι πάρα πολύ στηνα , απλα ενώνεις 2 ή κόβεις ενα καλώδιο οθόνης και βάζεις στη θέση του αρσενικου φίς ενα θυληκό ..

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ

ναι , λογικά είναι ο controller , γιατι τροφοδοτεί και με ρευμα αλλά και συνδέεται με τα στοιχεία τηε οθόνης .Εχει ενα μικρ΄΄ο κυκλωματάκι που συνδέεται με καλωδιοταινία και απο αυτό φευγουν και 2 πιο χοντρά καλώδια τροφοδοσίας .

Αν κάποιος εχει ορεξη να την δοκιμάσουμε παρακαλώ ας μου πεί (μην αγοράσω DVI ασκοπα)

Ευχαριστώ

ναι 6 ευρω και μαλιστα απο μαγαζι στην πατησιων...Κωστα εγω δεν εχω προβλημα φτιαξε οτι θες,εγω το μονο που θελω ειναι ενα καλωδιο οθονης θυληκο-αρσενικο!

Σορρυ για την ταλαιπωρια!

σου ειχα στειλει πμ,ε σε αυτο δεν απαντησες!

Φιλικα!

Βρε beetle juice......kaθε μηνα θα ανοιγιες αλλο thread με ιδιο topic?????Γιατι δεν συνεχιζεις το προηγουμενο....τσπ....αμα πιασει αυτο με το dvi που λες,ενημερωσε με γιατι θελω κ εγω....!

ΥΓ επειδη εχω dvi ,αμα θες να δοκιμασω κ να σου πω αν λειτουργει στειλε μου πμ!

Αρχική απάντηση από YDinopoulos

@BeetleJuice Που μενεις, αν ειναι να βρεθουμε κ να το δοκιμασουμε !

ει ει ει.....εγω το ειπα πρωτος.....:p

Να δω αν πετυχει. Εχω ενα laptop με 14,1'...Αν δουλεψει, την ξηλωνω και κανω την οθονη καδρακι και την δουλευω με temps και οτι αλλη παρομοια βλακεια εχω....looool

• 5 months later...

Βγήκε καμία άκρη με αυτό το θέμα?το ξετρύπωσα μιας κ έχω φτάσει να έχω 3ς οθόνες..και την μια την προορίζω για το βαβαβουμ μου..

αποτι βλεπω οι περισσοτεροι αυτο σκεφτομασταν

να βαλουμε πισι στο αμαξι

εγω τοχω κανει αλλα σας ενημερωνω οτι προχθες γνωρισα ενα παιδι που τοχει κανει προ διετιας και εχει κατοχυρωσει και την πατεντα

την πατησαμε

παντως εγω δεν εχω και παλι dvi οποτε δεν μπορω να δοκιμασω

θα ανεβασω φωτο με την πρωτη ευκαρια να δειτε τις συνδεσεις της οθονης

η συνδεση θα μας φαει πολυ ωρα γιατι πρεπει να βρουμε ακριβως καθε ακιδα βγαζει ΤΙ αλλα και καθε ακιδα στην οθονη ΤΙ βαζει

datasheet απο οθονη βρικα κατι βλακειες

datasheet απο dvi ποιος θα βρει?

μαρεσει που το ξεθαψατε το θεμα , εγω ακομα υποστηριζω να το μελετησουμε

πιστευω κατι θα κανουμε

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.