Jump to content

Υποβαθμηση απο win8 σε 7

mccormick tech

Recommended Posts

Καταρχην καλησπερα και χρονια πολλα.

Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να υποβαθμησω απο 8 σε 7 σε ενα acer aspire E1-571?

Να σημειωσω οτι τα 8 ειναι γνησια και Γερμανικα. Προσπαθησα να αλλαξω γλωσσα αλλα δεν γυρναει με την καμια γιαυτο και αποφασησα να βαλω τα 7 που τα εχω σε Ελληνικα και μου αρεσουν κιολας, αλλα παρολο που προσπαθησα δεν τα δαιχεται. εχω δοκιμασει να τρεξω απευθιας το dvd μεσα απο τα win αλλα και μεσω boot και δεν κανει τπτ.

Παρακαλω βοιθηστε.

Χρονια πολλα.

Πήγαινε bios κανε enable το legacy mode (για προηγουμενες εκδοσεις windows ειναι απαραιτητο) και μεσω του UEFI (μια επιλογη στο bios ειναι) θα γινει το boot και φυσικα boot priority from cd/dvd.θελει πολυ προσοχη και ειδικα μετα την εγκατασταση οταν θα πρεπει να βαλεις τους drivers. εδω και 2 μερες εγω προσπαθω να βρω σωστους drivers για την 7670 του pavilion g6 2204ev που πείρα. Γενικα στα ειπα.δες καποιον οδηγο γιατι πολλοι εχουν θεματα με το 8->7.

κρατα τα 8αρια ρε τρελλε :p ειναι καλυτερα , και τα εχεις και original

για να αλλαξεις γλωσσα , πρωτα την κατεβαζεις απτο windows update , ( ενδεχομενος να υπαρχει και στο site της MS , και μετα την εφαρμοζεις απτο control panel - Langauge + κατι (δεν θυμαμε )

ετσι γινοταν στα 7αρια , και προφανος ετσι και στα 8αρια

κρατα τα 8αρια ρε τρελλε :p ειναι καλυτερα

αν ηταν καλυτερα θα ειχαν γινει ευρεως αποδεκτα κι οχι απο το 10% του πλυθισμου (και το 10% ενα peak ηταν το Σεπτεμβρη και απο τοτε παλι καθοδικη πορεια) OS Statistics

Ακομα και τα Σvista ειχαν κρατησει διψηφιο αρκετους μηνες

Μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να υποβαθμησω απο 8 σε 7 σε ενα acer aspire E1-571?

Αυτό δε λέγεται υποβάθμιση, αλλά αναβάθμιση

Όσο για το πώς θα το κάνεις, πρέπει να μπεις στο bios (UEFI) με κάποιο πλήκτρο που κρατάς πατημένο κατά την εκκίνηση. Για το ποιο είναι αυτό το πλήκτρο, διάβασε το manual (αν και τώρα είναι της μόδας να μην το αναφέρουν) ή γκούγκλαρε.

Αφού μπεις στο bios, ενεργοποιείς το legacy mode, ώστε να μπορέσει το μηχάνημα να μπουτάρει από DVD και να εγκαταστήσεις τα 7αρια.

Αν, πάντως, προτιμάς να αλλάξεις γλώσσα στα 8άρια, θα βρεις αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Τέλος, αν στο site της acer δεν υπάρχουν για το μηχάνημά σου drivers για win7, ενδέχεται να δυσκολευτείς πολύ να το κάνεις να δουλέψει σωστά με win7, ίσως και κάποια υποσυστήματα να μην παίξουν ποτέ σωστά.

Αυτό δε λέγεται υποβάθμιση, αλλά αναβάθμιση

αναβαθμιση δε λεγεται, απλα κραταει το αποδεκτο λειτουργικο της εποχης...

Παραδοσιακα η m$ βγαζει ενα αποδεκτο λειτουργικο και επειτα ενα απαραδεκτο... Το απαραδεκτο δε γινεται αποδεκτο απο το ευρυ κοινο οποτε παραμενουμε στο αποδεκτο αναμενοντας το επομενο αποδεκτο.

(οπως εγινε με τα Σvista που παρατειναν τη ζωη των xp σε κοντα 10ετια)

Αποδεκτο φυσικα (με την εννοια του "αναγκαιο κακο"), οχι καλο! Οι λεξεις "καλο λειτουργικο" δεν εχουν σχεση με τα windows.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.