apostatis Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2014 μου εστειλε ενας φιλος απο αμερικη το lg optimus f3 αγορασμενο καινουργιο πριν ενα μηνα στο κουτι του 50 δολλαρια στο black friday http://www.virginmobileusa...e/faqs-guides/το θεμα ειναι οτι μεσα εχει sim και κατα την ενεργοποιηση που δεν εκανα μου ζητουσε να επιλεξω πακετο κατι σαν συμβολαιου καρτα wind που εβαλα δεν λειτουργησε αυτο τι σημαινει οτι ειναι κλειδωμενο?και τι κανω για αυτο?εστειλα μαιλ στην virgin και μου ειπαν All our phones are locked phones (CDMA) based Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Ιανουάριος 6, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 Αυτό ακριβώς σημαίνει, θα πρέπει να το ξεκλειδώσεις αν θες να το χρησιμοποιήσεις για κλήσεις/μηνύματα/data με δική σου sim.Με μια πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτό αλλά θα πρέπει να ξοδέψεις μερικά ευρώ (δεν το έχω δοκιμάσει). Ψάξτο λίγο, κάποιος τρόπος θα υπάρχει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Ιανουάριος 6, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2014 το οτι ειναι cdma?θα παιζει αν ξεκλειδωσει σε gsm? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pleistoanaktas Ιανουάριος 8, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 Αυτό θα πρέπει να το ψάξεις, εάν δεν υπάρχει προοπτική να πας σε Β. Αμερική στο άμεσο μέλλον, δεν έχεις να χάσεις τπτ να δοκιμάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Ιανουάριος 8, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 σε 3 σαιτ που εστειλα μαιλ μου ειπαν ότι δεν ξεκλειδωνουν virgin mobile usa Link to comment Share on other sites More sharing options...
apostatis Ιανουάριος 13, 2014 Author #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2014 οι μονοι που ειπαν ότι μπορουν να το ξεκλειδωσουν είναι αυτοι με τον παρακατω τροποUnlockItNow SIM - UnlockItNow.com - Productsπως λειτουργει αυτό?εχω και τις δυο sim ταυτόχρονα μεσα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThorLite Ιανουάριος 13, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 13, 2014 Ναι εχεις και τις δυο ταυτοχρονα μεσα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.