Avatar_GR Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2014 Καλησπέρα παιδιά. Καταρχίν να σας πω ότι είμαι άσχετος με υδρόψυξη... (έχω ξεκινήσει ήδη το διάβασμα όμως:computer: )Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλω υδρόψυξη σε 2 κάρτες 7990 που έχω (μόνο στις κάρτες, όχι σε cpu η αλλού). Ο χώρος/όγκος που θα πιάνει το ψυγείο δεν με πειράζει (σε λογικά πλαίσια) μιας και ο υπολογιστής και οι κάρτες είναι εκτός κουτιού σε πλαστικό κασόνι.Από ότι διάβασα θα χρειαστώ:Block για 7990, Ψυγείο, αντλία και ρεζερβουάρ και σωλήνες,τάπες, ανεμιστήρες κτλ κτλ...Μπορεί κάποιος να μου γράψει μια λίστα με το τι αξίζει να αγοράσω και τι θα χρειαστώ;Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Ιανουάριος 5, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 1x480 ή 1x560 Black Ice SR-1 ψυγειο4 ανεμηστηρες αναλογους με το μεγεθος (120mm ή 140mm)1 αντλια Laing D5Ρεζερβουαρ που αν παιρνει την ανωθεν αντλια κουμπωτη ωστε να εξοικονομησεις χωρο και συνδεσμολογιαΣωληνας 13/10 και αναλογα ρακορ. Μιας και ειναι καθαρα θεμα λειτουργικοτητας και οχι looks μην βαλεις γεφυρα μεταξυ των καρτων αλλα σωληνα και ρακορΡακορ 13/10Αποστειρωμενο νερο απο φαρμακειο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.