Telumetar Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2014 Εχω το εξης media center WD TV Play. Δεν έχω κανένα θέμα εκτός του οτι οταν παω να παίξω ταινια με υπότιτλους απο τον υπολογιστή που ειναι στο ίδιο δίκτυο με το media center , οι υπότιτλοι ανεξαρτήτως γλώσσας ΔΕΝ εμφανίζονται.Αντίθετα όταν κανω Plug ενα external hdd πανω στο media center με τηνη ΙΔΙΑ ταινία ,η ταινια και οι υπότιτλοι παίζουν κανονικότατα . Καμία ιδεα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 network share ή streaming ??? Αν είναι το 2ο μήπως ο media server του Η/Υ σου δεν κάνει stream τους υπότιτλους ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 4, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 εχω κανει κοινόχρηστο απο τα win 8 το φάκελο videos /music/pictures/documents και μέσω αυτου βλέπω τα αρχεία απο το media center. υπότιτλοι και μορφής .sub αλλα και .srt έχουν το ίδιο πρόβλημα. Δεν εχω δοκιμάσει πως κάνω stream μιας κ δε ξέρω ( θα ταν καλό να ξερα βέβαια...αλλα αυτό ειναι άλλο θεμ :man_in_love: ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Ιανουάριος 4, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 θα πρεπει να ενσωματωσεις τους υποτιτλους μεσ την ταινια για να μπορεσεις να κανεις streaming απο το pc στην tv Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 4, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 δοκιμασε αντι για .sub να τους βάλεις σε μορφη .srt Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 4, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 έχεις τα τελευταία updates από την WD περασμένα ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 4, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Ναι τα εχει. Και δοκιμασα και .sub και .srt Link to comment Share on other sites More sharing options...
meloszp Ιανουάριος 5, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 τι σχεση εχουν τα drivers αν δεν γινει ενσωματωση των υποτιτλων δε θα παιξει τιποτα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 5, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 οταν εκανα stream ταινιες απτο pc στο xbox , χρησημοποιουσα το TVersity . To προγραμμα σου επιτρεπει να κανεις απευθειας merge τους υποτιτλους πανω στο streaming . Δοκιμασε το Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 5, 2014 Author #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Stream;; υποθετω streaming δεν ειναι οταν εχω ενα shared folder και απο κει βλεπω τις διαθεσιμες ταινιες ε; πρεπει να δω λοιπον πως γινεται streaming γτ δεν εχω ιδεα Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 5, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 shared folder , ειναι οταν μπαινει μια αλλη συσκευη και διαβαζει τα αρχεια που ειναι μεσα σε εναν σκληρο απο αποσταση stream , ειναι οταν ο υπολογιστης αναπαραγει την ταινια , κολλαει τους υποτιτλους οπως θα εκανε κανονικα , και στην συνεχεια στελνει την εικονα στην συσκευη αν βαλεις το TVersity , βαλε και το CCC codec pack + matroska splitter +ffdshow_beta7 αν βαριεσε να τα ξεθαβεις απτον κυβερνοχωρο , τα εχω ολα μαζεμενα σε ενα φακελακι , αμα θες να στα στειλω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 5, 2014 Author #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 ναι θα το ήθελα και detailed instructions if possible please Το κακο με το στρεαμ βεβαια ειναι οτι πχ οταν η κοπέλα μου που θα ναι στη τηλεόραση θελει να δει μια ταινια και εγω παιζω καποιος πρέπει να κανει πισω Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 7, 2014 Author #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Η αληθεια ειναι οτι stream λογω έλλειψης χρόνου δεν εχω δοκιμάσει. άσε που πηρα το media center γιαστι δεν ήθελα να streamαρω. Αμα ηταν έτσι τραβούσα και μια καλωδιάρα μεσα απο το σπίτι και το κανα με Hdmi. Το θεμα ειναι οτι απο τις 4 του μήνα έχω ανοιξει case στη western digital γιατι δεν εχω subs με φακέλους δικτύου ενώ έχω αμα τους βάλω με εξωτερικό δισκό και απάντηση δεν εχω πάρει.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιανουάριος 7, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 ναι θα το ήθελα και detailed instructions if possible please Το κακο με το στρεαμ βεβαια ειναι οτι πχ οταν η κοπέλα μου που θα ναι στη τηλεόραση θελει να δει μια ταινια και εγω παιζω καποιος πρέπει να κανει πισω Δεν δεσμεύεται το PC όταν κάνεις streaming. Getting started with media streaming - Microsoft Windows Help Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 7, 2014 Author #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 κ παλι με windows media player σε stream που δοκίμασα, υπότιτλους δε παίρνει Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιανουάριος 7, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Τότε κάνε τους embed με το mkvmerge μέσα στο αρχείο να ξεμπερδεύεις. Είναι 2-3 λεπτά υπόθεση το κάθε αρχείο και είναι 2-3click υπόθεση, πολύ εύκολο και παίζει πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 7, 2014 Author #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 παίζει και σε πχ .avi ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιανουάριος 7, 2014 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Ναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telumetar Ιανουάριος 7, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 awesome shit , wd tv play δεν εμφανίζει καν τα αρχεια που εχουν γινει .mkv .... well ******* done WD:alien: Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιανουάριος 7, 2014 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 7, 2014 Άλλαξε την κατάληξη σε Avi. Δεν παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.