giorgosgeo4 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4, 2014 Έχει προκύψει ένα περίεργο πρόβλημα στο ultrabook μου μετά απο την αναβάθμιση από 8 σε 8.1 .Το πρόβλημα είναι πως η ανάλυση στους περιηγητές του internet όπως και σε διάφορα αναδυόμενα παράθυρα ρυθμίσεων του υπολογιστή και όχι μόνο, είναι χαμηλή και θαμπή.Η ανάλυση της οθόνης είναι στο maximum δηλαδή 1980χ1020 οπότε δεν μπορώ να καταλάβω απο που προέρχεται το πρόβλημα!Ξαναγύρισα στα windows 8 και όλα καλά με τις αναλύσεις, μετά πάλι στα 8.1 και ξανά τα ίδια προβλήματα.Έχεις κάποιος κάποια λύση στο πρόβλημα αυτό;Sent from my SM-N9005 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
vkostas Ιανουάριος 12, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 12, 2014 Πήγαινε στην επιφάνεια εργασίας και εκεί με δεξί κλικ επέλεξε "Ανάλυση Οθόνης"Μετά επέλεξε "Μεγέθυνση ή σμίκρυνση κειμένου και άλλων στοιχείων", μετά τσέκαρε το κουτάκι που λέει "Θέλω να επιλέξω ένα επίπεδο κλίμακας για όλες τις οθόνες μου" και επέλεξη το "Μικρό μέγεθος 100%" και πάτησε εφαρμογή.Τώρα πρέπει να έχει λυθεί το πρόβλημά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.