Jump to content

24p από τον player της τηλεόρασης;

Volrath

Recommended Posts

Ελάτε τσακάλια, για πείτε τι παίζει.

Pana ut50, με τον built in media player της δε παίζει 24p. Κάπως παλεύεται η κατάσταση με το pulldown άμα βάλω μία χαζομάρα στο high, αλλά δεν είναι λύση αυτή. Ξέρει κανείς τι παίζει; Μπορώ να παίξω περιεχόμενο με 24p με τον player της tv ή πάμε για εξωτερικό player και hdmi;

Να κάνω λίγο hijack... από PC συνδεδεμένο με FullHD τηλεόραση με τον MPC-HC, πώς μπορώ να δω 24p ? Πρέπει να το υποστηρίζει και η τηλεόραση, έτσι δεν είναι; Η δικιά μου το υποστηρίζει, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση σε αυτή την συχνότητα στα Windows.

Να κάνω λίγο hijack... από PC συνδεδεμένο με FullHD τηλεόραση με τον MPC-HC, πώς μπορώ να δω 24p ? Πρέπει να το υποστηρίζει και η τηλεόραση, έτσι δεν είναι; Η δικιά μου το υποστηρίζει, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση σε αυτή την συχνότητα στα Windows.

Έχει μια επιλογή, όταν πάω σπίτι θα σου πω

Στάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Για βαλε αυτά ετσι

post-30050-1416078024,7764_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.