Volrath Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2014 Ελάτε τσακάλια, για πείτε τι παίζει. Pana ut50, με τον built in media player της δε παίζει 24p. Κάπως παλεύεται η κατάσταση με το pulldown άμα βάλω μία χαζομάρα στο high, αλλά δεν είναι λύση αυτή. Ξέρει κανείς τι παίζει; Μπορώ να παίξω περιεχόμενο με 24p με τον player της tv ή πάμε για εξωτερικό player και hdmi; Link to comment Share on other sites More sharing options...
icy20 Ιανουάριος 4, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Νομιζω οτι με κανεναν ενσωματωμενο δεν παιζει 24p... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Ιανουάριος 4, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Να κάνω λίγο hijack... από PC συνδεδεμένο με FullHD τηλεόραση με τον MPC-HC, πώς μπορώ να δω 24p ? Πρέπει να το υποστηρίζει και η τηλεόραση, έτσι δεν είναι; Η δικιά μου το υποστηρίζει, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση σε αυτή την συχνότητα στα Windows. Link to comment Share on other sites More sharing options...
madg Ιανουάριος 4, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Πρεπει να εχει επιλογη ο player,δεν μπορειSent from my W8s using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 4, 2014 #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Να κάνω λίγο hijack... από PC συνδεδεμένο με FullHD τηλεόραση με τον MPC-HC, πώς μπορώ να δω 24p ? Πρέπει να το υποστηρίζει και η τηλεόραση, έτσι δεν είναι; Η δικιά μου το υποστηρίζει, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση σε αυτή την συχνότητα στα Windows.Έχει μια επιλογή, όταν πάω σπίτι θα σου πωΣτάλθηκε από το GT-I9300 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
alldaynews Ιανουάριος 4, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Εγω το pc το έχω συνδεσει στην τηλεόραση.Εχω ρυθμίσει το pot player να παιζει 1080 24p και τα παίζει όλα έτσι κάνει την μετατροπή η τηλεόραση και οχι ο Player στο pc Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 4, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 εγω γιατι εχω την εντυπωση, οτι οταν παιζεις με εξωτερικη πηγη, την αναπαραγωγη-μετατροπη την κανει η εξωτερικη πηγη (media player, PC κλπ) και οχι η τηλεοραση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cabdik Ιανουάριος 4, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Νομιζω οτι με κανεναν ενσωματωμενο δεν παιζει 24p...νομιζω οτι δεν εχεις δικιο ...!! καποιες TV εχουν δυνατοτητα 24p, καποιες οχι..! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 4, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Να κάνω λίγο hijack... από PC συνδεδεμένο με FullHD τηλεόραση με τον MPC-HC, πώς μπορώ να δω 24p ? Πρέπει να το υποστηρίζει και η τηλεόραση, έτσι δεν είναι; Η δικιά μου το υποστηρίζει, αλλά δεν μπορώ να αλλάξω την ανάλυση σε αυτή την συχνότητα στα Windows. Για βαλε αυτά ετσι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.