Jump to content

HP printer προβλήμα

Recommended Posts

Εκει που εκτυπωνα μια χαρα τραβάει λάθος το χαρτί και μπουκώνει (paper jam). Με καποιο τροπο καταφερνω και βγαζω την ******* σελιδα απο τον printerino και λεω να συνεχισω ολα καλα &ωραια την εκτυπωση. Κάτι διαλο εγινε όμως και ολοκληρη η υποδοχη για τα μελάνια δε κουνιοταν καν! Μου φαινεται πρεπει να εχει φυγει απο την θεση της η πλαστικη ταινία που τη μετακινει.. Αν δεν ειχε περιεργες βιδες (κατι σαν πολυγωνο-αστερι θα τον ειχα ανοιξει να δω τι παιζει). Τέσπα, η φαση δε τελειωνει εδω.. Πηρα τηλ την HP την επομένη μερα και μου λενε οτι εφ΄οσον ο printer δεν καλύπτεται απο εγγυηση θα φυγει εξωτερικο για να επισκευαστει και να χρεωθω με το ωραιτατο ποσο των 87 περιπου εουρος!! Όσο τον αγόρασα δλδ!! Ξερει καποιος κανενα μαγαζι να κανει επισκευες printers??

εχω τον hp 3420

H HP δεν επισκευάζει πλέον τους printer τοπικά, αντίθετα τους στέλνει έξω για μαζική επισκευή και σου δίνει εναν άλλο ανακατασκευασμένο με κάποιο ποσό.. Εαν αυτό το ποσό δε σε ικανοποιεί, τοτε θα πρέπει να αγοράσεις εναν άλλο εκτυπωτή.

Η quest, κλπ εταιρείες που επισκευάζουν τους εκτυπωτές, δεν ξέρω αν όντως τους επισκευάζουν, ή αν απλά κάνουν το ίδιο πράγμα. Αν έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία ας μας διαφωτίσει..

τελικα οντως εχει φυγει ο ιμαντας που μετακινει την υποδοχη για τα μελανια. τον ανοιξα σημερα το πρωι. προσπαθησα να την βαλω αλλα δε μπορω να δω που μπαινει ακριβώς... δε νομίζω να ειναι σοβαρο προβλημα αυτο για να τα σκασω στα service...

΄Προσπάθησε μήπως το φτιάξεις μόνος σου. Εφόσον δεν είναι στην εγγύηση, μην μπείς στον κόπο να τον επισκευάσεις. Σε τέτοια περίπτωση τράβα πάρε έναν καινόύριο κ θα έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Αν μπλέξειςμε την quest ΑΑΑΑΑΑΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑ.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.