Se7en92 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3, 2014 θελω να αγορασω ενα gamepadσκεφτομαι σαν του x-boxμονο που το θελω ασυρματοβασικα ψαχνω το πιο φθηνο μαγαζι εν τω μεταξυ καποια μαγαζια δεν λενε αν ειναι συμβατο με pc το gamepad του x-box 360 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 3, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Του xbox360 wireless windows editionMicrosoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows | Skroutz.grθα χρειαστείς και ένα play n charge kit λογικά εκτός και αν θες να αλλάζεις μπαταρίες κάθε τόσο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spirosssss Ιανουάριος 3, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Mini high jack αλλά ίσως με γλιτώσετε χρήματα. . Μπορώ με κάποιο τρόπο να συνδέσω τα ήδη υπάρχοντα ασύρματα pads του 360 στο pc ώστε να μην αγοράσω άλλο? Το ένα είναι το καινούργιο blue metalic αν παίζει ρόλοSent from my GT-I9100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
takis20 Ιανουάριος 3, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Λογικά θες ένα τέτοιο Receiver http://www.skroutz.gr/s/3194907/Microsoft-PC-Wireless-Gaming-Receiver-XBOX-360-PC.html?from=catspanSent from my GT-N8000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Se7en92 Ιανουάριος 4, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 ναι αυτο περιπου αλλα πιο οικονομικο...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 4, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Του xbox360 wireless windows editionMicrosoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows | Skroutz.grθα χρειαστείς και ένα play n charge kit λογικά εκτός και αν θες να αλλάζεις μπαταρίες κάθε τόσο.Επειδη κι εμενα με ενδιαφερει για ενα ζευγαρι θα ηθελα να ηξερα αν ποιανουν χωρις οπτικη επαφη σε αποσταση γυρω στα 2-2.5 μετρα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrOsT Ιανουάριος 4, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Επειδη κι εμενα με ενδιαφερει για ενα ζευγαρι θα ηθελα να ηξερα αν ποιανουν χωρις οπτικη επαφη σε αποσταση γυρω στα 2-2.5 μετρα.άνετα, έχω παίξει από πολύ πιο μακριά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 4, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 άνετα, έχω παίξει από πολύ πιο μακριά. thanks το μονο που θελω να ξεκαθαρισω ειναι πως το μηχανημα θα βρισκεται γυρω στα 2 μετρα πισω μας, οποτε δεν υπαρχει οπτικη επαφη... αν δεν εχει προβλημα θα με βολεψει αφανταστα γιατι ειναι καποια games που θελουμε να παιζουμε μαζι με τη γυναικα μου, αλλα οχι στη δικη μου οθονη (στην ανεση του καναπε στη 40ρα) αλλα απο το δικο μου μηχανημα. Το μονο ασυρματο gamepad που δοκιμασα ηταν ενα turboX της κακιας ωρας που αν χασεις οπτικη επαφη η αν πας κανα μετρο πιο περα τερμα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 4, 2014 #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 Θες να πάρεις άλλο ή θα προσαρμόσεις αυτό που έχεις ?Μπροστά μου έχω 4α διαφορετικά gamepads Logitech rumplpad 2 wir.2χ Speedlink strike fx wir2χ Speedlink Torid wirthundermuster F1 wir.--------------------------------Ολα παίζουν μια χαρά από απόσταση και είναι σχετικά οικονιμικά (εκτός του logitech που ήταν από τα ακριβότερα .) Διαλέγεις και παίνρεις , αν και εγώ θα διάλεγα κάποιο με επαναφορτιζόμενη επάνω.Αν θες gamepad αλλά XBOX το TORID είναι μια χαρά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 4, 2014 #10 Κοινοποίηση Ιανουάριος 4, 2014 xbox wireless , δεν εχω δοκιμασει πολλα gamepads , αλλα οπως και να το κανουμε , αυτο το controller ηταν/ειναι + θα ειναι το καλυτερα πραμα για τα αντρικια χερια ενος gamer . ...( ποια 2 μετρα ρε μεγαλε .... εμενα εποιανε απτην αυλη XD ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.