Jump to content

gamepad

Se7en92

Recommended Posts

θελω να αγορασω ενα gamepad

σκεφτομαι σαν του x-box

μονο που το θελω ασυρματο

βασικα ψαχνω το πιο φθηνο μαγαζι εν τω μεταξυ καποια μαγαζια δεν λενε αν ειναι συμβατο με pc

το gamepad του x-box 360

Mini high jack αλλά ίσως με γλιτώσετε χρήματα. . Μπορώ με κάποιο τρόπο να συνδέσω τα ήδη υπάρχοντα ασύρματα pads του 360 στο pc ώστε να μην αγοράσω άλλο?

Το ένα είναι το καινούργιο blue metalic αν παίζει ρόλο

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Του xbox360 wireless windows edition

Microsoft Xbox 360 Wireless Controller for Windows | Skroutz.gr

θα χρειαστείς και ένα play n charge kit λογικά εκτός και αν θες να αλλάζεις μπαταρίες κάθε τόσο.

Επειδη κι εμενα με ενδιαφερει για ενα ζευγαρι θα ηθελα να ηξερα αν ποιανουν χωρις οπτικη επαφη σε αποσταση γυρω στα 2-2.5 μετρα.

Επειδη κι εμενα με ενδιαφερει για ενα ζευγαρι θα ηθελα να ηξερα αν ποιανουν χωρις οπτικη επαφη σε αποσταση γυρω στα 2-2.5 μετρα.

άνετα, έχω παίξει από πολύ πιο μακριά.

άνετα, έχω παίξει από πολύ πιο μακριά.

thanks το μονο που θελω να ξεκαθαρισω ειναι πως το μηχανημα θα βρισκεται γυρω στα 2 μετρα πισω μας, οποτε δεν υπαρχει οπτικη επαφη...

αν δεν εχει προβλημα θα με βολεψει αφανταστα γιατι ειναι καποια games που θελουμε να παιζουμε μαζι με τη γυναικα μου, αλλα οχι στη δικη μου οθονη (στην ανεση του καναπε στη 40ρα) αλλα απο το δικο μου μηχανημα.

Το μονο ασυρματο gamepad που δοκιμασα ηταν ενα turboX της κακιας ωρας που αν χασεις οπτικη επαφη η αν πας κανα μετρο πιο περα τερμα...:haha:

Θες να πάρεις άλλο ή θα προσαρμόσεις αυτό που έχεις ?

Μπροστά μου έχω 4α διαφορετικά gamepads

Logitech rumplpad 2 wir.

2χ Speedlink strike fx wir

2χ Speedlink Torid wir

thundermuster F1 wir.

--------------------------------

Ολα παίζουν μια χαρά από απόσταση και είναι σχετικά οικονιμικά (εκτός του logitech που ήταν από τα ακριβότερα .)

Διαλέγεις και παίνρεις , αν και εγώ θα διάλεγα κάποιο με επαναφορτιζόμενη επάνω.

Αν θες gamepad αλλά XBOX το TORID είναι μια χαρά.

xbox wireless , δεν εχω δοκιμασει πολλα gamepads , αλλα οπως και να το κανουμε , αυτο το controller ηταν/ειναι + θα ειναι το καλυτερα πραμα για τα αντρικια χερια ενος gamer . ...

( ποια 2 μετρα ρε μεγαλε .... εμενα εποιανε απτην αυλη XD )

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.