bababoulas Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2014 #1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2, 2014 Καλησπέρα και καλή χρονιά!!!Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα και χρειάζομαι τη βοήθεια σας παρακαλώ!!Έχω έναν εξωτερικό WD my passport 1Τ στον οποίο έχω φορτώσει έναν όγκο δεδομένων περίπου στα 500 Gb.Έχω φτιάξει 2 φακέλλους βασικούς, όπου στον έναν έχω τα προγράμματα που είχε αποθηκευμένα από την αγορά του και στον άλλο έχω ταξινομήσει σε υποφακέλλους διάφορα, όπως ταινίες, μουσική κ.τ.λ..Κάποια στιγμή όταν έπαιζα μουσική που είχα αποθηκευμένη σε αυτόν, έκλεισα το παράθυρο του δίσκου στα windows και όταν θέλησα να το ανοίξω ξανά στη θέση των 2 βασικών φακέλλων που είχα εμφανίστηκαν οι αντίστοιχες συντομεύσεις τους χωρίς να τις έχω κάνει εγώ.Άνοιξε κανονικά όμως.Αυτό συνέβει σε netbook με windows 7.Την επομένη όταν τον τοποθέτησα στο desktop (vista32) εξαφανίστηκαν τα πάντα και οι φάκελοι και τα shortcuts που βγήκαν ξαφνικά και έτσι όταν ανοίγω τον σκληρό λέει πως ο φάκελος είναι κενός.Τον δοκίμασα και σε laptop (vista32) και στο netbook με τα 7 και σε laptop με windows 8.1 64. Σε όλους τους υπολογιστές ο δίσκος αναγνωρίζεται, δείχνει πως το 50 % περίπου είναι γεμάτο αλλά όταν τον ανοίγω δεν υπάρχει τίποτα,ο φάκελλος είναι κενός. Στη διαχείριση εμφανίζεται κανονικά και σε καλή κατάσταση.Έκανα και έλεγχο σφαλμάτων αλλά δεν έβγαλε κάποιο σφάλμα.Στο laptop με τα 8 χ64 τον σκάναρα με το norton και είδα πως διάβαζε τα αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε αυτόν.Έτσι δοκίμασα να αποκτήσω πρόσβαση χειροκίνητα από τη γραμμή διευθύνσεων δηλ. π.χ. F:\\ κ.τ.λ αλλά μάταια.Του άλλαξα γράμμα από F σε J , πάλι τίποτα.Στο τέλος με την αναζήτηση των windows δοκίμασα να "ψαρέψω" τα αρχεία και ώ του θαύματος τα βρήκα. Έτσι δημιούργησα εγώ αυτή τη φορά δύο συντομεύσεις των βασικών φακέλλων και ανοίγω τα αρχεία από εκεί τώρα.Τις συντομεύσεις όμως τώρα τις διαβάζουν μόνο το laptop με τα 8.1 και το netbook με τα 7.Σίγουρα δεν είναι αυτή λύση.Δυστυχώς οι γνώσεις μου είναι περιορισμένες. Έχετε κάποια ιδέα για να με βοηθήσετε;;Συγχωρέστε με για το μακροσκελές αλλά προσπαθώ να δείξω την κατάσταση μιας και δεν είμαι γνώστης του αντικειμένου.Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!!!
gdp77 Ιανουάριος 2, 2014 #2 Ιανουάριος 2, 2014 Τις συντομεύσεις όμως τώρα τις διαβάζουν μόνο το laptop με τα 8.1 και το netbook με τα 7.Πάρε λοιπόν τα δεδομένα σου (copy) σε κάποιο από αυτά τα μηχανήματα, κάνε ένα format στο δίσκο και αντίγραψέ τα πάλι πίσω.
Lord_mystery Ιανουάριος 2, 2014 #3 Ιανουάριος 2, 2014 το ιδιο μου εκανε κ μια καρτα compact flash otan tη γεμισα κ μου ελεγε μια οτι δεν υπαρχουν αρχεια στη καρτα μια οτι υπαρχουν οστοσο επιδη ειχα εμπιρεια απο κλαταρισματα αποθηκευσα μια μια καθε φωτογραφια κ αποθηκευσα 3000 φωτογραφιες μια μια στον υπολογιστη αφου οταν τις αποθηκευα πολες μαζι μου ελεγε δεν υπαρχουν φωτογραφες στη καρτα τα αρχεια δε μπορεις να τα μεταφερεις? μετεφερε τα αν μπορεις κ παρε αλλο δισκο αν παρεις τα αρχεια μην επιχηρισεις καν να χρησιμοποιησεις παλι αυτο το δισκο
Johnakis12 Ιανουάριος 3, 2014 #4 Ιανουάριος 3, 2014 Πιθανόν να τσίμπησες κάποιον ιό που δεν τον βρήκε ο norton.Στους υπολογιστές που βάζεις τον δίσκο έχεις την εμφάνισητων κρυφών αρχείων και φακέλων ? Αν όχι ενεργοποίησε το και δες αν θα σου τους εμφανίσει.
Lord_mystery Ιανουάριος 3, 2014 #5 Ιανουάριος 3, 2014 Πιθανόν να τσίμπησες κάποιον ιό που δεν τον βρήκε ο norton.Στους υπολογιστές που βάζεις τον δίσκο έχεις την εμφάνισητων κρυφών αρχείων και φακέλων ? Αν όχι ενεργοποίησε το και δες αν θα σου τους εμφανίσει.δε νομιζω το ιδιο μου εκανε κ η καρτα compact flash που δε θα μπορουσε να εχει ιο
bababoulas Ιανουάριος 6, 2014 Author #6 Ιανουάριος 6, 2014 Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!!!Έχω ενεργοποιημένη την εμφάνιση κρυφών αρχείων και φακέλων αλλά και πάλι δεν τα βγάζει.Θα του κάνω φορμάτ και κάποια τεστ της WD και βλέπουμε.Ευχαριστώ και πάλι!!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.