AIRETIKOS Ιανουάριος 5, 2014 #41 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 ok αλλά 70A εχει το 850w,το xfx 750w έχει 62.Οπότε το cm στα 700w λογικό να έχει 58Α... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 5, 2014 Author #42 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Δεν διαφωνω αλλα μαζι με μεταφορικα κλπ απο vision το xfx το 850 σου ερχεται στα 118 ευρω ...Στάλθηκε απο Thelab.gr Phone Link to comment Share on other sites More sharing options...
Papakitou Ιανουάριος 5, 2014 #43 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Είναι best buy to XFX δεν διαφωνω..Και εχουν αποδειξει την ποιοτητα τους. Για καποιον που θελει πανω απο 700w και σε αυτα τα λεφτα ειναι μονοδρομος Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Ιανουάριος 5, 2014 #44 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Σύμφωνοι άλλα αν πάρεις ένα xfx 750w με τις προδιαγραφές του cm v700 δηλαδή 80+gold - full modularξεκινάει από τα 143+ .Βεβαία το 850w full modular της XFX συμφέρει σε σχέση με το cm v850,γενικά οιτιμές είναι λίγο ότι να ναι.Υ.Γ. Και εγώ γενικά υπέρ της xfx είμαι(τα έχω προτείνει πολλές φορές) αλλά η κακή υποστηρίξει της xfx σε συνδυασμό με την κακή υποστήριξη του Visionstudio με φρενάρει λίγο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 5, 2014 Author #45 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 κοιτάξτε τώρα απο όποιο μαγαζί και να πάρεις στην ελλάδα κρύβεται ένας προμηθευτής όπου έχω αρχίσει να υποψιάζομαι ότι όλα τα ελληνικά computer parts μαγαζιά παίρνουν από τον ίδιο προμηθευτή ...πάρτε τηλέφωνο οποιοδήποτε μαγαζί και ζητήστε ένα προϊόν που δεν το έχουν σε στοκ ,θα σας λένε για κάποιον προμηθευτή όλα τα μαγαζιά ....τι στον devil γίνεται εδώ πιστεύω ότι υπάρχει καρτέλ στο ελλάδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
chrkon Ιανουάριος 5, 2014 #46 Κοινοποίηση Ιανουάριος 5, 2014 Οι κύριοι προμηθευτές στην χώρα μας είναι braintrust,info-quest, μακεδονικά περ/κα και oktabit. Πιστεύω βάση λογικής λέω εγώ τώρα πως λόγω του υψηλού ανταγωνισμού που υπάρχει στα e-shops πληροφορικής , όπου γίνεται ο κακός χαμός σε συγκεκριμμένες περιόδους (βλέπε γιορτές) για στοκάρισμα και σε συνδυασμό με την επιφυλακτικότητα που διατηρούν οι προμηθευτές λόγω κρίσης αρκετά προϊόντα να είναι σε έλλειψη ή ακόμα χειρότερα μη σου τύχει rma κ.λ. Βασικός κανόνας αποφυγής προβλημάτων για εμάς τους καταναλωτές για μένα είναι να μην ψωνίζεις ποτέ σε αυτές τις περιόδους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 8, 2014 Author #47 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 ξαναπήρα τηλέφωνο και έκλεισα και παραγγελία για το xfx ! PSU :: XFX Power Supply 850W ATX 24 pin Pro Series XXX Edition P1-850X-XXB9 Active-PFC Retail - Visionstudio.grέχουμε και λέμε την άλλη βδομάδα πέμπτη θα έρθει το φορτηγό στην Θεσσαλονίκη θα φέρει 20 κομμάτια περίπου τρέχτε να προλάβετε ! εγώ κατοχύρωσα 1 :magic:[MENTION=1199]Volrath[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
AIRETIKOS Ιανουάριος 8, 2014 #48 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 τελικά πιο θα πάρεις και από που? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Ιανουάριος 8, 2014 Author #49 Κοινοποίηση Ιανουάριος 8, 2014 τελικά πιο θα πάρεις και από που?PSU :: XFX Power Supply 850W ATX 24 pin Pro Series XXX Edition P1-850X-XXB9 Active-PFC Retail - Visionstudio.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.