oWs Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2014 Ειναι το πρωτο pc που εστησα εγω και αρχισα να το μετανιωνω ηδη,εκτος απο την καρτα γραφικων τα αλλαξα ολα αφου λοιπον μετα απο πολλες ωρες δουλειας τουτοριαλσ και προσπαθειων επιτελους το ειχα ετοιμο αλλα μολις το ανοιξα αρχισαν να δουλευουν οι ανεμηστηρες αλλα δεν βλεπω τιποτα στην οθονη,τι πρεπει να κοιταξω πρωτα?η καρτα γραφικων ειναι καλα τοποθετημενη αλλα βγαζει δυο κοκκινα φωτακια,εαν βοηθαει η μητρικη εχει ενα λεντ το οποιο αναβει και δειχνει 55 ειναι η asus z87 pro.οι μερες που θα γυρισω στην δουλεια πλησιαζουν και δεν με βλεπω να χαρω κανα παιχνιδακι τωρα που εχω χρονο,σας παρακαλω help me :'(:'(:'(:'(:'( Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Ιανουάριος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 2 κοκκινα φωτακια πανω στην gpu= δεν εχεις βαλει ρευμα στην καρτα γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
oWs Ιανουάριος 2, 2014 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Φιλε μου εισαι αρχοντας συνδεσα την καρτα στο αλλο σλοτ και δουλευει σε ευχαριστω πολυ τωρα παιρναω τα windows,εχω δυο θεματακια ακομα,οταν τον ανοιξα πρωτη φορα μου εβγαλε cpu fan error αλλα το ανεμιστηρακι δουλευει μια χαρα εχω το noctua s14 θερμοκρασια εδειχνε 25 βαθμους ο επεξεργαστης οποτε κανω ρισταρτ μου βγαζει ερορ να πατησω ignore?,επισης στο bios ελεγε για τις μνημες 16 gb 1333 mhz ενω αυτες που εβαλΑ ειναι 2400 kingston hyper Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 2, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 μου εβγαλε cpu fan error αλλα το ανεμιστηρακι δουλευει μια χαρα εχω το noctua s14 θερμοκρασια εδειχνε 25 βαθμους ο επεξεργαστης οποτε κανω ρισταρτ μου βγαζει ερορ να πατησω ignore?,Προφανώς δεν έχεις συνδέσει το ανεμιστηράκι στη μητρική και έτσι η μητρική δεν γνωρίζει ότι λειτουργεί και γι΄αυτό το error. Εφόσον ο ανεμιστήρας παίζει κανονικά, αγνοείς το error.επισης στο bios ελεγε για τις μνημες 16 gb 1333 mhz ενω αυτες που εβαλΑ ειναι 2400 kingston hyperΤα 1333 είναι το default. Για να παίξουν οι μνήμες @ 2400, χρειάζεται να κάνεις overclock, αλλά είναι κάτι που πραγματικά δε χρειάζεται να μπλέξεις, μια που δε θα δεις καμία ουσιαστική διαφορά στις επιδόσεις. Άστες εκεί που είναι και κοίτα να προλάβεις να παίξεις κάνα παιχνιδάκι πριν γυρίσεις στη δουλειά σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
oWs Ιανουάριος 2, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Πατησα ignore αλλα το ανεμιστηρακι το εχω συνδεσει στην μητρικη ευχαριστω Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 2, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Πατησα ignore αλλα το ανεμιστηρακι το εχω συνδεσει στην μητρικη ευχαριστωH μητρική έχει πολλές υποδοχές για να συνδέσεις ανεμιστηράκια. Προφανώς δεν το έχεις συνδέσει στο cpu_fan Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Ιανουάριος 2, 2014 #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Προφανώς δεν έχεις συνδέσει το ανεμιστηράκι στη μητρική και έτσι η μητρική δεν γνωρίζει ότι λειτουργεί και γι΄αυτό το error. Εφόσον ο ανεμιστήρας παίζει κανονικά, αγνοείς το error.Τα 1333 είναι το default. Για να παίξουν οι μνήμες @ 2400, χρειάζεται να κάνεις overclock, αλλά είναι κάτι που πραγματικά δε χρειάζεται να μπλέξεις, μια που δε θα δεις καμία ουσιαστική διαφορά στις επιδόσεις. Άστες εκεί που είναι και κοίτα να προλάβεις να παίξεις κάνα παιχνιδάκι πριν γυρίσεις στη δουλειά σου.Για πιο οverclock του λες ότι θα μπλέξει.Μητρική Ζ87 έχει.Με δυο κινήσεις στο bios θα τα δει όλα μόνη της η μητρική,Πλήρωσε 2400 για να έχει 1333 ??Σε λίγο θα ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε !!!oWs πήγαινε bios στο Extreme Tweaker Στο Ai overclock tuner βάλε το XMP http://prntscr.com/2fupjzΠήγαινε τώρα και στο Memory Freaquency και διάλεξε το 2400 Και θα τα δει όλα σωστά η μητρική.http://prntscr.com/2fuq2y Link to comment Share on other sites More sharing options...
gdp77 Ιανουάριος 2, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 ok [MENTION=24247]venex58[/MENTION]Αφού είσαι σίγουρος ότι θα τα δει όλα μόνη της η μητρική και ότι δε θα χρειαστεί έλεγχος σταθερότητας του συστήματος μετά με κάποιο 7ωρο memtest, τότε ας το κάνει.Εγώ δεν τον συμβούλεψα να τις αφήσει 1333 επ' άπειρον, αλλά προσωρινά για να παίξει κάνα παιχνιδάκι τώρα που προλαβαίνει (όπως γράφει στο post του). Άλλωστε το Πλήρωσε 2400 για να έχει 1333 ?? είναι αρκετά "υποκριτικό", μια που ξέρεις πολύ καλά ότι στα games που τον απασχολούν δε θα δει ούτε μισό fps παραπάνω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
oWs Ιανουάριος 2, 2014 Author #9 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Το φαν ειναι συνδεδεμενο στο cpu fan,οποτε δεν ξερω γιατι εβγαζε error. τι ναπω ελπιζω να μη αντιμετωπισω αργοτερα κανενα προβλημαεκανα και αυτο που ειπε ο venex Το ηξερα οτι δεν θα δω καποια σημαντικη διαφορα αλλα ο venex εχει δικιο πηρα μνημες 2400 δεν γινεται να τρεχουν στα 1333,δεν υπηρχε λογος τοτε να τις αγορασωσας ευχαριστω ολους για την αμεση βοηθεια σας.επιτελους εστησα ενα pc μονος μου και δουλευει δεν περιμενα να νιωθω τοσο ομορφα.αν και ασχολουμουν χρονια με pc ποτε δεν ειχα επιχειρησει να κανω κατι τετοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.