Jump to content

Winamp Lyrics

GoriLLakoS

Recommended Posts

Λοιπον,χρησιμοποιω κανα δυο εβδομαδες το winamp lyrics αλλα δεν βρισκει ποτε ελληνικους υποτιτλους........εκτος απο αυτο........

πως το βρισκεται το προγραμματακι αυτο????Ξερεται κανενα αναλογω που θεωρειται καλυτερο?????:o:D

Bασικα εγω το κατεβασα απο το dc.......οριστε κ μια αναζητηση απο τον γοογλη για το λινκ που ζητησες....http://www.google.com.gr/search?hl=el&q=winamp+lyrics&meta=

το τριτο στην σειρα το εχει για κατεβασμα.....κ οταν το βαλεις σου κανει κατευθειαν update την τελευταια εκδοση...!

Οριστε κ ενα κατευθειαν απο την nullsoft....-------> http://www.winamp.com/plugins/browse.php?search=yes&filter=C&query=lyrics

Στην σελίδα του winamp είχα ψάξει κάποτε και βρήκα το EvilLyrics, αλλά για ελληνικά μην με ρωτήσετε, έτσι κι αλλιώς δεν ακούω. Έβρισκε πολλά πράγματα πάντως.

Αρχική απάντηση από Βασιλης

Λοιπον,χρησιμοποιω κανα δυο εβδομαδες το winamp lyrics αλλα δεν βρισκει ποτε ελληνικους υποτιτλους........εκτος απο αυτο........

πως το βρισκεται το προγραμματακι αυτο????Ξερεται κανενα αναλογω που θεωρειται καλυτερο?????:o:D

Δές το καθαρά με πιθανότητες. Απο τα 10 εκατομμύρια ελληνόφωνων πάνω στη Γή, πόσοι χρησιμοποιούν Υπολογιστή->Windows->Winamp->Ξέρουν το plugin->Θα μπούν στο κόπο να στείλουν στοίχους.

Σαφώς πολλοί λιγότεροι από τους Αγγλόφωνους χρήστες ;)

Αρχική απάντηση από cherryman

Στην σελίδα του winamp είχα ψάξει κάποτε και βρήκα το EvilLyrics, αλλά για ελληνικά μην με ρωτήσετε, έτσι κι αλλιώς δεν ακούω. Έβρισκε πολλά πράγματα πάντως.

Όντως, πολύ καλό το EvilLyrics, αλλά για ελληνικά κι εγώ δεν ξέρω..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.