TheHacker Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2014 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 1, 2014 Καλησπερα και καλη χρονια καταρχας σε ολους ! Πριν 2-3 μερες που εψαχνα την αποθηκη του πατερα μου βρηκα κατι μητρικες -επεξεργαστες και 1 καρτα γραφικων...Μια ομως μητρικη η οποια ειχε εναν Intel pentium 04' 3.2Ghz δεν εχω ιδεα τι ειναι? δν εχω ασχοληθει με τετοια παλια μοντελα και ηθελα αν ξερει καποιος να μ πει ....ευχαριστω πολυ Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Ιανουάριος 1, 2014 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Μου αρέσει το TheHacker... Ψαξε για ASUS P5GDI Sent from my GT-I9505 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PetranEVO Ιανουάριος 1, 2014 #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 απλά είναι ξερχαβαλωμένη απο οτι βλέπω...γιατί αν δείς το κανονικό της μοντέλο είναι ελαφρώς με περισσότερα πράγματα που σε σένα φαίνονται ξυλομένα...https://www.asus.com/Motherboards/P5GD1/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
CmoS Ιανουάριος 1, 2014 #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Επειδη ειναι η p5gd1 pro Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 1, 2014 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 απλά είναι ξερχαβαλωμένη απο οτι βλέπω...γιατί αν δείς το κανονικό της μοντέλο είναι ελαφρώς με περισσότερα πράγματα που σε σένα φαίνονται ξυλομένα... https://www.asus.com/Motherboards/P5GD1/ εμενα μ φαινεται πως αυτο στο site ειναι κτ αλλο γτ εκει ειναι που λειπουν οι μπαταριουλες και κτ μαρκουτσια πανω δεξια...anyway.. ευχαριστω πολυ ..το βρηκα Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Ιανουάριος 2, 2014 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 [MENTION=30541]TheHacker[/MENTION] Γράψε σωστά Ελληνικά και μην βαριέσαι (μ, γτ, κτ ...)μ κτλβς ή να το κάνω πιο λιανά ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheHacker Ιανουάριος 2, 2014 Author #7 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 ναι με συγχωρεις η συνηθεια βλεπεις :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
slalom Ιανουάριος 2, 2014 #8 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Το γραφει αναμεσα στην πρωτη και τη δευτερη μεγαλη ασπρη PCI Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.