Jump to content

Palit, gigabyte η asus gtx 780?

chek2fire

Recommended Posts

Παιδιά είμαι ανάμεσα σε αυτές τις τρεις κάρτες που αναφέρω και στον τίτλο. Δλδ ανάμεσα σε

Palit GeForce GTX 780 Super Jetstream

Palit GeForce GTX 780 Super Jetstream review - Introduction

ASUS GeForce GTX 780 DirectCU II OC

ASUS GeForce GTX 780 DirectCU II OC review - Article

Gigabyte GeForce GTX 780 WindForce 3x OC

Gigabyte GeForce GTX 780 WindForce 3x OC review - Conclusion

Ηρθε καιρός να αλλάξω την gtx285 αφού με κράτησε μια χαρά όλα τα χρόνια που την είχα και ακόμα τραβάει στα game. Είμαι ανάμεσα σε αυτές τις τρεις που έγραψα με μια προσωπική προτίμηση στην palit λόγο και των πολύ καλών review που έχει πάρει παρά την άγνωστη μέχρι στιγμής φήμη της. Διαβάζω ότι σε αυτή την κατηγορία απλά πέρνεις όποια είναι η ποιο φτηνή καθώς δεν έχει και μεγάλη σημασία ο κατασκευαστής τους.

περιμένω και τις δικες σας γνώμες.

Tην Palit δεν την εχω δει οποτε δεν μπορω να ξερω.

Προτινω DCII αφοβα, εχει πολυ ποιοτικο συστημα ψυξης. Της gigabyte ειναι πιο πλαστικουρα.

Ίδια έκδοση έχω της gigabyte GTX 770 και ΔΕΝ είναι πλαστικούρα ! Πλαστικούρα ήταν στην 4άρα σειρά !:flag:

μπορεί να το επιβεβαιώσει και ο [MENTION=30066]Johnny6RED[/MENTION] καθώς έχουμε ακριβώς ίδια κάρτα

Οι asus ναι κατα μια γενικη ομολογια φοράνε elpida τα πρωτα κομμάτια είχαν samsung

μεσα σε διαστημα 4-5 μηνων ειδα 3 και οι 3 ειχαν elpida to ιδιο λένε και αρκετοι απο εξωτερικο..αν δεν ενδιαφερεσαι για o/c μια χαρα ειναι και αυτές αν θες o/c τότε δαγκωτό για evga classified με hynix!!!

Μπα οι 780 GHz Hynix φοράνε από ότι έχω διαβάσει! Πες μας για την παλίτ όταν την πάρεις γτ διαβάζω ότι είναι λίγο φασαριόζα σε Full Load!

Πάντως φασιαριόζα σαν την gtx 285 δεν υπάρχει να είναι.. :p

• 2 weeks later...

Την έβαλα πάνω και είναι μια χαρά καρτα. Μιλάμε δεν ακούγετε τπτ ακόμα και με ώρα gaming ενώ και οι θερμοκρασίες της είναι απίστευτα χαμηλές. Ποιο πολύ ακούγονται τα ανεμηστιράκια του κουτιού και το μπαζάρισμα που κάνουν. Εκεί θα τα αλλάξω όλα σε skythe γιατι κατι crosair, bequit είναι τελικά για τα πανηγύρια μόνο με scythe βρήκα την ησυχία μου.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.