Jump to content

Windows 7 Ultimate (32 bit ή 64 bit )

tomi7

Recommended Posts

Καλησπερα σας και καλη χρονια smile.gif

Θα ηθελα να κανω format στον υπολογιστη μου και θα ηθελα να δω την αποψη σας σε σχεση με ποια windows θα ηταν καλυτερα για τον υπoλογιστη μου. Τα 32 bit ή τα 64 bit ??????????

Τα χαρακτηριστικα του υπολογιστη εχουν ως εξης: Επεξεργαστής: AMD A-Series A8 6600K with Radeon™ HD graphics 4.2 ghz , ,Μνημη Ram : Μέγεθος 4 GB DDR3 1333 MHz , Σκληρος Δίσκος :HDD Toshiba sata 3 1 TB 32 MB 7200 , Μητρικη καρτα : Gigabyte F2A55M-DS2(FM2,A55M,m-ATX) και ενα τροφοδοτικο turbo-x 450 watt bulk 2

Ευχαριστω για τον χρονο σας :)

Εδώ θα διαφωνήσω, εφόσον έχει 4GB και δεν υπάρχει προόπτική αναβάθμισης σε 8 τότε τα 32bit είναι ότι πιο ιδανικό.

Τα 64bit Windows 7 πέραν του ότι είναι απείρως πολυπλοκότερα (διπλά processes, διπλά Program Files, διπλά System Files) τα 4γίγα τα τρώνε για πλάκα οπότε θα έχεις πρόβλημα

Με τα 32bit θα έχεις πιο αξιόπιστο σύστημα και σίγουρα καλύτερη απόδοση.

Εξαρτάται βασικά.

Άμα τα αγοράσεις OEM τράβα σε 64bit, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ για 32bit. Το ίδιο λάθος έκανε ένα κολλητάρι μου - αγόρασε τα 32bit, και μετά έκανε αναβάθμιση τη μνήμη και έφαγε πακέτο.

Τώρα άμα έχεις και τα 2, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Εγώ θα έβαζα τα 64 πάλι, μη χρειάζεται format άμα έβαζα μνήμη.

Εξαρτάται βασικά.

Άμα τα αγοράσεις OEM τράβα σε 64bit, ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ για 32bit. Το ίδιο λάθος έκανε ένα κολλητάρι μου - αγόρασε τα 32bit, και μετά έκανε αναβάθμιση τη μνήμη και έφαγε πακέτο.

Τώρα άμα έχεις και τα 2, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Εγώ θα έβαζα τα 64 πάλι, μη χρειάζεται format άμα έβαζα μνήμη.

Ακριβως αυτό. Φανταζεσαι να πρεπει να αγορασεις και τις 2 εκδοσεις?

Τωρα για τα

(διπλά processes, διπλά Program Files, διπλά System Files)

ουτε καν εχω κοιταξει εκει μεσα ποτε, που λεει ο λογος

Εδώ θα διαφωνήσω, εφόσον έχει 4GB και δεν υπάρχει προόπτική αναβάθμισης σε 8 τότε τα 32bit είναι ότι πιο ιδανικό.

Τα 64bit Windows 7 πέραν του ότι είναι απείρως πολυπλοκότερα (διπλά processes, διπλά Program Files, διπλά System Files) τα 4γίγα τα τρώνε για πλάκα οπότε θα έχεις πρόβλημα

Απο που και ως που τρωνε τα Windows 4gb για πλάκα; Οτι θεμε λεμε;

Τα benchmarks δείχνουν ότι κατά κύριο λόγο τα 32-bit τον πίνουν κανονικά από τα 64-bit.

attachment.php?attachmentid=59994&stc=1&d=1388760169

attachment.php?attachmentid=59995&stc=1&d=1388760192

Σε ορισμένα προγράμματα, μέχρι 2Gb μνήμης τα 32μπιτα είναι ταχύτερα, αλλά από 4Gb και πάνω, τα 64μπιτα υπερέχουν.

attachment.php?attachmentid=59996&stc=1&d=1388760208

Για τα διπλά Program Files και τα ρέστα, να σχολιάσω; Γίνονται "πολυπλοκότερα" τα Windows όταν υπάρχει ένας επιπλέον φάκελος στο C:? Μπερδεύεσαι εσύ ως χρήστης ή λες ότι το λειτουργικό το ίδιο δυσκολεύεται;

Για την "σίγουρα καλύτερη απόδοση" τα είπαμε :hehe:

Για το πιο αξιόπιστο σύστημα, με τι κριτήρια το εννοείς αυτό; Έχουν τα 32μπιτα λειτουργικά Kernel Patch Protection ή Data Execution Prevention που έχουν τα 64μπιτα ή μιλάς για αξιοπιστία που έρχεται από το γεγονός ότι τα 32-bit είναι πιο παλιά; Γιατί αν είναι έτσι, να βάλουμε 16μπιτα Windows που είναι στο κουρμπέτι για πάνω από δεκαετία :hehe:

Λίγα παραπάνω facts γι'αυτά που γράφεις, θα τα εκτιμούσαμε ιδιαιτέρως :)

post-129-1416078024,2375_thumb.png

post-129-1416078024,2655_thumb.png

post-129-1416078024,3176_thumb.png

Eyxaristw gia tis apantiseis sas!!! Mallon tha epileksw ta 64 bit :)

Διόρθωσε το μήνυμα σου στα ελληνικά. Δεν γράφουμε greeklish εδω.

:____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_ sent from my padόφλα ____[MENTION=22039]___[/MENTION]_[MENTION=22039]___[/MENTION]_:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.