Bassjunkies Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2004 Έχω ένα IC7 και το πήγα τις προάλες στο Hipro5 για Vdim και Vtt (Κλά παιδιά το παλικάρι είναι το κάτι άλλο...ΑΣΣΟΣ και πολύ καλό παιδί!!!!!!!) Λοιπόν μαζί με όλα που συζητήσαμε κάνοντας τα mods μου είπε ότι καλό είναι να βάλω ψυκτράκια στα mosfet της motherboard και έτσι έκανα. Έβαλα παντού και χαλκού παρακαλώ της Revoltek. Είπα να δω τί λένε τα ψυκτράκια των mosfet που οδηγούν την τάση για την CPU(ξέρετε αυτά που "ψήνονται αν βάλεις PRESCOTT) και μώλις τα ακούμπησα έπαθα εγκάυματα 1ου βαθμού.Είπα να βάλω το thermistor που έχει το case της Thermaltake για να μην τρέχω για αλοιφές για το δάκτυλο......με διπλό prime, με 1,7 απο Bios και 1,6 στα windows, Northie CPU ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ????? ........................117 ΒΑΘΜΟΥΣ Κελσίου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :sick: Ένα ακόμη τρελό που βλέπω είναι ότι δίνω από bios 1,7v στο CPU, στα Windows έχω 1,65v, και με το που τρέξω prime πέφτει στα 1,6v:blink: ???? Είναι λογικό τόσο μεγάλο undervoltage στα windows για ένα IC7??????Please help me!!!!!!!!!!!!:worship: Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 λογικά μου φαίνονται αυτά, δε νομίζω ότι θα έπρεπε να ανησυχείς, τι τροφοδοτικό έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Thermaltake 480W Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 εντάξει δε μου φαίνεται να έχεις πρόβλημα. Τα mosfet ας τα να ψήνονται αυτή είναι η δουλεία τους (αν θες βάλε και έναν ανεμιστήρα να τα χτυπάει και δε θα έχεις πρόβλημα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 13, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Σωστά τα λες αλλά το να σου κολλάει το pc στα windows, να κάνεις restart και να μην bootάρει με τίποτα που το βάζεις? Περιμένω 5 λεπτά ώστε να κρυώσουν τα mosfet και να μπωρώ να τα πιάσω και το pc bootάρει πάλι κανονικά. Αυτό πως το βλέπεις?? Δεν είναι περίεργο??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enduracell Οκτώβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 αυτό δε μας το είπες όμως... καλά με τέτοιο κρύο έχεις πρόβλημα με τα mosfets? Το καλοκαίρι δε το άνοιξες καθόλου το PC σου? Bάλε ένα FAN να τα φυσάει και δε θα έχεις πρόβλημα λογικά. Αν έχεις πάλι πρόβλημα τότε πάρε άλλη mobo ή ελάττωσε το oc σου. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Οκτώβριος 13, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Ειναι οντως λιγο περιεργη αυτη η υπερθρμανση στα μοσφετς. Ενταξει καινε καπως και στη δικαι μου μητρικη αλλα δεν τσουρουφλιζουν!υπαρχει διαφορα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 13, 2004 Author #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Γεια σου ρε Αλέξανδρε!!!Αύριο θα έχω την IC7-MAX3 οπότε θα δούμε τί γίνεται. Πάντως το CPU με αυτήν την μητρική πήγε 3950 με 1,65v. Πιστεύω με την MAX3 να πάει ένα "τσακ" καλύτερα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexandros Οκτώβριος 13, 2004 #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Εισαι στα 3.95 με την καλη υδροψυξη? λιγο burn in πιστευω θα βοηθησει...αλλα δεν εννοω να καψεις και τα υπολοιπα δαχτυλα Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Οκτώβριος 13, 2004 Author #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 XAXAXAXAXA!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ωραίος ο Αλέξανδρος!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Αύγουστος 21, 2005 Author #11 Κοινοποίηση Αύγουστος 21, 2005 Πάει το IC7 το χάρισα στο μικρό μου ξαδερφάκι έτσι για να μπαίνει στην πρίζα σιγά σιγά, Το MAX3 είναι το κάτι άλλο. Εν αναμονή για phase change όμως γιατί με το νεράκι είμαι σταθερό μόνο στα 3950 με max post τα 4000 και κατι ψιλά Link to comment Share on other sites More sharing options...
geoal Αύγουστος 22, 2005 #12 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Με την ταση που δινεις ο επεξεργαστης θα παραδωσει το πνευμα του συντομα παντως οσο για τα mosfet πριν απο ενα μηνα στην παλια ΜΑΧ3 μου 2 απο αυτα πηραν φωτια και τελικα με το που μου την αλλαξαν εφαγε πουλημα ολο το PC και τωρα ειμαι με Athlon 64. Ευτυχως που εχεις Northy γιατι οι Prescott ειναι mosfet killers ειδικα με phase change οπου τους δουλευεις ψηλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Αύγουστος 22, 2005 Author #13 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Αρχική απάντηση από geoal [Σήμερα, στις 23:12] Με την ταση που δινεις ο επεξεργαστης θα παραδωσει το πνευμα του συντομα παντως οσο για τα mosfet πριν απο ενα μηνα στην παλια ΜΑΧ3 μου 2 απο αυτα πηραν φωτια και τελικα με το που μου την αλλαξαν εφαγε πουλημα ολο το PC και τωρα ειμαι με Athlon 64. Ευτυχως που εχεις Northy γιατι οι Prescott ειναι mosfet killers ειδικα με phase change οπου τους δουλευεις ψηλα. Σίγουρα ,αν και διόρθωσα το ρεύμα που είχα γραψει στο sign, αλλα ο northie moy δουλεύει έτσι ακριβως εδω και ένα χρόνο περίπου και είναι μια χαρά!!! ’ντε να δούμε τώρα και me phase change σε λίγο καιρό!!!!!:whistling Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georgesod Αύγουστος 22, 2005 #14 Κοινοποίηση Αύγουστος 22, 2005 Φίλε μην περιμένεις και πολλά από τον northie. Έχω έναν 3.2c λίγο καλύτερο από σένα δούλευε στα 4100 με 1.675 όλο τον χειμώνα τον δοκίμασα σε phase και το μόνο που κατάφερα ήταν να bench-άρει στα 4500 αν θυμάμαι καλά με 1.8. Για σταθερότητα ούτε λόγος. Αν θες να πας ψηλά τότε τους καινούργιους με 2mb l2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bassjunkies Αύγουστος 23, 2005 Author #15 Κοινοποίηση Αύγουστος 23, 2005 Αρχική απάντηση από georgesod [Χθες, στις 23:40] Φίλε μην περιμένεις και πολλά από τον northie. Έχω έναν 3.2c λίγο καλύτερο από σένα δούλευε στα 4100 με 1.675 όλο τον χειμώνα τον δοκίμασα σε phase και το μόνο που κατάφερα ήταν να bench-άρει στα 4500 αν θυμάμαι καλά με 1.8. Για σταθερότητα ούτε λόγος. Αν θες να πας ψηλά τότε τους καινούργιους με 2mb l2 Ναι αλλά δεν πρέπει να αλλάξω και mobo, vga, ram ,κλπ κλπ.Πάλι στην λούμπα δηλαδή Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.