Jump to content

ASUS R9 270X 2GB

johnIV

Recommended Posts

Τρέχεις το GPU Tweak (την τελευταία έκδοση όμως όχι αυτή του CD) και πάς στο live update να προσέξεις να μην τρέχουν άλλα προγράμματα όμως.

Tο τελευταίο update είναι 6810HB 15.41.0.1.AS04

Aπο εδώ θα κατεβάσεις το GPU Tweak: ASUSTeK Computer Inc. -Support- Drivers and Download GPU Tweak

Σε ευχαριστώ για την απάντηση φίλε, να είσαι καλά :)

• Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Παιδιά gigabyte 270x που δεν γίνεται να πειράξω τα volt από το afterburner, έχει ελπίδες, αν την φλασάρω με άλλο bios;

Ή η καρτούλα γενικώς η 270x δεν ακούει;

Τί γίνεται ρε παιδιά δεν βλέπω κίνηση στο θέμα

νοιώθω πως είμαι ο τελευταίος που αγόρασε την εν λόγο κάρτα :laughing:

Τι άλλο να πούμε δλδ?? :)

Να σου πώ ψήνομαι να πάω σε 2Χ290Χ... θέλεις μήπως άλλη μία 270Χ?? :hehe:

Στo Crysis ρε συ Alex πολλά framedrops έχει μέχρι 17 FPS έχει πέσει και δεν έχω

αναλύσεις 1080Χ1920 μου έκανε εντύπωση εσένα πόσο πάει το χαμηλότερο;

Δες εδώ [MENTION=13470]johnIV[/MENTION] για να σου λυθούν οι απορίες περί frame rating!

To βίντεο το ανέβασα χθές έτσι για να έχω/έχουμε και μία εικόνα για το τι μπορεί να κάνει η κάρτα στο βαρύτερο DX11 παιχνίδι που υπάρχει αυτήν την στιγμή απο πλευράς GFX!

Παίζοντας [ame=http://www.youtube.com/watch?v=m4WxfaM-SFQ]Crysis 3 (R9 270X TOP) [/ame] με το μικρό θηρίο!

Ο τρόπος παιχνιδιού είναι συγκεκριμένος για το σκοπό του βίντεο!

Τέλος το βίντεο δεν έχει υποστεί καμία επεξεργασία!

Προτείνεται προβολή σε FULL HD!

Πληροφορίες για το frame rate και τα Spec στο "about" tab του video!

Τα σχόλια στο youtube είναι ευπρόσδεκτα! :)

Enjoy!

Πολύ καλό Alex το βιντεάκι σου (έχουμε κάρτα δεν έχουμε αστεία χε! χε!) νομίζω όμως πως το βαρύτερο DX11 παιχνίδι που υπάρχει αυτήν την στιγμή είναι το Metro Last light αν δεν απατώμαι.

Πολύ καλό Alex το βιντεάκι σου (έχουμε κάρτα δεν έχουμε αστεία χε! χε!) νομίζω όμως πως το βαρύτερο DX11 παιχνίδι που υπάρχει αυτήν την στιγμή είναι το Metro Last light αν δεν απατώμαι.

Το Crysis 3 είναι ακόμα ποιό βαρύ! Άσε που τα γραφικά του τα άλλα games τα βλέπουν στον ύπνο τους...

Αυτό που φοβάμε προσωπικά αυτήν την στιγμή είναι μην σκάσει καμία CryEngine 4... μετά θα πάμε στο κάδο ανακύκλωσης ομαδικός...! :hehe:

Δές εδώ για το ποιό παιχνίδι καταπίνει τις κάρτες και ποιό όχι!

Σιγά μην αγοράζουμε τις κάρτες σαν καραμέλες μετα από κάνα δυο χρόνια αγορά νέας κάρτας εξάλλου οι νέες κονσόλες βγήκαν πρόσφατα.

Σιγά μην αγοράζουμε τις κάρτες σαν καραμέλες μετα από κάνα δυο χρόνια αγορά νέας κάρτας εξάλλου οι νέες κονσόλες βγήκαν πρόσφατα.

Ποιός τις @@@@@ αυτές! :hehe:

Έχω ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες το witcher 2 assassin's of king έχω περάσει και το τελευταίο update του παιχνιδιού (είναι περίπου 10 GB ) το έχω κατά ευχαριστηθεί είναι απόλαυση θα παίξω όλα τα παιχνίδια με την R9 σε ultra ρυθμήσεις που δεν μπόρεσα να παίξω με την παλιά κάρτα μέχρι βέβαια να κυκλοφορήσει το thief 4 που είμαι φαν της σειράς (είναι ένας απο τους λόγους που αγόρασα την R9) σε λίγες ημέρες.

Έχω ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες το witcher 2 assassin's of king έχω περάσει και το τελευταίο update του παιχνιδιού (είναι περίπου 10 GB ) το έχω κατά ευχαριστηθεί είναι απόλαυση θα παίξω όλα τα παιχνίδια με την R9 σε ultra ρυθμήσεις που δεν μπόρεσα να παίξω με την παλιά κάρτα μέχρι βέβαια να κυκλοφορήσει το thief 4 που είμαι φαν της σειράς (είναι ένας απο τους λόγους που αγόρασα την R9) σε λίγες ημέρες.

Ωραία όλα αυτά... κανά Call of Duty παίζεις?? Έμπα να σε πετσώσω λιγάκι! :hehe:

δεν παίζω multiplay μονο single παίζω απεχθάνομαι τους cheaters χε! χε!

Όσο για το call of duty ghosts δεν με ενθουσίασε αντίθετα το battlefield 4

μου άρεσε όχι όμως όσο το 3

left 4 dead 2 .. ελα να λιωσουμε παρεα..

• 2 weeks later...

Δεν μιλάω για το Ghosts.. παίζω σε prive room σε καθαρό server COD MW3..

ΒΤW δοκίμασες πουθενά αλλού το μικρό θηρίο?? Έχεις κανένα πρόβλημα πουθενά??

BF4 με ultra settings την παλεύει ή πρέπει τα σκάσω για 280x;

Χαλαρά... η κάρτα είναι αστέρι για τα λεφτά της! Εγώ παίζω σε 1200p όλα τέζα, δεν έχω βρεί παιχνίδι να με γονατίσει!

Άμα σε ενδιαφέρει η κάρτα δές και το video που έχω ανεβάσει για το Crysis 3 να πάρεις μία γεύση!

Προτείνεται προβολή σε Full HD!

[ame=http://www.youtube.com/watch?v=m4WxfaM-SFQ]Crysis 3[/ame]

Χαλαρά... η κάρτα είναι αστέρι για τα λεφτά της! Εγώ παίζω σε 1200p όλα τέζα, δεν έχω βρεί παιχνίδι να με γονατίσει!

Άμα σε ενδιαφέρει η κάρτα δές και το video που έχω ανεβάσει για το Crysis 3 να πάρεις μία γεύση!

Προτείνεται προβολή σε Full HD!

Ωραιο το βιντεακι σου Αλεξ.Η καρτουλα παει απίστευτα καλα στο crysis3 δεν το περιμενα να πηγαίνει τοσο καλά

Ωραιο το βιντεακι σου Αλεξ.Η καρτουλα παει απίστευτα καλα στο crysis3 δεν το περιμενα να πηγαίνει τοσο καλά

Φίλε νίκο, η κάρτα είναι πολύ κομπλέ για τα λεφτά της και για ένα monitor μέχρι 1200p παίζει τα ΠΑΝΤΑ στα Ultra με πολύ καλά fps αλλά και smooth ροή, απροβλημάτιστα και με ένα ελαφρύ OC δεν θέλεις τπτ άλλο!

Για αυτό και την επέλεξα... σκεφτόμουν κάτι σε 280Χ/290Χ αλλά για ένα monitor θα ήταν overkill!

Έτσι τα λεφτά τα κράτησα και τα έριξα αλλού όπως πχ. σε γρηγορότερες RAM και έναν καλό SSD.:)

Πρός το παρόν η συγκεκριμένη κάρτα είναι υπέραρκετη, εάν στο μέλλον χρειαστούμε κάτι καλύτερο εδώ είμαστε!

BTW να αναφέρω ότι ένα ζευγάρι 270Χ σε Crossfire αποδίδει καλύτερα απο μία 290Χ σε RAW FPS! Τέλος σε ροή πλέον το Crossfire είναι πολύ καλό!:)

Το κόστος των συγκεκριμένων (2) ASUS καρτών ανέρχεται μόνον στα 432Ευρώ!

• 3 months later...

Παιδιά, κάποιος που παίζει το watch dogs με την συγκεκριμένη καρτούλα να μας πει πως τα πάει και με τι settings στο δικό του μηχάνημα;

Φίλε νίκο, η κάρτα είναι πολύ κομπλέ για τα λεφτά της και για ένα monitor μέχρι 1200p παίζει τα ΠΑΝΤΑ στα Ultra με πολύ καλά fps αλλά και smooth ροή, απροβλημάτιστα και με ένα ελαφρύ OC δεν θέλεις τπτ άλλο!

Για αυτό και την επέλεξα... σκεφτόμουν κάτι σε 280Χ/290Χ αλλά για ένα monitor θα ήταν overkill!

Έτσι τα λεφτά τα κράτησα και τα έριξα αλλού όπως πχ. σε γρηγορότερες RAM και έναν καλό SSD.:)

Πρός το παρόν η συγκεκριμένη κάρτα είναι υπέραρκετη, εάν στο μέλλον χρειαστούμε κάτι καλύτερο εδώ είμαστε!

BTW να αναφέρω ότι ένα ζευγάρι 270Χ σε Crossfire αποδίδει καλύτερα απο μία 290Χ σε RAW FPS! Τέλος σε ροή πλέον το Crossfire είναι πολύ καλό!:)

Το κόστος των συγκεκριμένων (2) ASUS καρτών ανέρχεται μόνον στα 432Ευρώ!

Οι "γρήγορες" ram και ο "γρήγορος" ssd είναι μάλλον το overkill. Ειδικά με τις ram πάντα έπαιζε το παραμύθι αλλά τώρα έχει παραγίνει. Προφανώς και η 270Χ δεν παίζει τα πάντα Ultra αφού δεν τα παίζει ούτε η 280Χ. Kαι αν μιλάμε για μερικούς τίτλους σήμερα (που στο μέλλον θα πληθύνουν) ούτε η 290. Kαι μιλάω για ένα monitor και για 1080p. Είναι πολύ καλό που είσαι ευχαριστημένος, αλλά εφόσον μιλάμε για gaming και υπήρχε το μπάτζετ, η σωστή αγορά θα ήταν να πάρεις την καλύτερη κάρτα που μπορούσες τη δεδομένη στιγμή. Όσο για το crossfire, το πιθανότερο είναι όταν θα έρθει η ώρα, να σε συμφέρει περισσότερο να δώσεις τη δικιά σου και να πάρεις άλλη -μονή- κάρτα. Πέρα από όλα τα θέματα που μπορεί να έχει το cf που άλλα μεν λύθηκαν, άλλα όμως όχι.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.