Jump to content

αγορα καρτας γραφικων

pc pro

Recommended Posts

Ok, αφου τελειωσα με κατι τυπικα στην εντατικη, εκλεψα τα υπογλωσσια ενος παπουλη και θυσιασα μια παρθενα στον Κθουλου ας βαλουμε λιγο τα πραγματα στη θεση τους...

Λοιπον, H καποια πραγματα τα εχεις καταλαβει λιγο περιεργα ή απλα μας δουλευεις...

Καλη τη πιστη πως μπορει να συμβαινει το πρωτο ας ξεκαθαρισουμε δυο πραγματα:

1. Αν και προσωπικη εκτιμηση πιστευω ολοι οσοι ασχολουνται σοβαρα με το αθλημα θα συμφωνισουν: Καλα και αγια τα ομορφα μινιμαλ κουτακια, αλλα οταν φτιαχνουμε κατι για ενα συγκεκριμενο σκοπο δε θα αφησουμε το κουτι να μας περιορισει... Παιρνουμε απλα μεγαλυτερο ή στην τελικη αν δεν εχουμε φραγγα τα στηνουμε ΟΛΑ ΧΥΜΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΥΤΙ -στο πατωμα, στο γραφειο ή σε καμια κουτα νουνου αν ειμαστε μερακληδες- η παιρνουμε τροχους και σεγες και σφαζουμε το κουτι για να την κανουμε να χωρεσει (ναι ολα αυτα τα θεωρω απειρες φορες λογικοτερα απο το να λεμε οτι το κουτι περιοριζει μια καλη καρτα γραφικων οταν μιλαμε για gaming μηχανημα)

2. Η τιταν που αναφερθηκε (αρχικα ειρωνικα απο εμενα) ελπιζω να γνωριζεις πως δεν ειναι οποια καρτα γραφει διπλα στον κωδικο της ενα "ti" (πχ 660ti ) αλλα μια καρτουλα που κανει ενα χιλιαρικο. Οχι βεβαια πως αν μπορεις να το διαθεσεις ειναι κακο να την αποκτησεις (καθε αλλο)

Το παιδί το αποφάσισε θέλει τιτανα...τελείωσε το θέμα,είναι και 26,7 cm και θα χωρέσει σίγουρα...:p

ΧΑΧΑΧΑ Φανταζεσαι ομως να πας να αγορασεις τιτανα, να βγαλεις τη μεζουρα και στο τελος να μην την αγορασεις επειδη δε χωραει στο κουτι σου? :jump1:

Ο πωλητης παντως θα παει την ιδια μερα στο αγιο ορος για μονιμος κατοικος

ειπαμε ρε φιλε οτι δεν χωραει αλλα οχι και τετιο mini καλα για να μην το συζιτουμε θα παω να παρω μια titan να κανω την δουλεια μ

Να φανταστώ είσαι της φατρίας Ντάνκαν ΤΡΟΛΛαουντ???

Στάλθηκε από το GT-I9505 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Το thread μου θύμισε το ανέκδοτο όπου είναι ένας τρελός στην αυλή του ιδρύματος και ψαρεύει στο γκαζόν. Περνάει ένας τύπος απεξω και για να τον πειράξει του λέει: "τσιμπάει μεγάλε; " "Αμέ" του κάνει ο τρελός, "εσύ είσαι ο ένατος"..

Ο νοών νοείτω....

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

καλή χρονιά παίδες και πάνω από όλα υγεία! λοιπόν στο θέμα μας τώρα το ζεύγος gtx285 μόλις παρέδωσε το πνεύμα στο δημιουργό του:jump: καλά τραβήξανε μέχρι εδώ. τώρα είμαι σε δίλημα ανάμεσα σε gtx 770 και r9 290. στο μακρινό παρελθόν επι εποχή HD 3870X2 είχα φάει μεγάλη σφαλιάρα με την κόκκινη και από τότε έχω βρει την ηρεμία μου στο στρατόπεδο της πράσινης. μετά από τόσα χρόνια ευελπιστώ ότι οι παιδικές ασθένειες της ΑΤΙ (DRIVERS) ανήκουν στο παρελθόν η μήπως οχι?:hmm: το budget μου είναι 350 ευρ max! η ανάλυση που παίζω είναι στα 1920χ1080.

στο ANANDTECH η gtx 770 τρώει ξύλο όπως είναι βέβαια αναμενόμενο αλλά θέλω και την γνώμη τη δική σας.

ποια από τις δυο να επιλέξω?

πωπω φιλε εχω πεθανει στο γελιο χαχαχαχα omg τι καρτα θα παρω? ενα τιτανα να πεζω minecraft

καλή χρονιά παίδες και πάνω από όλα υγεία! λοιπόν στο θέμα μας τώρα το ζεύγος gtx285 μόλις παρέδωσε το πνεύμα στο δημιουργό του:jump: καλά τραβήξανε μέχρι εδώ. τώρα είμαι σε δίλημα ανάμεσα σε gtx 770 και r9 290. στο μακρινό παρελθόν επι εποχή HD 3870X2 είχα φάει μεγάλη σφαλιάρα με την κόκκινη και από τότε έχω βρει την ηρεμία μου στο στρατόπεδο της πράσινης. μετά από τόσα χρόνια ευελπιστώ ότι οι παιδικές ασθένειες της ΑΤΙ (DRIVERS) ανήκουν στο παρελθόν η μήπως οχι?:hmm: το budget μου είναι 350 ευρ max! η ανάλυση που παίζω είναι στα 1920χ1080.

στο ANANDTECH η gtx 770 τρώει ξύλο όπως είναι βέβαια αναμενόμενο αλλά θέλω και την γνώμη τη δική σας.

ποια από τις δυο να επιλέξω?

φιλαρακι καλυτερα να κανεις καινουργιο thread μιας και δεν θα το δει κανεις σε αυτο το post φιλικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.