Jump to content

Προβλημα με ιντερνετ

tavlamari

Recommended Posts

Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους τους λαμπιτες και λαμπιτισες!

Πριν μπει ο καινουργιος χρονος μας αφησε χρονους το ιντερνετ εδω σε ενα σπιτι που θα αλλαξει και η χρονια οποτε καταλαβαινετε οτι,εαν το βρει το '14 χωρις διαδικτυο,θα ναι κακος οιωνος!

Ξεκιναμε λποιπον,δν φταιει το ρουτερ,δεν φταιει η συνδεση οποτε ειναι θεμα υπολογιστη.

Κατι μου λεει οτι ειναι η ενσωματωμενη καρτα δικτυου της μητρικης g31 MXP-k απο turbo x μηχανημα του πλαισιου απλα σαν προαισθημα.Ειχε κατι προβληματα παρεμφερη στο παρελθον αλλα αν εσβηνες το pc για κανα 20λεπτο ως δια μαγειας λειτουργουσε κομπλε μετα.

Σημερα ολη μερα δυστυχως τιποτα.

Τι θα μπορουσα να κανω λοιπον μπας και το σωσουμε?Παω για αλλη καρτα και αν ναι ποια?Βρισκομαι πλησιον Msystems να παραθεσω και οντας και εις την στρατιωτικη μου θητεια δεν εχω πανω απο 4-5 μερες free.

Windows xp32 ειναι το λειτουργικο.

PS Καλη χρονια με υγεια και χαρα σε ολους σας!

Για ενύρματη κάρτα δικτύου από Msystems : Msystems.gr - Προϊόντα - D-Link Gigabit Ethernet PCI Card . Σιγουρέψου ότι δεν φταίει το καλώδιο , βασικά δες και από το bios εάν είναι enabled η ρύθμιση για την κάρτα δικτύου ( μπορεί να λέει πχ MAC LAN ) . Επίσης δοκίμασε σε άλλη θύρα ethernet του modem να συνδέσεις το καλώδιο και κάνε τίποτα manual ρυθμίσεις στην κάρτα δικτύου ( IP , DNS Servers , Subnet Masκ κτλπ ).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.