Jump to content

ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΘΥΡΑ

Snake

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μπορείτε να μου πείτε πως μπορώ να αλλάξω την παράλληλη θύρα (LTP2) σε (LTP1)?Καταργώντας την παλιά θύρα 1(LTP1).(Είναι επείγον)

:help: :help: :help: :help: :help: :help: :help: :help:

Υ.Γ Σε λειτουργικό win 98

Δεν ξέρω κανένα μηχάνημα να έχει δυο παράλληλες αλλά τέσπα. Λογικά αυτό μπορείς να το κάνεις από Control panel\System.

Λοιπόν.Ο υπολογοστής αυτός είναι του πατέρα μου.Η άλλη παράλληλη ειναι σε pci.Αυτή προστέθηκε επιδή η παράλληλη της μητρικής χάλασε.Έτσι ο εκτυπωτής είναι συνδεδεμένος στην δεύτερη.Όμως το πρόγραμμα από το οποίο θέλει να εκτυπώσει τρέχει σ ε dos και βρήσκει μόνο την παράλληλη 1.Έτσι θέλουμε να καταργήσουμε την παράλληλη 1 και να κάνουμε την 2 να φαίνεται ως 1.Πως γίνεται αυτό?

Που ακριβώς στο bios?Έψαξα αλλά δεν βρήκα τίποτα που να έχει σχέσει με την παράλληλη.

Και αν την σβήσω από εκεί η άλλη της pci θα φαίνεται ως θύρα1?(Δεν με νοιάζει τόσο να την καταργήσω όσο το να μετατρέψω την θύρα 2(της pci) σε 1.

Οκ.Δοκίμασα αυτό που είπες netcrawler και δούλεψε.Σας ευχαριστώ όλους!

:worship: :worship: :worship:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.