Jump to content

ανταπτορας για 2 οθονες..

GoMaR

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια καλησπερα

βρεθηκε μια οθονη 22" lcd στο σπιτι μου.Οποτε στον υπολογιστη μεχρι τωρα ειχα μια οθονη 22αρα (δικια μου σε DVI) κια στην αλλη υποοδοχη ο προτζεκτορας παλι σε DVI..

καρτα γραφικων GTX 280

πως γινεται να συνδεσω και την 3η οθονη ωστε να εχω τις 22αρες μονιμα με extented desktop (πχ για photoshop / 3dstudio max) αλλα να μη χασω και την επιλογη για τον προτζεκτορα που βλεπω τις ταινιες

σας ευχαριστω.

δεν ειμαι σιγουρος οτι εχω καταλαβει τι λες δηλαδη θελεις να συνδεσεις 2 οθονες κ ενα προτζεκτορα στο ιδιο pc κ σκοπευεις να παιζουν κ ολα ταυτοχρονα μαζι η μονο χοριστα?

θελω ο προτζεκτορας να παιζει μονος του!.ουτε extented ουτε τπτ..

και τα δυο μονιτορς να τα εχω σε extented.δλδ να εχω στο ενα τα προγραμματα και στο αλλο μονιτορ τα windows , firefox klp..

[MENTION=30414]Lord_mystery[/MENTION] οχι ολα μαζι.η ο προτζεκτορας η τα 2 μονιτορς.

[MENTION=699]ΝTG[/MENTION] με αυτο το μαραφετι θα γινει αυτο που θελω ;

Kαλη χρονια για αρχη ιασωνα..

Για να μπορεσεις να διαχειριστεις 3 οθονες ανεξαρτητα ..θα πρεπει να εχεις και "αντιστοιχη" καρτα..(καποια που να μπορει να διαχειριστει 3 οθονες δλδ..ακομα και μητρικες-συγχρονοι επεξεργαστες- πλεον μπορουν)

Με αυτο το μαραφετι θα εχεις "κλωνο" τον projectora με την extended οθονη αλλα δε πιστευω να σε ενοχλει μιας και ο projectoras θα ανοιγει μονο σε ταινιες.

(ομοιως σε ταινιες θα κλεινεις τις οθονες φανταζομαι)

Καλή χρονιά και σε σένα Νικόλα.Ευχαριστώ.ο κλώνος σημαίνει και ιδια ανάλυση; Γιατί ο προτζεκτορας ειναι 720π ενω η οθονη 1680χ1050.σε αυτή τη περίπτωση τι μπορεί να γίνεται;

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Καλή χρονιά και σε σένα Νικόλα.Ευχαριστώ.ο κλώνος σημαίνει και ιδια ανάλυση; Γιατί ο προτζεκτορας ειναι 720π ενω η οθονη 1680χ1050.σε αυτή τη περίπτωση τι μπορεί να γίνεται;

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Κάνε δοκιμή. Δέχεται 1680x1050 input ανάλυση ο pj σου; Έχεις επιλογή να θέσεις σαν 16:10 το source για να μην υπάρχει παραμόρφωση; Αν ναι κάτι γίνεται. Αλλιώς, χλωμό. Υπάρχουν switches (τα προαναφερθέν είναι splitters) αλλά τα μόνα που έχω βρει είναι multiple inputs-single output. Εσύ θες το ανάποδο.

Άμα δε σε ψήνει η αλλάγη vga και έχεις χώρο στη μητρική, πάρε μία επιπλέον φτηνιάρικη vga των €25 και ξεμπέρδεψες. Υπάρχουν και usb κάρτες γραφικών με κάνα 30ρι από έξω.

To θεμα της αναλυσης δε το σκεφτηκα..

Κανε τη δοκιμη τωρα (με οτι εχεις) βαζοντας clone στις ρυθμισεις της 280γτχ..

(προφανως μια οθονη και το projectora στο αλλο dvi, ...στην native αναλυση της οθονης.)

Λογικα πρεπει να εχει scaler ο projectoras..

καλα θα παω να παρω απο το cosmodata αυριο τον ανταπτορα κοντα στα 8Ε να πειραματιστω.

Το πολυ πολυ πριν την αλλαγη σε combo Monitor + proj , αλλαζω την αναλυση της οθονης στην αναλυση του προτζεκτορα οταν θα θελω να δω ταινια...

καλα θα παω να παρω απο το cosmodata αυριο τον ανταπτορα κοντα στα 8Ε να πειραματιστω.

Το πολυ πολυ πριν την αλλαγη σε combo Monitor + proj , αλλαζω την αναλυση της οθονης στην αναλυση του προτζεκτορα οταν θα θελω να δω ταινια...

xmm σκεφτομαι πως θα ηταν η ζωη μου ταινια μια κ το ειπες... το απολυτο μυστηριο του διαδυκτιου κ το ανελειτο φωτογραφικο θριλερ... :hehe::hehe::hehe:

καλες προβολες ..l :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.