Jump to content

Κολάει το PC μου

Rolis

Recommended Posts

λοιπον Παιδια.... Εχω 1 θεμα... εχω 2gb ram 1 gb Καρτα Γραφικων nvidia gforce επεξεργαστη intel® pentium® 4 CPU 3GHZ

Στα παιχνιδια... new games..οπως Assassins creed κτλ. κολανε.. παιζι να φταίει ο επεξεργαστης Η η οθονη;επειδη ρωτησα 1 φιλαρακι και μου λεει αποκλείεται να φταιει η οθονη φταιει ο επεξεργαστης μου λεει..

Ερμ.. φιλε μου το pc σου ειναι λιγακι παλιο. Πολυ πιθανον να δειχνει τα χρονακια του και να χρειαζεται να παρεις κατι αλλο. :daisy:

α! Γραφουμε Ελληνικα εδω και οχι greeklish.

Μην περιμένεις να παίζεις games καινούργια με τον Pentium 4 ( για δοκίμασε σε low settings μήπως και γίνει δουλεία σε μερικά παιχνίδια ). Αν είναι να αγοράσεις καινούργιο υπολογιστή στα πόσα ευρώ θα τερματίσει το κοντέρ;

αλλαξε το ολο ..... δεν εχεις αλλη λυση , οι pentium 4 κλεινουν 10ετια

τελος ¨οι οθονες κανουν απλα απεικονιση , δεν εχουν καμοια σχεση με την παραγωγη γραφικων

Αλλη λυση οπως ανεφεραν και τα υπολοιπα παληκαρια δεν υπαρχει δυστηχως. Ή αλλαζεις pc, ή ""καποια"" παιχνιδια αν τα καταφερεις να τα παιξεις στα ultra low γραφικα, ή δεν παιζεις παιχνιδια.

αφου θες να παιζεις παιχνιδια γατι δε παιρνεις μια κονσολα? υπαρχουν κονσολες με σχετικα μεσαια οθονη που δεν ειναι πολυ ακριβες

μια αλλη λυση ειναι να ανοιξεις το καπακι του υπολογιστη κ να του πασαρεις ενα ανεμιστηρα αλλα δε ξερω αν θα πιασει σε τοσο αδυναμο επεξεργαστη εγω παντος που χρησιμοποιω core i3 ειδα πολυ μεγαλη διαφορα

αφου θες να παιζεις παιχνιδια γατι δε παιρνεις μια κονσολα? υπαρχουν κονσολες με σχετικα μεσαια οθονη που δεν ειναι πολυ ακριβες

μια αλλη λυση ειναι να ανοιξεις το καπακι του υπολογιστη κ να του πασαρεις ενα ανεμιστηρα αλλα δε ξερω αν θα πιασει σε τοσο αδυναμο επεξεργαστη εγω παντος που χρησιμοποιω core i3 ειδα πολυ μεγαλη διαφορα

Τι ακουμε πρωτη μερα του χρονου...

To pc σου φίλε είναι αρκετά παλιό.Αυτό δυστυχώς σου απαγορεύει να κάνεις αναβάθμιση,και ακόμα και αν βρεις να βάλεις κάτι καλύτερο που να είναι συμβατό δεν θα αξίζει τα χρήματα του για κανένα λόγο.Δύο λύσεις παίζουν.Η παίρνεις μια κονσόλα,ή παίρνεις καινούργιο πύργο.Οι κονσόλες δεν ξέρω σε τι τιμές παίζουν.Για πύργο υπολόγισε γύρω στα 500 για ένα αξιοπρεπές σύστημα.(και όσο πιο πάνω μετά τόσο καλύτερα).

Τι ακουμε πρωτη μερα του χρονου...
με αυτο το τροπο ενω πριν σερνοντουσαν τα παντα με core i3 επεξεργαστηκα πανω απο 100 φωτογραφιες στο photoshop σε απιστευτα γρηγορη ταχυτητα χρησιμοποιοντας ενα idiko mouse pad κ ενα ποντικι που ετυχε να εχει καλη συνεργασια... κανοντας μαλιστα 20 αφισες κ 2 αλμπουμ μετα απο ολο αυτο δε νομιζω εχω καπιο λογο να αποδιξω κατι το εχω αποδιξει στον εαυτο μου

αυτο που κανει τα παντα να κρασαρουν ειναι η υψιλες θερμοκρασιες

Επειδή δούλεψε στην περίπτωση σου δεν σημαίνει ότι είναι και ο κανόνας.Εσύ είχες πρόβλημα με θερμοκρασίες και έκανε throttling το cpu.Εσύ όμως έχεις i3 που είναι εκατοντάδες φορές πιο γρήγορος από έναν pentium 4.Το παιδί και τουρμπίνα απο τζετ να βάλει να χτυπάει το cpu ,παραπάνω fps δεν θα δει.

Φιλικά πάντα.

λοιπον Παιδια.... Εχω 1 θεμα... εχω 2gb ram 1 gb Καρτα Γραφικων nvidia gforce επεξεργαστη intel® pentium® 4 CPU 3GHZ

Στα παιχνιδια... new games..οπως Assassins creed κτλ. κολανε.. παιζι να φταίει ο επεξεργαστης Η η οθονη;επειδη ρωτησα 1 φιλαρακι και μου λεει αποκλείεται να φταιει η οθονη φταιει ο επεξεργαστης μου λεει..

Αν μπορείς να δώσεις γύρω στα 320€ τότε κάτι γίνεται με αναβάθμιση ολοκληρωτική.

Υπολόγισε πως θες

46€ για τροφοδοτικό

45€ σκληρό

60€ μητρική

30-35€ μνήμη

110€ επεξεργαστή με κάρτα γραφικών.

25€ κουτί.

16€ dvd-rw .

Με κάτι λιγότερο δεν γίνεται τίποτα.

Επειδή δούλεψε στην περίπτωση σου δεν σημαίνει ότι είναι και ο κανόνας.Εσύ είχες πρόβλημα με θερμοκρασίες και έκανε throttling το cpu.Εσύ όμως έχεις i3 που είναι εκατοντάδες φορές πιο γρήγορος από έναν pentium 4.Το παιδί και τουρμπίνα απο τζετ να βάλει να χτυπάει το cpu ,παραπάνω fps δεν θα δει.

Φιλικά πάντα.

αν ειναι υπερβολικα αργο ναι αρα η καλυτερη λυση τοτε ειναι να παρει μια κονσολα

Aν δεν μπορείς να πας σε καινούργιο pc κρατάς τον P4 για internet,του βάζεις και μια διανομή linux και πας σε μια μεταχειρισμένη κονσόλα ps2/ps3/xbox,

ανάλογα πόσα μπορείς να διαθέσεις, αλλιώς πας σε καινούργιο pc.

*Ο pentium4 τα λεφτά του τα έχει βγάλει.

Δεν υπάρχει κανένα ερώτημα απο τη στιγμή που μιλάς για P4. Μιλάμε για ενα μηχάνημα που εγω το είχα πριν 11 χρόνια και που σου δουλεύει ακόμα θαύμα ειναι. Δεν μπορεις να αλλάξεις μόνο CPU γτ δεν θα μπαινει σε αυτή τη μητρικη άρα θες και μητρικη. Επίσης θα θες και μνήμες και σκληρό δίσκο και καινούργια cd rom και αλλο κουτι γιατον ίδιο ακριβός λόγο. Ειμαι σίγουρος οτι θα θες και οθόνη εκτός και τη βάλεις με ανταπτορα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.