Rolis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31, 2013 λοιπον Παιδια.... Εχω 1 θεμα... εχω 2gb ram 1 gb Καρτα Γραφικων nvidia gforce επεξεργαστη intel® pentium® 4 CPU 3GHZΣτα παιχνιδια... new games..οπως Assassins creed κτλ. κολανε.. παιζι να φταίει ο επεξεργαστης Η η οθονη;επειδη ρωτησα 1 φιλαρακι και μου λεει αποκλείεται να φταιει η οθονη φταιει ο επεξεργαστης μου λεει.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ProPitsiriko$ Δεκέμβριος 31, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Ερμ.. φιλε μου το pc σου ειναι λιγακι παλιο. Πολυ πιθανον να δειχνει τα χρονακια του και να χρειαζεται να παρεις κατι αλλο. :daisy:α! Γραφουμε Ελληνικα εδω και οχι greeklish. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Δεκέμβριος 31, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Μην περιμένεις να παίζεις games καινούργια με τον Pentium 4 ( για δοκίμασε σε low settings μήπως και γίνει δουλεία σε μερικά παιχνίδια ). Αν είναι να αγοράσεις καινούργιο υπολογιστή στα πόσα ευρώ θα τερματίσει το κοντέρ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 αλλαξε το ολο ..... δεν εχεις αλλη λυση , οι pentium 4 κλεινουν 10ετια τελος ¨οι οθονες κανουν απλα απεικονιση , δεν εχουν καμοια σχεση με την παραγωγη γραφικων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Incredible Δεκέμβριος 31, 2013 #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 με σύστημα του 2004 δε μπορεις να παιξεις παιχνίδια το 2014. τώρα αμα θες οπωσδήποτε να παιζεις, πας για καινουριο πισι ή καποια παιχνιδομηχανη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolis Δεκέμβριος 31, 2013 Author #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Δηλαδη να παρω καινουργιο επεξεργαστη? αυτο μου λετε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
xkandreas Δεκέμβριος 31, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 για καινούργιο pc πας από την αρχή κοινός νέο tower, μόνο οθόνη κρατάς και αυτό παίζεται αν δεν μασ πείς πόσες ιντσες έιναι Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolis Δεκέμβριος 31, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 new pc? Καποια αλλη λυση? Link to comment Share on other sites More sharing options...
danaos Δεκέμβριος 31, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Αλλη λυση οπως ανεφεραν και τα υπολοιπα παληκαρια δεν υπαρχει δυστηχως. Ή αλλαζεις pc, ή ""καποια"" παιχνιδια αν τα καταφερεις να τα παιξεις στα ultra low γραφικα, ή δεν παιζεις παιχνιδια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 31, 2013 #10 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 new pc? Καποια αλλη λυση? ειναι αδυνατον να αλλαξει ΜΟΝΟ cpu , τιθεται θεμα αγριας ασυμβατοτητας .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 1, 2014 #11 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 αφου θες να παιζεις παιχνιδια γατι δε παιρνεις μια κονσολα? υπαρχουν κονσολες με σχετικα μεσαια οθονη που δεν ειναι πολυ ακριβεςμια αλλη λυση ειναι να ανοιξεις το καπακι του υπολογιστη κ να του πασαρεις ενα ανεμιστηρα αλλα δε ξερω αν θα πιασει σε τοσο αδυναμο επεξεργαστη εγω παντος που χρησιμοποιω core i3 ειδα πολυ μεγαλη διαφορα Link to comment Share on other sites More sharing options...
jesus Ιανουάριος 1, 2014 #12 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 αφου θες να παιζεις παιχνιδια γατι δε παιρνεις μια κονσολα? υπαρχουν κονσολες με σχετικα μεσαια οθονη που δεν ειναι πολυ ακριβεςμια αλλη λυση ειναι να ανοιξεις το καπακι του υπολογιστη κ να του πασαρεις ενα ανεμιστηρα αλλα δε ξερω αν θα πιασει σε τοσο αδυναμο επεξεργαστη εγω παντος που χρησιμοποιω core i3 ειδα πολυ μεγαλη διαφοραΤι ακουμε πρωτη μερα του χρονου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 1, 2014 #13 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 To pc σου φίλε είναι αρκετά παλιό.Αυτό δυστυχώς σου απαγορεύει να κάνεις αναβάθμιση,και ακόμα και αν βρεις να βάλεις κάτι καλύτερο που να είναι συμβατό δεν θα αξίζει τα χρήματα του για κανένα λόγο.Δύο λύσεις παίζουν.Η παίρνεις μια κονσόλα,ή παίρνεις καινούργιο πύργο.Οι κονσόλες δεν ξέρω σε τι τιμές παίζουν.Για πύργο υπολόγισε γύρω στα 500 για ένα αξιοπρεπές σύστημα.(και όσο πιο πάνω μετά τόσο καλύτερα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 1, 2014 #14 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Τι ακουμε πρωτη μερα του χρονου... με αυτο το τροπο ενω πριν σερνοντουσαν τα παντα με core i3 επεξεργαστηκα πανω απο 100 φωτογραφιες στο photoshop σε απιστευτα γρηγορη ταχυτητα χρησιμοποιοντας ενα idiko mouse pad κ ενα ποντικι που ετυχε να εχει καλη συνεργασια... κανοντας μαλιστα 20 αφισες κ 2 αλμπουμ μετα απο ολο αυτο δε νομιζω εχω καπιο λογο να αποδιξω κατι το εχω αποδιξει στον εαυτο μου αυτο που κανει τα παντα να κρασαρουν ειναι η υψιλες θερμοκρασιες Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gregorypeg1000 Ιανουάριος 1, 2014 #15 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Επειδή δούλεψε στην περίπτωση σου δεν σημαίνει ότι είναι και ο κανόνας.Εσύ είχες πρόβλημα με θερμοκρασίες και έκανε throttling το cpu.Εσύ όμως έχεις i3 που είναι εκατοντάδες φορές πιο γρήγορος από έναν pentium 4.Το παιδί και τουρμπίνα απο τζετ να βάλει να χτυπάει το cpu ,παραπάνω fps δεν θα δει.Φιλικά πάντα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Ιανουάριος 1, 2014 #16 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 λοιπον Παιδια.... Εχω 1 θεμα... εχω 2gb ram 1 gb Καρτα Γραφικων nvidia gforce επεξεργαστη intel® pentium® 4 CPU 3GHZΣτα παιχνιδια... new games..οπως Assassins creed κτλ. κολανε.. παιζι να φταίει ο επεξεργαστης Η η οθονη;επειδη ρωτησα 1 φιλαρακι και μου λεει αποκλείεται να φταιει η οθονη φταιει ο επεξεργαστης μου λεει..Αν μπορείς να δώσεις γύρω στα 320€ τότε κάτι γίνεται με αναβάθμιση ολοκληρωτική.Υπολόγισε πως θες 46€ για τροφοδοτικό45€ σκληρό60€ μητρική30-35€ μνήμη110€ επεξεργαστή με κάρτα γραφικών.25€ κουτί. 16€ dvd-rw .Με κάτι λιγότερο δεν γίνεται τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Ιανουάριος 1, 2014 #17 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Επειδή δούλεψε στην περίπτωση σου δεν σημαίνει ότι είναι και ο κανόνας.Εσύ είχες πρόβλημα με θερμοκρασίες και έκανε throttling το cpu.Εσύ όμως έχεις i3 που είναι εκατοντάδες φορές πιο γρήγορος από έναν pentium 4.Το παιδί και τουρμπίνα απο τζετ να βάλει να χτυπάει το cpu ,παραπάνω fps δεν θα δει.Φιλικά πάντα. αν ειναι υπερβολικα αργο ναι αρα η καλυτερη λυση τοτε ειναι να παρει μια κονσολα Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Ιανουάριος 1, 2014 #18 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Aν δεν μπορείς να πας σε καινούργιο pc κρατάς τον P4 για internet,του βάζεις και μια διανομή linux και πας σε μια μεταχειρισμένη κονσόλα ps2/ps3/xbox,ανάλογα πόσα μπορείς να διαθέσεις, αλλιώς πας σε καινούργιο pc. *Ο pentium4 τα λεφτά του τα έχει βγάλει. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolis Ιανουάριος 1, 2014 Author #19 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 εγω παιδια λεω να αγορασω 1 new επεξεργαστη και τελιοσε η υποθεση.... αρα εσεις μου λετε οτι φταιει ο επεξεργαστης κανεις ακομα δεν μου απαντησε στο αρχικο ερωτημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
fatalara Ιανουάριος 1, 2014 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 1, 2014 Δεν υπάρχει κανένα ερώτημα απο τη στιγμή που μιλάς για P4. Μιλάμε για ενα μηχάνημα που εγω το είχα πριν 11 χρόνια και που σου δουλεύει ακόμα θαύμα ειναι. Δεν μπορεις να αλλάξεις μόνο CPU γτ δεν θα μπαινει σε αυτή τη μητρικη άρα θες και μητρικη. Επίσης θα θες και μνήμες και σκληρό δίσκο και καινούργια cd rom και αλλο κουτι γιατον ίδιο ακριβός λόγο. Ειμαι σίγουρος οτι θα θες και οθόνη εκτός και τη βάλεις με ανταπτορα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.