PetranEVO Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30, 2013 Καλησπέρα, Ψάχνομαι για κουτί ,καθώς θα είναι το μοναδικό που θα αγοράσω απο Ελλάδα,γιατί απο Mindfactory ,πέρα απο αυτά που θα παραγγείλω το κουτί το στέλνουν χωριστά οπότε θα πρέπει να πληρώσω +30 ευρώ.Οπότε κουτί θα αγοράσω απο εδώ. Έως 50 € τι πρότεινετε; Μέσα θα μπεί R9 270X ή GTX760 θα δείξει τι απο τα 2 και ανάλογα τα χρήματα. Χώρος,θα είναι σε δωμάτιο - σαλόνι που κοιμάμαι κιολας μέσα,απόσταση απο το κουτί καμία 8-9 μέτρα είναι σαν στόυντιο αν το λέω σωστά.Οπότε σχετικά αθόρυβο; Δεν ξέρω δεν με ενοχλεί κιόλας έτσι όπως κοιμάμαι. Στο μάτι μου έχει πέσει το * Bitfinix BitFenix Merc Beta από PC1 με παραγγελία στα 38 ευρώ * Κουτί (Case) Coolermaster N300 Midi Black (NSE-300-KKN1) απο you.gr στα 43€ (με άρεσε που έχει USB 3.0 μπροστά 2 προεγκατεστημένους ανεμιστήρες,και θήκη για SSD και αρκετό χώρο για μελλοντική εγκατάσταση υδρόψυξης) Τι πρότεινετε εσείς; Ευχαριστώ πάρα πολύ.
sakinor Δεκέμβριος 30, 2013 #3 Δεκέμβριος 30, 2013 εγω θα σου πω την αποψη μου για το bitfenix merc μιας και το εχω και εχτισα πανω το συστηματακι μουγενικα ειναι καλο κουτακι χωραει αρκετο πραγμα και μεγαλη καρτα γραφικων.το μεταλλο του ειναι καλο και δεν ληγηζει ευκολα αλλα και τα πλαστικα σκληρα.προτιμησε το ALPHA αντι για ΒΕΤΑ καθως θα βαλεις 2 ανεμηστιρακια παραπανω.παντως εγω με χιλια ζορια καταφερα να χωρεσω την seidon 120v που μιλαμε για μονο λεπτο ψυγειο.οποτε ξεχνα το για υδροψυξη.παντως ειναι καλο για τα 40 του ευρω!
swatoner Δεκέμβριος 30, 2013 #4 Δεκέμβριος 30, 2013 Σε αυτά τα λεφτά δυστυχώς δεν έχει κ ποκυ κουβέντα. Το merc πέρασε κ απο τα δικα μου χέρια ενα φεγγάρι κ μπορώ να πω οτι το prodigy είναι μακράν καλύτερο ποιοτικά από λες τις πλευρές. Λες κ ηταν ψεύτικο γενικά. Δωσε λίγα παραπάνω κ πάρε ένα καλύτερο κουτί. Έστω κ μεταχειρισμενο.Sent from my Pantoflini N7100
tolisfog Δεκέμβριος 30, 2013 #5 Δεκέμβριος 30, 2013 δυστηχως πρεπει να δωσεις 20 ευρω παραπανω να παρεις τουλαχιστον Corsair 300R
Iraklis Ιανουάριος 1, 2014 #6 Ιανουάριος 1, 2014 συμφωνω με τον πανω δωσε ενα 20αρικο ακομη και περνεις την 300R αξιζει!!!!
alldaynews Ιανουάριος 1, 2014 #8 Ιανουάριος 1, 2014 Ναι νομίζω το 300R είναι μονόδρομος.Καλή χρονιά σε όλους παιδιά!!!!
PetranEVO Ιανουάριος 1, 2014 Author #9 Ιανουάριος 1, 2014 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας παιδιά,αλλά ήδη το budget είχε φύγει κατά πολύ εκτός.Παρήγγειλα το Coolermaster N300 μετά απο πολύ ψάξιμο σε αυτήν την κατηγορία για να δώ με βάση τα χρήματα.να'στε καλά πάντως ευχαριστώ πολύ.:jump1:
PetranEVO Ιανουάριος 1, 2014 Author #10 Ιανουάριος 1, 2014 πήρα τηλ. και το άλλαξα σε Corsair 200R ... ΕΛΠΊΖΩ να έκανα καλά για 5€ διαφορά...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.