Jump to content

Οθονη και τηλεοραση πανω σε Gigabyte GTX 780 3GB GHz Edition

jpentz

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημερα και χρονια πολλά,

Εχω ενα προβληματακι που μου δημιουργηθηκε το ΣΚ, οποτε και αγορασα και τοποθετησα την καρτα που αναφερω στο τιτλο του θεματος (Gigabyte GTX 780 3GB GHz Edition). Λιγες πληροφοριες για το setup αρχικα για να καταλαβετε τι εχω :

''

Εχω μια 27'' οθονη της Samsung με native resolution 1900X1200 και μια 32'' τηλεοραση της Sony με native resolution 1368X764 ( μοντελα δεν μπορω να γραψω τωρα γιατι ειμαι στη δουλεια ). Πριν αγορασω την 780, ειχα μια ΑΤΙ 5870, ενα μοντελο που υποστηριζε τρεις οθονες, ειχε 3 εξοδους με ενα περιεργο μικρο τετραγωνο βυσμα.

Με την προηγουμενη καρτα, οταν εκλεινα το monitor και ανοιγα την τηλεοραση, αυτοματα εβλεπα κανονικα το desktop με ολα τα shortcuts και το start menu στην native αναλυση της τηλεορασης. Αν ειχα ανοιχτο και το monitor και την τηλεοραση, τοτε η τηλεοραση μου εδειχνε μονο το desktop χωρις τιποτα αλλο.

Παιζοντας με τις ρυθμισεις της καινουριας καρτας ειδα οτι μπορω να κανω τις 2 οθονες ειτε clone ειτε extend. Δεν με βολευει ομως καμια ρυθμιση, γιατι με το clone πρεπει να κατεβαζω την αναλυση του monitor και με το extend πρεπει να μετακινω παραθυρα δεξια-αριστερα συνεχεια, πραγμα που δεν με βολευει γιατι δεν τα εχω το ενα διπλα στο αλλο.

Η ερωτηση μου ειναι η εξης : Μπορω, με καποιο τροπο, οποτε γυριζω στην τηλεοραση να βλεπω κανονικα (στην αναλυση της τηλεορασης) το desktop μου με τα εικονιδια, τα shortcuts κτλ ; Δηλαδη οπως δουλευα με την προηγουμενη καρτα μου;

Δεν γινεται να μην ειναι extend. Απλα θα ορισεις πια θελεις να ειναι FIRST και πια second.

Οτι κανει η ΑΤΙ κανει και η Nvidia (και more ακομα η πρασινη βεβαια και πιο λειτουργικά)...

Εγω εχω μια 27αρα 2560χ1440 και ενα 19αρι 1400χ900. Το καθε ενα εχει την δικια του αναλυση αλλα κυριο monitor ειναι το 27αρι. Και το μικρο το εχω σαν προεκταση δεξια του μεγαλου. Εκτος εαν τα μετακινήσω ενα ενα (πχ browser) και τα ορισω να ανοιγουν στο αλλο. Λιγοστα games σε αφηνουν να επιλεξεις το monitor που θες και να παρακαμψεις τον nvidia driver...

Τα bios και ολα πχ games τρεχουν στο 27αρι....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.