Jump to content

αγορα smartphone

sakinor

Recommended Posts

πιθανον,να λαβω ως δωρο ενα κινητο αυτες τις μερες. θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο σας για το ποιο προτεινεται ωστε να ζητησω και εγω. budjet εως 400 ευρω.χρηση all-round δλδ εφαρμογες,gps θελω σιγουρα,παιχνιδακια,σερφαρισμα.παντα απο ελλαδα και γενικα εως 400 ευρω

επιλογες τωρα που σκεφτομαι

1)samsung galaxy brown colour.:θετικα πιστευω:το δουλεψα λιγο αυτες τις μερες και γενικα εμεινα ικανοποιημενος.καλο βαρος-καλη αυτονομια-καλη ποιοτητα κατασκευης.επισης αποσπωμενη μπαταρια και micro sd.411E

2)xperia Z:δεν εχω ιδεα ουτε το εχω δει ουτε το εχω αγγιξει.εχει καλη τιμη350ε,αδιαβροχο και κατα την γνωμη μου πολυ ομορφο

3)lg g2:τελευταιο στην λιστα γιατι δεν το γνωριζω καθολου.μου φαινεται μεγαλο και την LG δεν την εχω και πολυ σε εμπειρια απο κινητα:upside: 400 ευρω

4)htc one το βγαζουμε εκτος γιατι εχει 460Ε

υπαρχει καποια αλλη προταση? ακουω αποψεις ευχαριστω

να αλλα δεν παιρνει external battery και micro sd.αντε να πω το micro sd :whip: κανεις κουμαντα και σου φτανουν αλλα ποιος μου λεει οτι μετα απο 1 χρονο συνεχης καθημερινης φορτισης δεν τα επαιξε η μπαταρια?:nada::suicide2:

επισης της lg δεν την εχω τοσο καλη στο μυαλου μου

note 2 ειναι πολυ business for me.:upside:

αλλα ποιος μου λεει οτι μετα απο 1 χρονο συνεχης καθημερινης φορτισης δεν τα επαιξε η μπαταρια?

Η φυσική επιστήμη σε συνεργασία με τις αναριθμητες ανέκδοτες εμπειρίες χιλιάδων χρηστών που κυριολεκτικά ξεζουμιζουν τις συσκευές τους.

Αν συμβιβάζεσαι με το μέγεθος προχωρά χωρίς δεύτερη σκέψη

Sent from my LG-G2 using Tapatalk

Από τις 4 επιλογές σου, μόνο το galaxy s4 δέχεται micro sd + ανταλλάξιμη μπαταρία + έχει το καλύτερο support από τη samsung και φυσικά τεράστιο community. Όλα τα άλλα είναι unibody είτε χωρίς SD είτε χωρίς δυνατότητα αλλαγής μπαταρίας είτε και τα δύο μαζί.

Πάντως και εγώ συμφωνώ με τον [MENTION=31334]it.expert[/MENTION] ότι το note 2 είναι μακράν η καλύτερη επιλογή για τα χρήματά του, με την προϋπόθεση βέβαια ότι δεν έχεις θέμα με το μέγεθος.

δλδ εσυ προτεινεις s4?

Από τις 4 επιλογές σου, ναι.

Το lg g2 έχει καλύτερα specs, αλλά προσωπικά δεν θα το αγόραζα λόγω α)έλλειψης sd β)μη ανταλλάξιμης μπαταρίας γ) σαφώς χειρότερου support από την lg και το community σε σχέση με το S4. Για μένα (σε 16GB τηλέφωνο) το α και β είναι fail και άρα no go

Πήγα σε G2 μετά από Note 2 και δεν το μετανιώνω ούτε στιγμή.

Το τηλέφωνο φυσάει ότι και να του ρίξω χωρίς υποψία lag.

Καλό το S4 δεν λέω, το έχω δουλέψει από φίλο που το έχει αλλά σαν αίσθηση είναι ένα κλικ κάτω.

Πήγαινε σε κάποιο μαγαζί που τα έχει για test drive, δοκίμασε τα και αποφάσισε.

Δύσκολα πάντως θα ξαναπάω σε Samsung όσο υποστηρίζει το Knox. Και ας μην ρουταρω.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

μια γνωμη και απο μενα εχοντας μια βδομαδα nexus 5, πιστευω οτι ειναι το κινητο που αιφονιζει περισσοτερο απο τα αλλα android. σε design και ομαλοτητα μιλαω, απο θεμα μινιμαλισμου συσκευης και λειτουργικου. ειναι και σχετικα μικροτερο απο τα αλλα 1080p λογω μεγαλυτερου ppi. το 32ρι το παιρνεις απο αγγλια κανα 420ρι (αλλα αντε φερτο)

απο κει και επειτα αν και αποκλειεται να αγοραζα καποιο αλλο γιατι σα σχεδιο μου κινεζοφερνουν, με το πιστολι στον κροταφο ισως επαιρνα το g2.

μια γνωμη και απο μενα εχοντας μια βδομαδα nexus 5, πιστευω οτι ειναι το κινητο που αιφονιζει περισσοτερο απο τα αλλα android. σε design και ομαλοτητα μιλαω, απο θεμα μινιμαλισμου συσκευης και λειτουργικου. ειναι και σχετικα μικροτερο απο τα αλλα 1080p λογω μεγαλυτερου ppi. το 32ρι το παιρνεις απο αγγλια κανα 420ρι (αλλα αντε φερτο)

απο κει και επειτα αν και αποκλειεται να αγοραζα καποιο αλλο γιατι σα σχεδιο μου κινεζοφερνουν, με το πιστολι στον κροταφο ισως επαιρνα το g2.

Αν δεν κάνω λάθος, δεν υπάρχει Ελλάδα και πρέπει να το φέρει κάνεις απέξω.

Για κάποιον που δεν έχει αυτή τη δυνατότητα, είναι ανασταλτικος παράγοντας.

Σε σχέση με το G2 έχει μικρότερη μπαταρία και χειρότερη κάμερα.

Σίγουρα όμως το μεγάλο του ατού είναι το pure Android που φοράει.

Sent from my LG-G2 using Tapatalk

πιθανον,να λαβω ως δωρο ενα κινητο αυτες τις μερες. θα ηθελα να ακουσω γνωμες απο σας για το ποιο προτεινεται ωστε να ζητησω και εγω. budjet εως 400 ευρω.χρηση all-round δλδ εφαρμογες,gps θελω σιγουρα,παιχνιδακια,σερφαρισμα.παντα απο ελλαδα και γενικα εως 400 ευρω

επιλογες τωρα που σκεφτομαι

1)samsung galaxy brown colour.:θετικα πιστευω:το δουλεψα λιγο αυτες τις μερες και γενικα εμεινα ικανοποιημενος.καλο βαρος-καλη αυτονομια-καλη ποιοτητα κατασκευης.επισης αποσπωμενη μπαταρια και micro sd.411E

2)xperia Z:δεν εχω ιδεα ουτε το εχω δει ουτε το εχω αγγιξει.εχει καλη τιμη350ε,αδιαβροχο και κατα την γνωμη μου πολυ ομορφο

3)lg g2:τελευταιο στην λιστα γιατι δεν το γνωριζω καθολου.μου φαινεται μεγαλο και την LG δεν την εχω και πολυ σε εμπειρια απο κινητα:upside: 400 ευρω

4)htc one το βγαζουμε εκτος γιατι εχει 460Ε

υπαρχει καποια αλλη προταση? ακουω αποψεις ευχαριστω

Ποτέ πήγε 460. 15 μέρες πριν το πήρα 420 . Θα πρότεινα το g2 πάντως αν δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω

Sent from my HTC One using Tapatalk

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.