Jump to content

SACRED!!!

ghost17

Recommended Posts

τι λετε ρε (επιχειρημα !!!)το sacred μου αρεσε ασε που εχω και εναν ηρωα 82 level παιζω Internet και ειναι φοβεροα !!! ασε που δεν εχει καμια σχεση με το diablo!!! στο diablo τα maps ειναι πολυ περιορισμενα ενω στο sacred εχει εναν αχανη χαρτη που πας οπου θες και εκτος απο τα βασικα quests που ειναι πολυ περισσοτερα απο του d2 εχει και ενα σωρο αλλα και εκτος και απο τα δευτερευοντα παιζουν παρα πολλα κρυφα !!!βεβαια αυτο που με χαλασε ειναι καποια bugs του παιχνιδιου στις αρχικες εκδοσεις αλλα τωρα φαινεται οτι τα εχουν διορθωσει.

επισης στο sacred καβαλας και αλογο ... καινοτομικο στοιχειο (οχι πως δεν υπαρχει και σε αλλα παιχνιδια .. αλλα στο d2 no!!!)και απο γραφικα μην τρελλαθουμε ουτε συγκριση !!!!

Το sacred είναι το καλύτερο diablo clone που υπάρχει, τα έχει όλα, έχει κάποιες καινοτομίες και είναι καλό για lan(co op) όπως και το diablo2.

Το πηρα οριγιναλ γιατι παρακινηθηκα απο την τιμη του που ηταν σχετικα καλη 25 ευρω

και βασικα τοτε ηταν ο μονος τροπος να παιξεις την 1.8.2(plus) εκδοση που δυστυχως δεν ειχε βγει ακομη crack και ειχαν διορθωσει ολες τις πατατες που ειχαν κανει στις προιγουμενες εκδοσεις ...βασικα αν δεν εβγαινε αυτη η εκδοση που τα διορθωνει ολα χαλαρα θα του δινα τον τιτλο του πιο ανοργανωτου παιχνιδιου που χω παιξει !!!

Παράθεση
Αρχική απάντηση από kIlGoRi [Σήμερα, στις 17:11]

και βασικα τοτε ηταν ο μονος τροπος να παιξεις την 1.8.2(plus) εκδοση που δυστυχως δεν ειχε βγει ακομη crack

Κρυμα για εμας, γιατι ακομα περιμενουμε..

Παράθεση
Αρχική απάντηση από ghost17 [07-01-2005 20:22]

Κρυμα για εμας, γιατι ακομα περιμενουμε..

δεν υπαρχει λογος να περιμένεις!!εγώ επειδή πάντα εχω αντίγραφα ασφαλείας στα παιχνιδια μου παίζω το scared plus με το τελευταίο patch χωρίς πρόβλημα!!

Παράθεση
Αρχική απάντηση από desosav [10-01-2005 02:00]

δεν υπαρχει λογος να περιμένεις!!εγώ επειδή πάντα εχω αντίγραφα ασφαλείας στα παιχνιδια μου παίζω το scared plus με το τελευταίο patch χωρίς πρόβλημα!!

δηλαδη ?????:TD:

Παράθεση
Αρχική απάντηση από desosav [Σήμερα, στις 01:05]

έχεις πμ!

Κανε και κανα "δημοσιο" post, για να καταλαβουμε και εμεις τι εννοεις.. :T:

Ισως. :whistling: , Ε ας μας πει καπως περιλυπτικα :innocent: με συνθηματικα..

Δεν συμφωνουμε με αυτους τους κρακερς :innocent: . Ετσι απλως για να κανουμε συζητηση..

Ναι ναι αυτο παιζω, αυτο το καιρο. Καλο φαινεται να ειναι.. Παντως εξ'ολοκληρου rpg δεν ειναι. Παει βεβαια να μοιασει στο lord of the rings, the return of the king, αλλα lord δεν γινεται με τιποτα..

Εντωμεταξυ, forgotten realms ειναι και καλα και η περιοχη μου, πολυ την παω αυτη την εταιρια.. Αν χωρουσε βεβαια θα εβαζα κι'αλλα.. :T:

@ghost17 έχεις και εσύ πμ!

Σε γενικές γραμμές υπάρχει τρόπος να παίξει κάποιος το sacred plus με το τελευταίο patch...και όταν λέω τρόπος μην πάει το μυαλό σας σε τίποτα περίεργο...αναφέρομαι στον all time classic τρόπο!αρκεί να ψάξει λίγο!:devil: :D:p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.