ghost17 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2004 Τί έχετε να πείτε για το νέο RPG-hack&slach rpg του τελευταίου 5-μήνου Ποιές είναι οι απόψεις σας;; (Βασικά έχω να πώ πώς όλα τα νέα rpg είναι όλα γύρω απο το DIABLO2, BALDURE'S GATE2, κα. Γιατί δεν έχουν λίγο φαντασία οι εταιρίες να δημιουργίσουν κάτι προτότυπο και συνάμα διαφορετικό rpg-game; κατα τ'άλλα είμαι κολιμένος με τα rpg και γι'αυτο τα δοκιμάζω όλα τα καινούργια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Βασικά ένα παιχνίδι δεν μπορεί να είναι και Action και RPG και Hack n SlashΑλλο το ένα άλλο το άλλο Το sacred είναι Hack n slash και ναι το θεωρώ αντιγραφή του Diablo και μάλιστα αποτυχημένη. Δεν μου άρεσε καθόλουΤο Baldurs Gate 2 τώρα είναι το κορυφαίο RPG όλων των εποχώνΔεν έχουν καμιά απολύτως σχέση τα δυο παιχνίδια μεταξύ τους. Μην μπερδέυουμε τις βούρτσες με τις ******* λοιπόν, όπως είπα και αλλόυ για παρόμοιο θέμα.Για τα Hack n slash δεν έχω δει τίποτα που να διαφέρει του DIABLO II αλλα στα RPG υπάρχει αρκετή φαντασία και πολυπλοκότητα. Ένα παράδειγμα Morrowind RPG που δεν έχει καμίά ομοιότητα με to Baldurs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Οκτώβριος 13, 2004 #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Αρχική απάντηση από blkik Το sacred είναι Hack n slash και ναι το θεωρώ αντιγραφή του Diablo και μάλιστα αποτυχημένη. Δεν μου άρεσε καθόλου Γιατι αποτυχημένη ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Οκτώβριος 13, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Ενταξη δεν λεω οχι. Το Morrowind ειναι ενα αξιολογο RPG του~2002. Αλλα μου την εσπασε ο χειρισμος και το gameplay του και γι'αυτο το παρατησα..Και τωρα δοκιμαζω τα πιο καινουργια καπως:sacred. pirates of the caribbean. gothic2 και knights of the temple.Τωρα κατι σκεφτομαι και για το battle mages αλλα δεν τρελενομαι κιολας με τα reviews που βλεπω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Daffy Οκτώβριος 13, 2004 #5 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 Ειναι μια αρκετα καλη προσπαθεια, αλλα δεν εχει ξεφυγει απο τα στερεοτυπα και πολυ πετυχημενα Diablo... Αν ξεκινησεις το παιχνιδι και περασεις καποιες πιστες, τοτε δεν σταματας να παιζεις...μεχρι να πληξεις.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Οκτώβριος 13, 2004 #6 Κοινοποίηση Οκτώβριος 13, 2004 devil whiskey....σαν τον παλιό (πολύ παλιό ) καλό καιρό.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 14, 2004 #7 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από ghost17 [Χθες, στις 15:04] Ενταξη δεν λεω οχι. Το Morrowind ειναι ενα αξιολογο RPG του 2000~2001. Αλλα μου την εσπασε ο χειρισμος και το gameplay του και γι'αυτο το παρατησα..Και τωρα δοκιμαζω τα πιο καινουργια καπως:sacred. pirates of the caribbean. gothic2 και knights of the temple.Τωρα κατι σκεφτομαι και για το battle mages αλλα δεν τρελενομαι κιολας με τα reviews που βλεπω.. ’ντε πάλι τι σχέση έχουν αυτα τα παιχνίδια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ RPG όυτε κατ' εφημισμό, είναι Hack n' slash, action ή όπως αλλιως θες πέστα, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου.Α και το Morrowind είναι 2002-2003. Δεκέμβριος 2002 για την ακρίβεια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 14, 2004 #8 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από Daffy [Σήμερα, στις 00:14] ... τοτε δεν σταματας να παιζεις...μεχρι να πληξεις.. Giorgo σου απάντησε νομίζω Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Οκτώβριος 14, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Οχι ακριβως.. Τα αλλα δεν ειναι τοσο του τυπου RPG. Αλλα εχουν "καποια" απο τα στοιχεια του..Απλως εγω βολευομαι με αυτα, αυτο το καιρο.. Πως τα κοβεις; Ειναι αξιολογα;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Οκτώβριος 14, 2004 #10 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αρχική απάντηση από blkik [Σήμερα, στις 11:29] Giorgo σου απάντησε νομίζω Δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι η πλέον τεκμηριωμένη απάντηση στο σχόλιο περί "αποτυχημένης αντιγραφής του Diablo 2 " Εμένα το παιχνίδι μου άρεσε και δεν το θεωρώ αποτυχημένο.Αντιγραφή ναι, αλλά όχι κακό παιχνίδι.Ειδικά για όσους ψάχνουν κάτι εναλλακτικό του Diablo, θα το πρότεινα ανεπιφύλακτα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
death_stv Οκτώβριος 14, 2004 #11 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Εμενα παντως κανενα παιχνιδι δεν μου εκανε σε RPG παρα μονο το αλεισμονιτο baldurs kai ice wind. εντομεταξυ κατι ειδα/ακουσα για baldurs 3.τι λετε θα βγει?????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JiMeS Οκτώβριος 14, 2004 #12 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Το παιχνίδι μια χαρά είναι μπορεί να είναι αντιγραφή από άλλα πάντος είναι καλύτερο από τις άλλες αντιγραφές που κυκλοφορούν Έχει αρκετά πάντως "μαμούνια" και μου την έδωσε λιγάκι αλλά κατα τα άλλα αρκετά καλό Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris2004 Οκτώβριος 14, 2004 #13 Κοινοποίηση Οκτώβριος 14, 2004 Αυτά τα 2 που προανέφερες ουδεμία σχέση έχουν με το Baldur's Gate2. Όντως το Sacred είναι μια αντιγραφή του Diablo που δεν προσφέρει τίποτα παραπάνω απο ένα παιχνίδι 3 χρόνια παλαιότερο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
blkik Οκτώβριος 15, 2004 #14 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Πέστα ρε Chris για μάλλιασε η γλώσσα μου να το λέωΜπορεί να δανείζονται κα΄ποια στοιχεία απο τα RPG για να έχει ενδιαφέρον αλλα αυτό ΔΕΝ τα κάνει και RPGΚαι χαίρομαι επίσης που συμφωνείς μαζί μου και για το Sacred:clap: Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 15, 2004 #15 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Ένας καινούργιος Balduras με τους νέους κανόνες D&D και μια επίσης νέα μηχανή θα μας κρατήσει για τα επόμενα 5 χρόνια.Όμως δυστυχώς δεν έχω ακούσει τπτ για κάτι τέτοιο. Αντίθετα υπάρχει στα σκαρια το Dragon Age ή κάπως έτσι το οποίο μάλλον προωρίζεται για NWN2. Ομάδα 4 ή 6 χαρακτήρων, μηχανή 3D πιθανόν απόγονος της μηχανης του NWN. Μια μίξη όλων των καλών στοιχείων του NWN και του Baldurs....στη σκέψη μου τρέχουν τα σάλια. Ολα αυτά βέβαια σε 2 χρόνια Ξενέρα! Ψάχτε στο Γούγλη για αυτο ή στη σαιτ της Bioware:hi: Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Οκτώβριος 15, 2004 #16 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 guys παιξτε τη σειρα final fantasy και τα λεμε!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 15, 2004 #17 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Τι σχέση έχει η σειρά FF με τα RPG που λέμε βρε?’λλο πράγμα εντελώς. Μια σειρά που έδωσε ένα δικό της ξεχωριστό gameplay.Δεν υπάρχει όμως σύγκριση μεταξύ τους...μην το κάνουμε FF vs RPG τώρα Link to comment Share on other sites More sharing options...
xylokastro Οκτώβριος 15, 2004 #18 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 darkcount απλα αναφερω το καλυτερο παιχνιδι ρολων ολω των εποχων!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkCount Οκτώβριος 15, 2004 #19 Κοινοποίηση Οκτώβριος 15, 2004 Ε όχι δαααααααα :hehe: :rofl: :tw: Ξέχασες μάλλον να προσθέσεις σχόλιο "Η δική μου υποκειμενικότατη γνώμη" Link to comment Share on other sites More sharing options...
desosav Ιανουάριος 6, 2005 #20 Κοινοποίηση Ιανουάριος 6, 2005 αξιόλογο RPG είναι το fallout και το morrowind..το sacred στην plus έκδοση κάτι λέει αλλά συνεχίζει να είναι μια αδιάφορη-μετριότατη αντιγραφή του Diablo!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.