rs3 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά Μετά απο αναβάθμιση που κατέβασα μέσα απο το store σε 8.1 μου είπε πως θα κάνει restart και απο τοτε ανοίγει σε μια μαύρη οθόνη με την λευκή παύλα πάνω αριστερά να αναβοσβήνει και μένει εκεί...Τί κάνω????(Laptop Toshiba a300) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Δεκέμβριος 29, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 kapote το ειχα πει αυτο οτι τα update προκαλουν προβληματα κ δε με πιστευαν... πατα f8 κατα την εκινηση ασφαλη λειτουργια κ επαναφορα συστηματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
obelix7 Δεκέμβριος 29, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Και μετα θα σου πρότεινα επιδιόρθωση απο το DVD αν δεν σου δουλέψει το safe mode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Δεκέμβριος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Και μετα θα σου πρότεινα επιδιόρθωση απο το DVD αν δεν σου δουλέψει το safe mode... αυτο ομως προιποθετει να εχει κανει πιο πριν δισκο διασωσης η να χρησιμοποιησει ενα cd που λεγετε αποκατασταση προιοντος Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Δεκέμβριος 30, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Δεν μπαινει με το f8 και δεν εχω φτιαξει δισκάκι πάω πάλι απο την αρχή μάλλον έτσι κι αλλιώς φρέσκα ήταν και δεν έιχα τίποτα αρχεία μέσα αλλά μου κάνει εντύπωση να το πάθει αυτό απο update? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Δεκέμβριος 30, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Δεν μπαινει με το f8 και δεν εχω φτιαξει δισκάκι πάω πάλι απο την αρχή μάλλον έτσι κι αλλιώς φρέσκα ήταν και δεν έιχα τίποτα αρχεία μέσα αλλά μου κάνει εντύπωση να το πάθει αυτό απο update? εμενα δε μου κανει καθολου εντυπωση ειχα παρει ενα λαπτοπ απο δειγμα που ηταν σχετικα ταλαιπορημενο κ κατεβασε μονο του ενα update κ μετα καθε φορα που ανοιγε μου ελεγε γινετε εγκατασταση ενημερωσης 1 απο 7 κ η εγκατασταση δε τελειωνε με τιποτα κ καθε φορα που το ανογα γινοταν το ιδιο πραγμα κ οταν το ελεγα αυτο μου ελεγαν οτι αυτο δε μπορει να συμβει μετα προσπαθησα να κανω επαναφορα συστηματος κ κολησε κ σε αυτο κ τελικα το πηγα στο μαστορα κ το εφτιαξε στη συνεχεια απενεργοποιησα τα update σε αυτο το λαπτοπ κ υσυχασα τα update αυτα προοριζονται για υπολογιστες αναλωγων δυνατοτητων για αυτο ακριβως κ ειναι κ τζαμπα αφου φορτωνουν συνεχως το συστημα με πολα gigabite με αγνωστο αποτελεσμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rs3 Δεκέμβριος 30, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Τελικά έβαλα το cd (usb βασικά) αποκατάστασης και το έφτιαξα και τώρα είναι όλα μια χαρά. Τι να πω το συγκεκριμένο κόλπο το δοκίμασα τουλάχιστον άλλες 5 φορές και τίποτα και τώρα όλα Ok... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.