tatshs Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2013 #1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29, 2013 εχω μια τηλεοραση Philips 37PF9830 και ενα σταθερο υπολογιστηεπεσε η ιδεα στην οικογενεια να βλεπουμε κηνηματογραφικες ταινιες μεσω υπολογιστη στην οθονη της τηλεορασης.η τηλεοραση εχει δυνατοτητα dvi hdmi ο υπολογιστης εχει εξοδο μονο dviπρομηθεύτηκα τα αναλογα καλώδια και επιχείρησα την συνδεση.αποτελεσματα:ο ηχος ενταξη!εικονα ομως οχι, βρηκα εικονα μονο σε ασφαλη λειτουργια του υπολογιστη που ομως δεν εχω ηχο.υποθεσα οτι υπαρχει προβλημα με την αναλυση της εικονας. εκτελεσα ολες τις δυνατοτητες που μου δινει αλλα και παλι τιποτα.τι να φταιει? τι μπορω αλλο να κανω για dvi συνδεση?συμπληρωματικα να πω και αυτο. οσο τρεχουν τα dos εχω εικονα μεχρι που ξεκινα η φορτωση των windows και επικρατεί πλεον μια μαυρη οθονη.ευχαριστω
Nick74 Δεκέμβριος 29, 2013 #2 Δεκέμβριος 29, 2013 ειναι μοναδικη οθονη η εννωεις πως εχεις μια ακομα οθονη συν το tv monitor?Επειδη μαλλον εννωεις το δευτερο πρεπει να χαρακτηρισε4ις δυο οθονες κι οχι μια (και με απλη αυτοματη ανιχνευση συνηθως τη βρισκει)
tatshs Δεκέμβριος 31, 2013 Author #3 Δεκέμβριος 31, 2013 μιλώ για συνδεδεμένη στον υπολογιστή μόνο η τηλεόραση.....
rory Δεκέμβριος 31, 2013 #4 Δεκέμβριος 31, 2013 Τι καλώδια προμηθεύτηκες και χρησιμοποιείς,dvi->hdmi;Αφού η tv έχει dvi γιατί δεν βάζεις το καλώδιο που είχες και στην οθόνη σου πριν;
tatshs Δεκέμβριος 31, 2013 Author #5 Δεκέμβριος 31, 2013 αγόρασα μια 3μετρη προέκταση DVI, συνδέω τη μια της άκρη στο καλώδιο που πηγαινε στην οθόνη του υπολογιστή και την άλλη άκρη με μετατροπέα γιατί είναι θηλυκή στην αντίστοιχη θέση του υπολογιστή.υπάρχει μια απόσταση υπολογιστή tv γι αυτό και δεν χρησιμοποιώ το καλώδιο υπολογιστή οθόνης που ρωτας.
nodas21 Δεκέμβριος 31, 2013 #6 Δεκέμβριος 31, 2013 Υπάρχει περίπτωση να έχεις την ανάλυση σε κάποια τιμή που δεν τη υποστηρίζει η τηλεόραση;λέω δλδ μήπως ήταν σε κάποια 4:3 και σκαλώνει και δεν σου δείχνει τπτ...
rory Ιανουάριος 1, 2014 #7 Ιανουάριος 1, 2014 Καλή χρονιά! Δοκίμασε να κανεις απεγκατάσταση τους drivers της κάρτας γραφικών και να τους ξανά περάσεις έχοντας την tv συνδεμένη ως οθόνη.Ίσως να ειναι και το "κάδρο" όπως σου είπε και ο φίλος πιο πριν.Τι οθόνη έχεις;
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.