ghost17 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12, 2004 Έχω κάποιο πρόβλημα με το sacred..θέλω να βάλω το τελευταίο patch για να παίζω on-line χώρις bugs.Έχω ακούσει πως έχει βγεί το patch v1.6Αλλά δεν ξέρω που να βρώ αυτό το patch;;;και επειδή δεν είναι του "κουτιού" δεν ξέρω που να βρώ το συγκεκριμένο crack του για το version1.6;;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Οκτώβριος 12, 2004 #2 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Το έπαιζα με το 1.66 το οποίο είχε διορθώσει πολλά από τα προβλήματα του παιχνιδιου.Το τελευταιο patch ειναι το 1.7 Μπορείς να το κατεβάσεις από εδώ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghost17 Οκτώβριος 12, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 ωραιος thanks..εσυ αυθεντικο το εχεις;;αλλαα μηπως ξερεις και απο που να κατεβασω το.. sacred crack για το sacred version 1.7;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giorgos Οκτώβριος 12, 2004 #4 Κοινοποίηση Οκτώβριος 12, 2004 Αρχική απάντηση από ghost17 αλλαα μηπως ξερεις και απο που να κατεβασω το.. sacred crack για το sacred version 1.7;; Απο οτι ξερω δεν υπαρχει ακομα για το 1.7 Αλλά και να είχε βγει cracked εκδοση του 1.7 μην περιμένεις να σου δωσει link κάποιος διοτι αυτο παραβιάζει τους κανονισμους λειτουργιας του φορουμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.