Jump to content

STACKER ON THE WAY

xylokastro

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Σκεφτομαι να παρω το stacker όμως : οταν το παρω θα ειναι ετοιμο-συναρμολογημένο ή πρέπει εγώ να το συναρμολογήσω?επίσης πόσα ανεμιστήρια έχει πανω απο τη μάνα του?ευχαριστώ

Ρε μάγκα έχω μια απορία. Παρακολουθώ τα post σου εδώ και καιρό και βλέπω ότι ψάχνεσαι για ότι καινούργιο παίζει στην αγορά. Τελικά έχεις τόσο φραγκάτη γιαγιά :hehe: ή μας δουλεύεις;:hmm:

θα ειναι συναρμολογημενο και θα εχει πανω 3 ανεμιστηρια

2 120αρια και 1 80αρι

georgesod απλα τα λεφτα που μαζυεω εδω και 5 χρονια θελω να τα φαω.......:D :D :D :D :D:p :p :p

Kαι εγω παιδια περιμενο ενα stacker second hand....αντε να δοθμε ποτε θα ερθει....οσο για τα λεφτα......ναι καλα το καλοκαιρι...15 ωρες την μερα δουλεια δεν ειναι και λιγες...

Υ.Γ. Παντα αγοραζω απο δευτερο χερι..

Αρχική απάντηση από georgesod [12-10-2004 14:32]

Ρε μάγκα έχω μια απορία. Παρακολουθώ τα post σου εδώ και καιρό και βλέπω ότι ψάχνεσαι για ότι καινούργιο παίζει στην αγορά. Τελικά έχεις τόσο φραγκάτη γιαγιά :hehe: ή μας δουλεύεις;:hmm:

Μην τον ακους Γιωργο ψεματα λεει ηταν ενας απο αυτους που πηρε τα λεφτα στην Τραπεζα Ελλαδος στην Καλαματα:p :P :p :P

Αρχική απάντηση από georgesod

:hehe:

Καλό το stacker τελικά...το έπαιζα σήμερα μαζί με τον unstoppable αλλά κατέληξε σε chieftech..:p (είχε πιο πολλούς χώρους ότι και να λέμε..ε..και τα μισά λεφτά :p)

Αρχική απάντηση από Pc-Corner

Καλό το stacker τελικά...το έπαιζα σήμερα μαζί με τον unstoppable αλλά κατέληξε σε chieftech..:p (είχε πιο πολλούς χώρους ότι και να λέμε..ε..και τα μισά λεφτά :p)

Δεν σε βλεπω και πολυ καλα ,12.30 και ποσταρεις ακομα:p :P

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.