adpanos Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2013 Καλημέρα σε όλους. Με αφορμή την εορταστική περίοδο και τον ελεύθερο χρόνο που φέρνει αποφάσισα να ασχοληθώ λιγάκι με το PES 2014 και να το σετάρω στο ubuntu. Το εγκατέστησα μέσω playinlinux με WINE 1.6 . Το αποτέλεσμα είναι το παιχνίδι να παίζει , να αναγνωρίζονται κανονικότατα τα GAMEPADs αλλά να έχω ένα τρομερό LAG κατά την διάρκεια του παιχνιδιού ... Οι ρυθμίσεις που έχω κάνει είναι οι παρακάτω. Εχω δηλώσει μέγεθος μνήμης γραφικων στα 2GB Εχω σεράρει τα GAMEPAD Εχει εγκατασταθεί το dxfullsetup και το dotnet40 Εχουν γίνει οι απαραίτητες αλλαγές στα γραφικά του Wine Το πρώτο θέμα που αντιμετωπίζω είναι πως ενώ το παιχνίδι στα settings του βλέπει την 6970 σαν κάρτα γραφικών με 2GB RAM και ταυτόχρονα έχω ρυθμίσει το wine για gpu των 2GB , αλλά κατά την εκκίνηση μου εμφανίζεται το παρακάτω μήνυμα ! Επίσης κατά την εκκίνηση του PlayonLinux μου βγάζει μια αναφορά σφάλματος η οποία έχει να κάνει με Εν τέλη αν πατήσεις στα παραπάνω μηνύματα να τα αγνοήσει, έχεις το παρακάτω αποτέλεσμα Ολα λειτουργούν κανονικά αλλά το LAG πάει σύννεφο .... Υπάρχει καμιά λύση ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
adpanos Δεκέμβριος 28, 2013 Author #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Και κάτι ακόμα. Οι οδηγοί γραφικών που χρησιμοποιώ είναι οι : ενώ παίζω με δυο οθόνες αν αυτό λέει κάτι. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.