atomakis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28, 2013 Καλή είναι αυτή για αθόρυβη και οικονομική λύση; Θα μπει σε έναν i5 4670κ σε stock speeds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
idonthave Δεκέμβριος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Ναι μια χαρά είναι.CoolerMaster Hyper 212 EVO | Skroutz.gr 600 - 1600 RPM (PWM) ± 10%μνήμες έχεις με ψηλό προφίλ ψήκτρα, αν ναι, ίσως χρειαστεί να τις βάλεις στα άλλα 2 slot επειδή μπορεί να βρίσκουν στον ανεμιστήρα του επεξεργαστή. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARMAGEDDON Δεκέμβριος 29, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 ναι αλλά πρόσεξε στην εγκατάσταση να πάει η πάστα και στις άκρες το πρωί photo Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkiller Δεκέμβριος 31, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 δεσ και αυτη.. eworld Ο κόσμος της Πληροφορικής..εγω εχω την πρωτη , και ησυχασα... ξεχασα τι θα πει θορυβοσ απο το μαμα κουλερ..πιθανον να περνει και τισ ψηλεσ μνημεσ στο slot 1... τουλαχιστον στην πρωτη δεν εχω θεμα.. Screenshot by Lightshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.