Jump to content

Γνώμες για αγορά earphones

SpirosKGR

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδιά, θα ήθελα για άλλη μία φορά τα φώτα σας :)

Σκέφτομαι να προβώ σε αγορά earphones για gaming και μουσική επειδή μερικές φορές κουράζουν πολύ το κεφάλι και τα αυτιά τα headset αλλά και χαλάνε ταυτόχρονα και τα μαλλιά και άντε να χτενιζόμαστε μετά πάλι κλπ

Τι έχετε να προτείνετε; περίπου 50 ευρώ

Είδα τα Razer Hammerhead αλλά δε ξέρω - σκέφτομαι να αγοράσω κάτι από εταιρεία μουσικής

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δεν λένε καθόλου τα σεν. Είτε τα σονυ που βάζει κατά καιρούς το ισοπ είτε τα hands free της xiaomi. Αν τα ψάξεις θα δεις πόσο καλά τα πάνε. Έχουν ούτε 10 τα σονυ και 20 τα σιαο μι.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Εγώ θα σου πρότεινα να μην πάρεις ακριβά earphones.Έχουν την τάση να χαλάνε σχετικά εύκολα στο βύσμα με τα βάλε βγάλε σε τσέπες και είναι κρίμα να δώσεις 40-50 ευρώ και σε 2-3 μήνες να θες άλλα.Για μένα πάρε κάποια φθηνά από τις γνωστές μάρκες.

τα εχει σε προσφορα δεν ξερω για ποσες μερες ακομα: Buy Original Xiaomi Piston Earphones Updated Version Brown | From China

~14ευρω.

το μαγαζί είναι οκ ? πρώτη φορά βλέπω κινέζο να μου γράφει "δώσε 1,5 παραπάνω για ασφάλιση "

εγώ πήρα ένα σετ pistons v.2(μιας και η εγχείρηση σε mh1 -> mh1c εσωτερικά απέτυχα και τα έκανα 3 κομμάτια από τα νεύρα)

παραγγελία κυριακή βράδυ

χθές μου έστειλαν e-mail ότι έγινε shipped....το τί θα φτάσει και πότε θα μάθουμε στο μέλλον

εγώ πήρα ένα σετ pistons v.2(μιας και η εγχείρηση σε mh1 -> mh1c εσωτερικά απέτυχα και τα έκανα 3 κομμάτια από τα νεύρα)

παραγγελία κυριακή βράδυ

χθές μου έστειλαν e-mail ότι έγινε shipped....το τί θα φτάσει και πότε θα μάθουμε στο μέλλον

μεγεια τα καινουρια ακουστικα!

τα πεταξες τα παλια? αν οχι και μενουμε κοντα ειτε Αθηνα ειτε Θεσσαλονικη στα αγοραζω!

Ευχαριστώ για τις ευχές (άντε να δουμε τί θα στείλει ο κινεζος)

: offtopic on:

Τα mh1 τα έχω ακόμη...θα φάνε ενα ωραιότατο recabling(αν βρω ελαφρύ και ποιοτικό καλώδιο μιας και λίγο πριν τα σφάξω τα άκουσα και μου άρεσε ο ήχος τους) και θα τα συγκρίνω με τα sennheiser cx400II(που τα έχω 3 χρόνια και πριν ενα μήνα έχασα το ενα eartip που με βόλευε αφάνταστα και μπορούσα να ακούω με τις ώρες δίχως ενοχληση) , με τα pistons και με τα 668b

(testing systems:nexus 5 /ipod nano 1st gen / creative x-fi titanium)

: offtopic off:

Πήρα ένα φοβερό καλώδιο που πρότεινε ένα μέλος σε διπλανό φόρουμ, και είμαι στη διαδικασία σφαξιματος. Φωτός μόλις τελειώσω! :)

Εντιτ: φώτος στο νήμα των σονυ.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

• 4 weeks later...
τα εχει σε προσφορα δεν ξερω για ποσες μερες ακομα: Buy Original Xiaomi Piston Earphones Updated Version Brown | From China

~14ευρω.

λοιπον τα ακουστικα μου ηρθαν. μολις ανοιξα τα χαρτια ειδα μεσα τη θηκη τους και ειναι λες και τα χω παρει 200 ευρω... τρομερη συσκευασια, τρομερη ποιοτητα κατασκευης οπτικα και στην αισθηση. πραγματικα δεν εχω αγορασει κατι τοσο ωραιο απο κινα τοσα χρονια. Απο ποιοτητα καλωδιου ειμαι ασχετος. το κομματι παντως απο τα μπουτον και κατω ειναι καλυμμενο με πανινο μανικι καφε. τα μεταλλα αλουμινια χρυσαφι. ολιγον βαρια για το αυτι σε σχεση με τα πλαστικα...

απο ποιοτητα ηχου μου αρεσαν πολυ. μπορω να πω εφαμιλλα με τα cx300 που ειχα αν και δεν τα εχω πια για να συγκρινω αμεσα, και επισης δεν εχω και καμια συσκευη της προκοπης... Εχω την εντυπωση οτι παιζουν λιγο πιο σιγα αλλα παλι δεν εχω τα cx ουτε την ιδια συσκευη. το nexus 5 δουλευει κανονικα με τα κουμπακια, το galaxy s4 ΟΧΙ.

Θα δοκιμασω τον ηχο και σε iphone και τα κουμπια. αν θελετε φωτο βαζω το απογευμα!

πολυ ευχαριστημενος σε γενικες γραμμες. ισως θα ηθελα λιγο μακρυτερα τα καλωδια απο τη μπουτονιερα μεχρι τα ακουστικα.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.