vaiserres Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2013 Το pc μπαινει σε Αναστολή λειτουργίας ενω κατεβαζει (και δεν ειμαι στο PC)...εχω Windows 8 εργοστασιακες ρυθμισεις στο επιλογες παροχης ενεργειας Link to comment Share on other sites More sharing options...
venex58 Δεκέμβριος 28, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Το pc μπαινει σε Αναστολή λειτουργίας ενω κατεβαζει (και δεν ειμαι στο PC)...εχω Windows 8 εργοστασιακες ρυθμισεις στο επιλογες παροχης ενεργειαςΚοιτα στο επιλογες παροχης ενεργειας το επιλογη χρονου μεταβασης σε κατασταση αναστοληης λειτουργειας αν εχει χρονο σε αυτό ή ποτε.Screenshot by LightshotScreenshot by Lightshot Link to comment Share on other sites More sharing options...
vaiserres Δεκέμβριος 28, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 εχει χρονο αλλα το θεμα ειναι οτι μπαινει σε Αναστολή λειτουργίας ενω το pc κανει κατι....αν δεν ειμαι εκει θελω να μπαινει αλλα οχι οταν κατεβαζει ...παλια δεν το εκανε Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.