TifoziF1 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2013 Περί μπαταριών και αυτονομίας ο λόγος. ZTE Blade (Orange San Francisco - MSM7227 CPU 600 MHz - O/C 710Mhz GPU Adreno 200) με android 2.3 Swedish rom επάνω και την mama 1250mAh μπαταρία (αγορασμένο 19-12-2010, 3 ετών δηλαδή μπαταρία). Λειτουργεί καθημερινά και από τον Ιούλη που μας πέρασε σαν βοηθητικό μινι-gadget: emails (IMAP /gmail), tapatalk, flipboard, dolphin, internet radio, media player (twonky client), gps, games κλπ. Τα καλύτερα 120Ευρώ που έχω δώσει. :rolleyes: :hehe: Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Εγώ το πήρα με 80€ στην έκδοση του FashionTv(άστα να πάνε είναι και το gold). Αλλά 800Χ480 καινούριο δεν έβρισκες σε αυτά τα λεφτά ούτε με σφαίρες.Για τις δικές μου ανάγκες η αυτονομία του περισσεύει. Τραβάω και καμιά 2ωρη ταινία το βράδυ άμα τύχει τώρα το χειμώνα (μετατροπή με το Tencoder σε 800Χ400 συνήθως). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_mystery Δεκέμβριος 27, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 screen 44% κατεβαζοντας τη φωτεινοτητα της οθονης η μπαταρια διαρκει περισσοτερο Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 28, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Και γω το'χα το blade, καλό ήταν. Σερνόταν ο δίας βέβαια, και τα 2 πρώτα βγήκαν off σε 20 μέρες, αλλά για τα φράγκα του μια χαρά.Πάντως περι μπαταρίας, έχει δίκιο ο mystery, η οθόνη είναι που το ξεζουμίζει.ebook reading, nexus 7 vs ideos x5, κλειστά τα πάντα (airplane mode και night mode στο reader). Θα περίμενες ότι το n7 θα το έσχιζε το huaweii. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 2 φορές πιο πολύ κρατάει το 2ρο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 28, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Ας ξεκολησουμε λιγο απο το blade. Eιναι πιο γενικό το θεμα. [MENTION=1199]Volrath[/MENTION] Nexus7 με nvidia; δεν μου κανει εντυπωση.___[MENTION=22039]___[/MENTION] sent from ZTE BLADE on MIUI rom ___[MENTION=22039]___[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 28, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Motorola moto g. Best.Battery.Ever. Sent from my LG-G2 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 28, 2013 Author #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Motorola moto g. Best.Battery.Ever. Sent from my LG-G2 using TapatalkΝαι Κατι περισσοτερο; Σχολια screenshot ;___[MENTION=22039]___[/MENTION] sent from ZTE BLADE on MIUI rom ___[MENTION=22039]___[/MENTION] Link to comment Share on other sites More sharing options...
narta Δεκέμβριος 28, 2013 #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Ναι Κατι περισσοτερο; Σχολια screenshot ;Εχω σχολιάσει στο θεμα του.Με ανοιχτα data/wifi/bt/gps παντα, ομιλια περιπου 1.5 - 2 ωρες, εχω 4.5 με 5 ωρες SOT και εκτιμώμενη διάρκεια 2 ημερες. Εκτιμώμενη επειδη ποτε δεν αφηνω τις συσκευες να πέσουν κατω απο 15% μπαταρια για λογους υγειας της μπαταρίας.Απ' οτι εχω συμπεράνει η Motorola υποχρόνισε τον επεξεργαστη στο maximum για να πετυχει αυτα τα αποτελέσματα. Απο 1.2ghz που παιζει κανονικα, το έφτασα 1.6 μεσω kernel και παλι θερμοκρασία πανω απο 35 βαθμους δεν ειδα ακομη και σε παιχνιδια στυλ temple run.Κινητο της χρονιάς για εμενα, για τον Joe Consumer που δεν ζητάει το κινητο σαν υποκαταστατο υπολογιστη Link to comment Share on other sites More sharing options...
TifoziF1 Δεκέμβριος 28, 2013 Author #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 28, 2013 Έτσι. Σπάνιες φορές έχει πέσει κάτω από 15% γιαυτό και έχει ζήσει 3+ χρονια η μπαταρία του. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.