deninho Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27, 2013 Έχω εδώ ένα macbook white (macbook 5.2), με c2d 2.0ghz, 4gb ram και os x 10.5.8. Απ'ότι είδα το συγκεκριμένο μηχάνημα υποστηρίζει και 10.9 (την τελευταία έκδοση). Το κακό, απ'ότι είδα, είναι ότι πρέπει να πάω πρώτα σε 10.6.8, που είναι επί πληρωμή Το βασικό ερώτημα, όντως μόνο έτσι πάμε σε 10.9 ή υπάρχει και shortcut; Το επόμενο ερώτημα, αν όντως χρειάζεται να πάω σε 10.6.8 πρώτα, υπάρχει κάπου για αγορά και κατέβασμα, ή πρέπει να αγοράσω το dvd; Τι πιθανότητες υπάρχουν να βρεθεί σε κατάστημα στην Αθήνα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Δεκέμβριος 27, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Πες σε κάποιον γνωστό σου να σου φτιάξει ένα Bootable USB από 10.9. Αν δεν βρεις κανεναν, φέρε ένα σπίτι να σου το φτιάξω εγώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 27, 2013 Author #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Τι χρειάζεται για να κάνω αυτό το πράγμα; Υπάρχει λινκ με κάποιον οδηγό για άσχετους; γιατί μαζί με το white μου ήρθε κι ένα mbp με το OS X 10.9 (στο οποίο έπρεπε να γίνουν migrate τα data του πρώτου) οπότε μάλλον έχω ότι μου χρειάζεται Επίσης, να υποθέσω ότι η αναβάθμιση σε 10.9 κατ'αυτόν τον τρόπο θα κάνει wipe το δίσκο του μηχανήματος, rite; Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Δεκέμβριος 29, 2013 #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Κάποιο από τα πρώτα αποτελέσματα εδώ νομίζω ότι θα σε καλύψουν να φτιάξεις ένα στικάκι:https://www.google.gr/search?q=create+10.9+install+usb&ie=utf-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&gws_rd=cr&ei=lCfAUqU6jd6yBse8gLgGπχ αυτό εδώ:How to make your own bootable OS X 10.9 Mavericks USB install drive | Ars Technica Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 29, 2013 Author #5 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 στο mbp δε με αφήνει να κατεβάσω το mavericks από το app store (είναι ήδη εγκατεστημένο το 10.9.1). Βγάζει ένα μήνυμα "OS X Mavericks cannot be installed on this computer". Υπάρχει κάποια παράκαμψη σε αυτό ή να βρω κάπως αλλιώς το installer;update: Μπάλες. Εφόσον έχεις το τελευταίο MBP ΔΕΝ μπορείς να φτιάξεις bootable usb με το 10.9. https://discussions.apple.com/message/23685458#23685458 Link to comment Share on other sites More sharing options...
patman Δεκέμβριος 29, 2013 #6 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Αν έχεις το image που κατεβάζει για να κάνει το update δεν μπορείς να φτιάξεις στικ; Εχω σε ενα δίσκο το image που είναι 5-6gb και αν θέλεις μπορώ να στο στείλω από τη δουλειά, αλλά αυτό θα γίνει από βδομάδα αν θέλεις που θα γυρίσω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 29, 2013 #7 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Μην βάλεις Mavericks, θα το πεθάνεις το μηχάνημα Link to comment Share on other sites More sharing options...
deninho Δεκέμβριος 29, 2013 Author #8 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Μην βάλεις Mavericks, θα το πεθάνεις το μηχάνημαέχεις προσωπική εμπειρία; γιατί όλοι στο νετ μιλάνε για σημαντική αύξηση επιδόσεων με Mavericks. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 29, 2013 #9 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 29, 2013 Ναι έχω. Με 4GB και μηχανικό δίσκο και αυτό το CPU, θα έχεις θέμα. Δοκίμασέ το αν θέλεις, θα σου φανεί μουλάρι όμως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.