Jump to content

iPhone 5 πως θα βγώ απο recovery

rs3

Recommended Posts

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Πήγα να κάνω jailbreak (evasi0n) το iPhone 5 της συζύγου και όταν πάτησα το εικονίδιο στο τηλ έκανε επανεκκίνηση και κόλλησε στο μηλαράκι έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους (πχ tinyumbrella) αλλά τίποτα το μήλο εκεί

Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο και αν γίνεται χωρις Itunes γιατί δεν ξέρω αν στο icloud που κρατάει το backup έχει και τις εφαρμογές (Δηλ να βγούμε απο recovery χωρίς να χάσουμε κάτι) :hmm:

Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους.

Πήγα να κάνω jailbreak (evasi0n) το iPhone 5 της συζύγου και όταν πάτησα το εικονίδιο στο τηλ έκανε επανεκκίνηση και κόλλησε στο μηλαράκι έχω δοκιμάσει διάφορους τρόπους (πχ tinyumbrella) αλλά τίποτα το μήλο εκεί

Ξέρει κανείς κάποιο τρόπο και αν γίνεται χωρις Itunes γιατί δεν ξέρω αν στο icloud που κρατάει το backup έχει και τις εφαρμογές (Δηλ να βγούμε απο recovery χωρίς να χάσουμε κάτι) :hmm:

Τελικά το έκανα μέσω i tunes με ipsw που κατέβασα εγώ και επαναφορά απο icloud (και δυστυχώς λοίπουν αρκετά αρχεία πχ φώτος )

(Η όλη διαδικασία - ταλαιπωρία , άλλος ένας λόγος για να μην πάω πίσω σε iphone ....)

Τι τελευταίο jb δουλεύει μια χαρά, με τις ευχές του saurik. Το εχω περάσει σε 4, 5 και 5s όλα σε 7.0.4! Κάπου αλλού κολαει

Sent from my GT-I9505

Έτσι δεν έχει να κάνει το "σπάσιμο" αλλά τελικά κάτι έπαιζε με το itunes στο pc μου το έκανα σε άλλο και όλα Ok

Αχ αυτή η apple ...:bye:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.