Jump to content

Πληροφορίες για αναβαθμίση

tromerix

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα και χρόνια πολλά με υγεία και χαρά... Έχω ένα PC της Dell optiplex 380 dual intel pentium δεν θυμάμαι ακριβώς τα πλήρη χαρακτηριστικά αλλά είναι dual core στα 3.2 και χρειάζεται να βάλω τροφοδοτικό στο οποίο έχω κατασταλάξει. Χρειάζεται μνήμη ram που και σε αυτήν έχω κατασταλάξει θα σας τα δείξω για να με συμβουλεύσετε και χρειάζομαι και κάρτα γραφικών.. Ενας μου πρότεινε αυτήν MSI GT 630 (PCI Express 16 ,2 GB GDDR3) - Κάρτες γραφικών (VGA) - plaisio.gr Το τροφοδοτικό είναι αυτό Powertech PS-620 | Skroutz.gr και η μνήμη ραμ Corsair RAM DDR3 4GB Dimm 1600MHz Vengeance - Μνήμες RAM - plaisio.gr.. Το ποσό που μπορώ να διαθέσω συνολικά είναι 130-140 ευρώ.. Επίσης για την κάρτα γραφικών δεν έχω ακούσει και τα καλύτερα και θέλω να το φτιάξω για games τύπου Leuge of legends MMORPG STRATEGY games .. Θέλω την γνώμη σας αν σε αυτό το ποσό θα μπορούσα με το ίδιο κόστος να βάλω μια καλύτερη κάρτα γραφικών μνήμη ram και τροφοδοτικό

Ξέχνα αυτό το τροφοδοτικό. Πάρε κάνα τέτοιο καλύτερα.

Άμα μπορείς να φτάσεις στα €151 πάρε και αυτή τη κάρτα γραφικών και είσαι σετ.

Αλλιώς σε αυτή, μέσα στο budget σου. Και οι 2 κάρτες είναι καλύτερες από την 630. Για παραπάνω δε φτάνει το budget. Μη διανοηθείς να πάρεις από τα φτηνιάρικα PSU.

ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΟΧΗ :

Ψάξε ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ την συμβατότητα του μοντέλου Dell που έχεις , με το τι κάρτα θα αγοράσεις. Συνιστώ να πάρεις τηλέφωνο την Dell Ελλαδος και να σου πουν.

ΔΕΝ ειναι όπως οι μητρικες που αγοράζουμε και βάζουμε οτι θελουμε (που λεει ο λογος...)

Πρέπει να μαθεις, εαν είναι συμβατο το Optiplex 380 με την καρτα γραφικων που θες να παρεις. Απο λιγο ψαξιμο βρηκα τα παρακατω. Οπως και να εχει ομως, μιλα με την Dell Ελλαδος.

Optiplex 380 video card upgrade? - Desktop Video Forum - Desktop - Dell Community

http://www.dell.com/downloads/global/products/optix/en/optiplex-380-tech-guide.pdf

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.