Jump to content

Αναζήτηση φτηνής αλλά αξιόπιστης ΤV

TifoziF1

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Για φτηνή "μεγάλη" TV που θα παίζει ελάχιστα DVD τον χρόνο και κατα κόρον κανάλια digea + τοπικά αξίζει αυτή η tv ?

Γνώμες ? 299Ε για 39 inches.

link Turbo-X LED TXV-3910ED 39'' - Όλες οι τηλεοράσεις - plaisio.gr

Λέει για 200Ηz CMR (Clear motion picture) να υποθέσω ότι είναι 100hz και πανελ κάποιο παλιότερο της Samsung ?

Μα ειναι ονομα αυτο.Θες να λεγεσαι Ελληνικη εταιρεια μετα.Ξενες εταιρειες βαζουν Ελληνικα γραμματα-ονοματα σε αυτοκινητα κ.α και εσυ turbo-intercooler 16v.

πάειιιι η turbox, μετά τα σχόλιά σας.

Λοιπον πάμε σε LG Samsung ή Panasonic Led (L32B6) ? Θέλει κάποια να κρατήσει μερικά χρόνια. Του κακοφαίνεται του πατέρα μου, καινούργια τηλεόραση* να τα φτύσει ενώ η προηγούμενη (nordmende 25άρα crt) να ζήσει 25+ χρόνια.

Σίγουρα δεν τις φτιάχνουν όπως παλιά αλλά ακούω από διάφορους γνωστούς και φίλους τηλεοράσεις στα 4-6 χρόνια (Sony/Philips/Samsung/LG) να πεθαίνουν.

* 5 ετών Samsung HDReady χωρίς MPEG4 η οποία τον τελευταίο μήνα κάνει τσαφ σβήνει και ξανανάβει, και το κάνει και πολύ συχνά όταν είναι κρύα. Τροφοδοτικό μάλλον ?

μου αρέσει το αξιόπιστο που είπες και δείχνεις turbo x,

όπως διαφημίζονται και πρόσφατα το tip τις turbo x είναι THINK

για αυτό και εσύ think σωστά και πάνε σε κάποια οπως SONY KDL-40R470ABAEP 40'' LED TV FULL HD BLACK - - 60 ευρώ είναι καλά πιστεύω η διαφορα :shifty:

Πήρα στον πατέρα μου μία από της φτηνιάρικες lg (HD ready 1366x768) 32ρες. Νομίζω την 32LN520B.

H βάση της είναι για την πλάκα. Γενικά ποιότητα κατασκευής άθλια.

Εξόδους/εισόδους 0. Μιλάμε 2 hdmi 1 scart 1 usb και τέλος.

Το χειρiστήριο είναι meeeh. Είχε μπαταρίες τουλάχιστον :p.

Έχει τούβλο για τροφοδοτικό (δεν είναι ενσωματωμένο στην tv). Δίκοπο μαχαίρι: άμα τα κλάσει δε πετάς την τηλεόραση :p και είναι λεπτή. Από την άλλη έχεις ένα τούβλο στο πάτωμα.

Περιέργως είναι όμορφη. Και μικρό bezel.

Ακόμα πιο περίεργο είναι το γεγονός ότι έχει μια χαρά ποιότητα απεικόνισης. Επίσης ο player της έχει παίξει ότι video και να της έχω βάλει. Αλλάζει τα κανάλια γρήγορα από ότι θυμάμαι. Πιο γρήγορα από την ut50 στα σίγουρα.

Δε με πείραξε ΚΑΘΟΛΟΥ μα ΚΑΘΟΛΟΥ που δεν είναι full HD. Στα ~2m που την έβλεπα, τα video που έτρεξα δε κατάλαβα διαφορά (στην ανάλυση) από την 42ρα sammie και 50ρα pana που έχω.

Απλά άμα έχεις ενδιασμούς για HD Ready vs Full HD στις 32 (για νορμάλ αποστάσεις μιλάμε έτσι, όχι για χρήση pc) μην έχεις.

μου αρέσει το αξιόπιστο που είπες και δείχνεις turbo x,

όπως διαφημίζονται και πρόσφατα το tip τις turbo x είναι THINK

για αυτό και εσύ think σωστά και πάνε σε κάποια οπως SONY KDL-40R470ABAEP 40'' LED TV FULL HD BLACK - - 60 ευρώ είναι καλά πιστεύω η διαφορα :shifty:

όταν άνοιξα το θέμα, o τίτλος ήταν άλλος και η turboX είχε 299 και όχι 329, αλλά μετά το 3ο ποστ άλλαξε και η σκέψη για turbox αλλά και ο τίτλος.

Thanx για την πρόταση αλλά από eshop δεν αγοράζω ηλεκτρονικά, μόνο τρακτέρ John Deer ή Kubota (άν φέρουν, αλλά και πάλι θα το σκεφτώ πολύ). 399 έχει σε άλλα μαγαζιά η sony αλλά 399 έχει και η panasonic 40" led την οποία και εκτιμώ (σαν αξιοπιστία, service) περισσότερο.

[MENTION=1199]Volrath[/MENTION] δεν με νοιάζει αν θα είναι fullHD/HDReady. Να μην τα φτύσει σε 3-5 χρόνια θέλω γιατί την επόμενη την πληρώνω εγώ για ψυχικές οδύνες :p

όταν άνοιξα το θέμα, o τίτλος ήταν άλλος και η turboX είχε 299 και όχι 329, αλλά μετά το 3ο ποστ άλλαξε και η σκέψη για turbox αλλά και ο τίτλος.

Thanx για την πρόταση αλλά από eshop δεν αγοράζω ηλεκτρονικά, μόνο τρακτέρ John Deer ή Kubota (άν φέρουν, αλλά και πάλι θα το σκεφτώ πολύ). 399 έχει σε άλλα μαγαζιά η sony αλλά 399 έχει και η panasonic 40" led την οποία και εκτιμώ (σαν αξιοπιστία, service) περισσότερο.

[MENTION=1199]Volrath[/MENTION] δεν με νοιάζει αν θα είναι fullHD/HDReady. Να μην τα φτύσει σε 3-5 χρόνια θέλω γιατί την επόμενη την πληρώνω εγώ για ψυχικές οδύνες :p

Είναι λίγο δύσκολο να σου προτείνει κάποιος tv με βάση τη μακροβιότητα. Π.χ. τη 40ρα C550 (ή C750 δε θυμάμαι ) την samsung την έχω 6-7 χρόνια, δεν έχει κάνει κιχ. Από τότε έχει αλλάξει 50 panels και 30 μοντέλα όμως :p. Στη καλύτερη να σου προτείνουν ποιες να αποφύγεις.

Πάντως είμαι της άποψης, όσα λιγότερα φρου-φρου έχει, τόσο λιγότερα προβλήματα θα έχει. Οπότε τσίμπα καμιά από τις 40ρες samsung UE40EH5000 (τη βαζουν σε προσφορά τακτικά στα €330) και θα είσαι κομπλέ. 653 άτομα συμφωνούν μαζί μου στο αγγλικό αμαζόνιο (4.5/5).

edit: επίσης για τα 50/100/500Ηz κτλ. Μπαρμπ0ύτσαλα διαφορές. 50 με 100Hz με whatever Hz της ut plasma χωρίς μηχανές = καμιά διαφορά. Στη plasma άμα ενεργοποιήσω μία π@π@ριά που έχει φαίνεται πιο "ομαλή" αλλά ταυτόχρονα και πιο ψέυτική η κίνηση. Σε panning κτλ πάλι τα σκ@τώνει όμως οπότε...)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.