orck Δεκέμβριος 27, 2013 #41 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Μια αλλη ιδεα ειναι κατσε και φτιαξτε μαζι του ενα arcade στυλ bar top σαν το weecade. Εσυ θα δακρυσεις απο την νοσταλγια και ο μικρος θα γουσταρει με ακριβως οτι γουσταρε και ο μπαμπας του πριν 30 χρονια.:baby: Project MAME and WeeCade - Build your own MAME cabinet - Weecade step 1/4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snips Δεκέμβριος 27, 2013 #42 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Τι wii και χαζά μωρέ; ΑΝ τελικά έχεις αποφασίσει να το κάψεις το παιδί, τουλάχιστον κάντο με στυλ: Παρέχεις βέβαια και τις κατάλληλες ανέσεις στον πιτσιρικά ΒΑΣΙΚΟΚΑΤΟ ΟΜΩΣ: Του πέρνεις και αυτό Απλά μετά το μόνο που φροντίζεις είναι ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ να περιοριστεί η ύπαρξη κερμάτων στο σπίτι. :lock: Φτου! με πρόλαβε ο απο πάνω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 27, 2013 Author #43 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 Θα ανοίξουνε οι άλλοι (που μπορεί να μην είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι) ξεχωριστό θέμα για να σου πουν οτι το σωστό για έναν 5χρονο είναι να ΜΗΝ παίζει σε κονσόλα/κινητό/τάμπλετ/πισι κτλ?offtopic ξεofftopic άσε το παιδί να πάει να παίξει μπάλα , μπάσκετ ,γράψε το κολυμβητήριο/ωδείο ή ο,τι άλλο για να εκτονώνεται και να έρχεται σε επαφή με άλλα παιδιά, να κοινωνικοποιείται. κάθε πράγμα στον καιρό τουδεν έχει και κουμπί dislike:TD:Και που ξέρεις αν το παιδί αθλείται ή όχι? Sorry αλλά ορισμένοι δείχνετε σαν να προσπαθείτε να περάσετε ό,τι δεν καταφέρατε οι ίδιοι σαν γονείς να περάσετε στα παιδιά σας. Please, Parenting lessons σε συγγενείς και φίλους σας, εδώ το θέμα είναι συγκεκριμένο. Έλεος δλδ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kpetros Δεκέμβριος 27, 2013 #44 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 27, 2013 αυτο ?OUYA - RETRO GAMES -θα βλεπεις και ταινιες XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Δεκέμβριος 30, 2013 #45 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Καμία κονσόλα, γράψε τον σε μία αθλητική δραστηριότητα. Σαν γονέας θα επιτρέψω gaming για τον γιο μου μετά τα 8 του χρόνια.Κυκλοφορούν σαν χαζά κάτι 10 χρονα με tablet και 3ds και δεν μπορούν να μετρήσουν μέχρι το 20 ή καταντούν παχύσαρκα και λαχανιάζουν στα 5 μέτρα τρέξιμο.Εναλλακτικά γράψε τον σε μία ξένη γλώσσα ή αγόρασε του αρκετά βιβλία εκπαιδευτική και μη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 30, 2013 Author #46 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Καμία κονσόλα, γράψε τον σε μία αθλητική δραστηριότητα. Σαν γονέας θα επιτρέψω gaming για τον γιο μου μετά τα 8 του χρόνια.Κυκλοφορούν σαν χαζά κάτι 10 χρονα με tablet και 3ds και δεν μπορούν να μετρήσουν μέχρι το 20 ή καταντούν παχύσαρκα και λαχανιάζουν στα 5 μέτρα τρέξιμο.Εναλλακτικά γράψε τον σε μία ξένη γλώσσα ή αγόρασε του αρκετά βιβλία εκπαιδευτική και μη.Κάνει κολύμβηση και μπάσκετ και ξέρει να διαβάζει συλλαβές από τα 3½...Γνωρίζει πολλές λέξεις στα αγγλικά και από του χρόνου ξεκινάει κινέζικα. Όπως είπα δεν ψάχνω για perenting συμβουλές. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Typhonios Δεκέμβριος 30, 2013 #47 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Κάνει κολύμβηση και μπάσκετ και ξέρει να διαβάζει συλλαβές από τα 3½...Γνωρίζει πολλές λέξεις στα αγγλικά και από του χρόνου ξεκινάει κινέζικα. Όπως είπα δεν ψάχνω για perenting συμβουλές.Oνομάζεται διάλογος και κονσόλα στα 5 του χρόνια είναι λάθος και απο ψυχολογική προσέγγιση είναι 100% λάθοςΌλοι μας χρειαζόμαστε parenting , τώρα εάν το αποδεχόμαστε ή όχι είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.Υπάρχουν 1 million καλύτεροι τρόποι να περάσει καλύτερα τον χρόνο του, ο γιος σου.Πάρε του ένα σκυλί ή γάτα και έτσι να αποκτήσει και φιλοζωική συνείδηση σιγά σιγά. Link to comment Share on other sites More sharing options...
winters Δεκέμβριος 30, 2013 #48 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Wii U το οποίο παίζει και παιχνίδια Wii.2DS το οποίο παίζει και παιχνίδια DS.Ούτε να του πάρεις arcade και retro και τέτοιες μπούρδες.Εμείς τα γουστάρουμε επειδή μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια.Ζύγισε αν θες να παίζετε και μαζί τίποτα, αν ναι τότε καρφί για wii u (αν δεν θες να σπρώξεις τόσα τότε πήγαινε σε απλό wii). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 30, 2013 #49 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Ειναι μικρο το παιδι για κονσολα, αλλα αν εισαι αποφασισμενος να του παρεις, ισως να σκεφτεις λυση τετοιου τυπου : Sega Mega Drive Arcade Classic | Skroutz.grhttp://www.play.com/Gadgets/Gadgets/-/3395/2660/-/39736534/908187218/SEGA-Mega-Drive-Arcade-Classic-Wireless-Games-Console/ListingDetails.html?cur=258Τα παλια παιχνιδια ητανε πιο απλα στο τροπο παιξιματος, αρα πιστευω ειναι μια απο τις καλυτερες λυσεις.Η μπορεις να του παρεις PS3 να σου μεινει η κονσολα + http://www.skroutz.gr/s/2813775/SEGA-Mega-Drive-Ultimate-Collection-Essentials-PS3.html?keyphrase=sega+mega+drive+collection για τωρα που ειναι μικρος Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 30, 2013 Author #50 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Oνομάζεται διάλογος και κονσόλα στα 5 του χρόνια είναι λάθος και απο ψυχολογική προσέγγιση είναι 100% λάθοςΌλοι μας χρειαζόμαστε parenting , τώρα εάν το αποδεχόμαστε ή όχι είναι αλλουνού παπά Ευαγγέλιο.Υπάρχουν 1 million καλύτεροι τρόποι να περάσει καλύτερα τον χρόνο του, ο γιος σου.Πάρε του ένα σκυλί ή γάτα και έτσι να αποκτήσει και φιλοζωική συνείδηση σιγά σιγά.Αγαπητέ ευχαριστώ για τις συμβουλές αλλά όπως ξαναείπα από το ένα αυτί μπαίνουν...Φυσικά και όλοι χρειαζόμαστε parenting συμβουλές (ξέρω πως γράφεται, ήταν τυπογραφικό λόγω κινητού) αλλά αν γύρευα για τέτοιες δεν θα το έκανα σε Fora, πόσο μάλλον σε αυτό εδώ...Από φιλοζωική συνείδηση καλά τα πάμε, έχουμε 2 αδερφάκια σκυλάκια τα οποία μεγαλώνουν με τα παιδιά. Wii U το οποίο παίζει και παιχνίδια Wii.2DS το οποίο παίζει και παιχνίδια DS.Ούτε να του πάρεις arcade και retro και τέτοιες μπούρδες.Εμείς τα γουστάρουμε επειδή μας θυμίζουν τα παιδικά μας χρόνια.Ζύγισε αν θες να παίζετε και μαζί τίποτα, αν ναι τότε καρφί για wii u (αν δεν θες να σπρώξεις τόσα τότε πήγαινε σε απλό wii).Δεν θέλω να τα σπρώξω αλλά τελικά μάλλον το U θα πάρω. Έχω σχεδόν καταλήξει. Μέχρι εχθές έλεγα πως θα πάω για 2ds αλλά τελικά μάλλον θα είναι το Wii U Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιωργος_Μ Δεκέμβριος 30, 2013 #51 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 To WiiU ειναι καλη λυση γιατι πουλαει στο online shop της και παιχνιδια απο καταβολης nes , αμα δεν εχεις προβλημα με τα χρηματα.http://www.nintendo.com/games/gameGuide?system=wii%20u&age=18&page=2&view=grid&sort=&source= Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos313 Δεκέμβριος 30, 2013 #52 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 30, 2013 Οποιοδήποτε Nintendo και να επιλέξεις, το παιδί (αλλά και εσύ μαζί), θα το ευχαριστηθείτε. Τα παιχνίδια στο wii είναι επίσης απλά στην χρήση και πολύ ευχάριστα. Προσωπικά περισσότερο έχω ευχαριστηθεί το wii παρά το ps3.Πάντως έχε υπόψη σου ότι αν κάποια στιγμή μπορέσεις οικονομικά και πάρεις ένα dsi ακόμα και μεταχειρισμένο με 80€ (το προτιμώ από το 2ds γιατί μου φαίνεται πιο βολικό στο σχήμα για τα μικρά χέρια του παιδιού) και προσθέσεις και ένα r4i με καμιά εκατοστή παιχνίδια εγκαταστημένα, είναι πολύ καλή επιλογή, συν του ότι έχεις και φορητή παιχνιδομηχανή για να μπορεί να παίζει όπου δεν μπορείς να το απασχολήσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Δεκέμβριος 31, 2013 Author #53 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 31, 2013 Το βρήκα στον Κωτσόβολο στου Ρέντη σήμερα! Μένει να το τυλίξω και να μπει κάτω από το δένδρο. .. Sent from my GT-N7100 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
it.expert Ιανουάριος 2, 2014 Author #54 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Εκπληκτικό το Wii U. Απίστευτη διασκέδαση και μάλιστα οικογενειακά! Περάσαμε εχθές όλη την ημέρα παίζοντας Mario με τον μικρό ο οποίος, δυσκολεύτηκε στην αρχή αλλά σιγά σιγά του παίρνει τον αέρα. Εγώ και η σύζυγος θυμηθήκαμε παλιές εποχές και ρίξαμε πολύ γέλιο (και κλάμα κάθε φορά που χάναμε ) Γενικά έχω να πω τα καλύτερα για την κονσόλα! Σε ό,τι αφορά τις ανησυχίες κάποιων περί μεγέθους χειριστηρίου κλπ να πω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Η δυσκολία στην οποία αναφέρομαι έχει να κάνει καθαρά με το επίπεδο δυσκολίας του mario το οποίο είναι νομίζω ανεβασμένο από την τελευταία φορά που το έπαιξα (1996 ) Από εδώ κι έπειτα, λογικά θα πρέπει να πάρω κανα 2 χειριστήρια wii και κανένα επιπλέον παιχνιδάκι. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dimos313 Ιανουάριος 2, 2014 #55 Κοινοποίηση Ιανουάριος 2, 2014 Εκπληκτικό το Wii U. Απίστευτη διασκέδαση και μάλιστα οικογενειακά! Περάσαμε εχθές όλη την ημέρα παίζοντας Mario με τον μικρό ο οποίος, δυσκολεύτηκε στην αρχή αλλά σιγά σιγά του παίρνει τον αέρα. Εγώ και η σύζυγος θυμηθήκαμε παλιές εποχές και ρίξαμε πολύ γέλιο (και κλάμα κάθε φορά που χάναμε ) Γενικά έχω να πω τα καλύτερα για την κονσόλα! Σε ό,τι αφορά τις ανησυχίες κάποιων περί μεγέθους χειριστηρίου κλπ να πω ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα. Η δυσκολία στην οποία αναφέρομαι έχει να κάνει καθαρά με το επίπεδο δυσκολίας του mario το οποίο είναι νομίζω ανεβασμένο από την τελευταία φορά που το έπαιξα (1996 ) Από εδώ κι έπειτα, λογικά θα πρέπει να πάρω κανα 2 χειριστήρια wii και κανένα επιπλέον παιχνιδάκι. Οποιαδήποτε πρόταση καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ. Επειδή δεν έχω wii u, μπορώ να σου προτείνω παιχνίδια μόνο για το wii. Συγκεκριμένα τα παιδιά μου είχαν ευχαριστηθεί πολύ το Mario party 8 και το sport resort. Όσο για το super mario bros που αναφέρεις, είναι όντως πιο δύσκολο από τα παλιότερα. Μάλιστα οι εκδόσεις του και στο wii αλλά και στο wii u, είναι σαφώς πιο δύσκολες από του ds - 3ds. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GruntGR Ιανουάριος 3, 2014 #56 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 :hehe: When will we see N64 games on the Virtual Console? : wiiu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nick74 Ιανουάριος 3, 2014 #57 Κοινοποίηση Ιανουάριος 3, 2014 Χωρις να εχω ασχοληθει ποτε μαζι του, αυτο που δειχνει γενικα αποδεκτο πως ειναι για καθε ηλικεια απο 1-100 ειναι το wii... και αφου σας εκατσε και σας αρεσει ολα μια χαρα.... Προσωπικα θα ειχα συστησει ενα tablet οπου υπαρχουν απειρα παιχνιδια και εφαρμογες, και μπορει να κανει πολυ περισσοτερα πραγματα απο μια απλη παιχνιδομηχανη (που ξερεις? μπορει να ανακαλυψει καποιο ταλεντο ή απλα να διασκεδασει περισσοτερο με πολυ περισσοτερα πραγματα).Οσον αφορα τις "τεχνοφοβικες αποψεις" δε θα ελεγα οτι με ξενισαν αφου ηταν βεβαιο πως θα ακουστουν και καποιες τετοιες, και πιστευω πως θα ειχε ενδιαφερον να ανοιχτει καποιο σχετικο θεμα γιατι μιλαμε για θεμα με τεραστιες προεκτασεις, προσωπικα ομως θα εστιαζομουνα -οπως αναφερθηκε ο ARMAGEDON- στα ειδη games που θα επρεπε να ειναι "απαγορευμενα" οχι μονο για μικρες ηλικειες, αλλα γενικα για οποιονδηποτε ανθρωπο που δεν κατατασουμε στους "εχθρους προς εξουδετερωση" (το να ριξεις ενα 10χρονο...20χρονο..30χρονο... ...80χρονο σε ενα ηλιθιο "free" to play mmo χωρις αρχη και τελος, χωρις σκοπο, χωρις ουσιαστικα τιποτα το ενδιαφερον -αντε μερικα ηλιθια quest του στυλ "σκοτωσε 10 παραπληγικες μυγες" οκ... ειναι τελειως διαφορετικο ζητημα απο το gaming ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.