Jump to content

Ποια κονσόλα για 5χρονο?

it.expert

Recommended Posts

• Replies 56
  • Created
  • Last Reply
Έπαιζες από τα 3 και δεν έγινες φυτό??? :p

Νομίζω το αντίστοιχο αυτού που δείχνεις στην σημερινή εποχή είναι το Wii U

και γιατί να γίνω φυτό ?

αυτό δεν το έχω καταλάβει ποτέ , πως έχει περάσει έτσι στην κοινωνία, λογικά από τα σημερινά παιδιά που δεν ξέρουν τι θέλουν βλέπεις 10χρονα να παίζουν LOL ...

Κοιτάξτε να δείτε πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο έτσι όπως το έχουν κάνει το πράμα καλό είναι τα παιδιά μέχρι κάποια ηλικία να πηγαίνουν σιγά σιγά , όχι δώστου internet και φύγαμε ! Τι θέλω να πω όσοι παίζαμε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια του 90ς και μετά βγήκαμε στο δρόμο και σκοτώναμε κόσμο , αυτοκτονούσαμε κλπ κλπ κλπ ΟΧΙ είμαστε μια χαρά άνθρωποι με πραγματική ζωή και όχι υπόδουλοι των παιχνιδιών στην σημερινή νεολαία βλέπεις ακριβώς το αντίθετο , όλα τα παιδάκια συναγονίζονται στα games (βλέπε LOL και αναφέρω το lol γιατί είναι free to play , και άλλα fps games ) όπου μετά από ένα σημείο και μετά δεν καταλαβαίνουν την διαφορά ....

Στο διαταύτα τα μικρά έρχονται στον κόσμο και τους δίνουμε το top αντικείμενο του παρόντος πχ ps4 , pc , xbox one , λογικό είναι το παιδάκι να χαζέψει με τα γραφικά που μοιάζουν αληθινά , ενώ αν παίζει pac man και aliens δεν μπορεί να τα μπερδέψει η super mario

Υπάρχουν και πολλές φορητές παιχνιδoμηχανές που μαϊμουδίζουν ολίγον, χαμηλού κόστους="ας το σπάσει δεν πειράζει", έχοντας υποθέτω περασμένο κάποιο Mame μέσα με δεκάδες ή και εκατοντάδες παλιά καλά παιχνίδια. Δεν νομίζω ένα 5χρονο να ξέρει τι είναι το OpenGL.

π.χ.

portable game in Consoles | eBay

και γιατί να γίνω φυτό ?

αυτό δεν το έχω καταλάβει ποτέ , πως έχει περάσει έτσι στην κοινωνία, λογικά από τα σημερινά παιδιά που δεν ξέρουν τι θέλουν βλέπεις 10χρονα να παίζουν LOL ...

Κοιτάξτε να δείτε πρέπει να υπάρχει ένα μέτρο έτσι όπως το έχουν κάνει το πράμα καλό είναι τα παιδιά μέχρι κάποια ηλικία να πηγαίνουν σιγά σιγά , όχι δώστου internet και φύγαμε ! Τι θέλω να πω όσοι παίζαμε τα ηλεκτρονικά παιχνίδια του 90ς και μετά βγήκαμε στο δρόμο και σκοτώναμε κόσμο , αυτοκτονούσαμε κλπ κλπ κλπ ΟΧΙ είμαστε μια χαρά άνθρωποι με πραγματική ζωή και όχι υπόδουλοι των παιχνιδιών στην σημερινή νεολαία βλέπεις ακριβώς το αντίθετο , όλα τα παιδάκια συναγονίζονται στα games (βλέπε LOL και αναφέρω το lol γιατί είναι free to play , και άλλα fps games ) όπου μετά από ένα σημείο και μετά δεν καταλαβαίνουν την διαφορά ....

Στο διαταύτα τα μικρά έρχονται στον κόσμο και τους δίνουμε το top αντικείμενο του παρόντος πχ ps4 , pc , xbox one , λογικό είναι το παιδάκι να χαζέψει με τα γραφικά που μοιάζουν αληθινά , ενώ αν παίζει pac man και aliens δεν μπορεί να τα μπερδέψει η super mario

Αστειευόμουν φυσικά, ελπίζω να το κατάλαβες. Είμαι της ίδιας άποψης.

Από την εμπειρία που είχα με τα παιδιά μου σε αυτήν την ηλικία η καλύτερη επιλογή είναι τα Nintendo ds. Δεν είναι ανάγκη να ξοδευτείς με 3ds καθότι το 3d κουράζει σε αυτήν την ηλικία και ουσιαστικά θα το έχει πάντα απενεργοποιήμενο. Και ένα 2ds που είπε παραπάνω ο φίλος winters ή ένα dsi, είναι μια χαρά.

Η Nintendo βγάζει πάντα τίτλους χωρίς βία, η οποίοι όμως έχουν πολλές φορές φοβερό gameplay. Επιπλέον το θετικό των ds είναι η touch screen οθόνη που είναι λειτουργική και σε πολλά παιχνίδια χρησιμοποείται ως στοιχείο του gameplay (nintendogs).Το Mario kart το έχω τόσα χρόνια και ακόμα δεν το έχουμε βαρεθεί, έχουμε 3 dsi στην οικογένεια και όταν συνδεόμαστε και οι τρεις και παίζουμε, διασκεδάζουμε πολύ (δεν χρειάζεται 3 αντίγραφα του παιχνιδιού, επικοινωνούν με την κονσόλα που το έχει). Αν τώρα σου φαίνονται ακριβά τα παιχνίδια υπάρχουν και η δυνατότητα homebrew παιχνιδιών (r4i).

Υποστηρίζει Dual play το wii u?

Ναι μεχρι και 4 άτομα ταυτόχρονα, συν οτι αμα θελω να δω κατι αλλο στην tv μπορω να περασω την εικονα στο wii u gamepad και να συνεχισει να παιζει κανονικα μονος του πλεον, χωρις να τον διακόψω.

Σιγουρα ειναι αναλογα το παιδι και εαν θα εχει ενδιαφερον για την παιχνιδομηχανη. Επισης τα παιδια αυτης της ηλικιας εχουν μειωμενη ικανοτητα προσοχης σε ενα συγκεκριμενο αντικειμενο. Αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι και στο Wii παιζουμε για 10-15 λεπτα και μετα αρχιζουμε τις βλακειες, οποτε και σταματαει το παιχνιδι.

Ειχα σκεφτει πριν απο λιγο καιρο να παρω ενα μεταχειρισμενο psp με 40-60 ευρω για να δω πως θα παει αλλα αλλαξα γνωμη εξαιτιας του παραπανω. Προτεινω οτι και να παρεις να μην δωσεις χρηματα αρκετα. Δεν ειναι απιθανο να επιστρεψει μια ημερα απο το σχολειο και να σου πει οτι ανταλλαξε την παιχνιδομηχανη με ενα καινουργιο αυτοκινητακι που ειχε καποιος σημαθητης του. Ειναι λογικο, δεν εχουν ακομη αισθηση της αξιας καθε αντικειμενου.

Καλες γιορτες.

Αποψη μου είναι καμία

νομίζω ότι είναι πού μικρός για να μπει σε αυτό τον χορό. Δεν τον συγκινουν τα παραδοσιακά παιχνίδια? Ο μεγάλος γιος μου είναι 3 χρονών βεβαια, αρκετά πιο μικρός και δεν λέω μεγάλη κουβέντα αλλά από αυτά θα προσπαθήσω να τον τρενάρω όσο πάει γιατι το καψιμο θα παει συννεφο.

my 2 cents

To ίδιο.

Σου σκίζει δεν σου σκίζει την μπαταρία του κινητού, στο χέρι σου είναι να τον απομακρύνεις. Το ότι στο ζητάει σημαίνει ότι πρέπει να του το δώσεις;

Πάρε του παιδιού ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ για την ηλικία του και όχι ότι υπαγορεύει η μόδα, η ετικέτα στο οπισθώφυλλο του παιχνιδιού, και το "αλλάζουν οι εποχές". Οι ανάγκες των παιδιών παραμένουν οι ίδιες εδώ και αιώνες.

Καλό το "παρκάρισμα" των παιδιών μας μπροστά σε μια οθόνη (και για δικό μας "όφελος"-να μην κρυβόμαστε), αλλά δεν οδηγεί πάντοτε στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εκτός αν σαν γονιός είσαι σίγουρος ότι την κατάλληλη στιγμή θα τον πείσεις για την έννοια του μέτρου και ότι αν όλα πανε στραβά θα μπορεσεις να τον "επαναφέρεις".

Παθών!

Παρε του lego techniques...ποτε μου δεν ειχα και ακομα και τωρα οταν τα βλεπω θελω να παρω.βεβαια καμμια σχεση με το θεμα αλλα διαφωνω κ εγω στην αγορα κονσολας.

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk

Please απαντήσεις μόνο επί του ερωτήματός μου.

Για τα περί καταλληλότητας ή μη, μπορείτε να ανοίξετε ξεχωριστό θέμα και να γράψετε ο καθένας την άποψή του.

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Και γω με την σειρά μου καμμία.Είναι πολύ νωρίς μπορείς να βαλεις κανένα παιδικό παιχνίδι στο pc και να παίζει καμια φορά δεν υπάρχει λόγος να βλέπει σε τόσο μικρή οθόνη αν μιλάμε για φορητή κοσνόλα και να κουράζει τα ματάκια του

Εχεις απόλυτο δίκιο έτσι ακριβώς είναι.Στο χέρι μας είναι.Και μένα το ζήταγαν αλλά μετά απο μερικές φορές και αφού κατάλαβαν ότι δεν πρέπει να το παίρνουν με κουβένταπαίζουν απο κανένα angry birds στο pc η κάποιο άλλο παιδικό παιχνίδι.Και αυτό με μέτρο κάθε σάββατο γιατί έχουμε και σχολείο

Please απαντήσεις μόνο επί του ερωτήματός μου.

Για τα περί καταλληλότητας ή μη, μπορείτε να ανοίξετε ξεχωριστό θέμα και να γράψετε ο καθένας την άποψή του.

Ευχαριστώ για την κατανόηση!

Θα ανοίξουνε οι άλλοι (που μπορεί να μην είναι άμεσα ενδιαφερόμενοι) ξεχωριστό θέμα για να σου πουν οτι το σωστό για έναν 5χρονο είναι να ΜΗΝ παίζει σε κονσόλα/κινητό/τάμπλετ/πισι κτλ?

offtopic ξεofftopic άσε το παιδί να πάει να παίξει μπάλα , μπάσκετ ,γράψε το κολυμβητήριο/ωδείο ή ο,τι άλλο για να εκτονώνεται και να έρχεται σε επαφή με άλλα παιδιά, να κοινωνικοποιείται. κάθε πράγμα στον καιρό του

δεν έχει και κουμπί dislike:TD:

Δε θα μπω στη διαδικασία να το παίξω κι εγω προπονητής του καναπεως, ο "καλος" γονιός που θα πω στον άλλο τι να κανει παιδι του.

Φίλτατε ,μαλλον ξέχνα sony ,πας για Nintendo γενικώς ,πιο "παιδικά " και φιλικά παιχνίδια ,με το 3ds την εχω ψιλοπατησει γιατί ειναι κολληματικο και δεν το αφήνει η μικρή καμιά φορά.

Το wii ειναι ότι πρεπει νομίζω και ειναι και κάπως "διαχρονικό".

Κανα Μάριο καρτ θα το ψιλοπαλευει.

Στο σταυρό που σας κανω :p ,φίλος εχει δίχρονο (1 1/2;)μωρό ,που δε μιλάει ακομα το σκατο ,και ξεκλειδώνει μονο του το android κινητό ,και βρίσκει το ενα παιχνιδάκι που εχει μεσα η συσκευή και το παίζει!!!

Μην κάνετε σαν κάτι παππούδες.

Η τεχνολογία ειναι πιο πολυ απο ποτε στη ζωη μας ,αποδεχτειτε το.

Δε σημαίνει ότι χάνεται το παραδοσιακό παιχνίδι.

Ασε που εγω που μένω ψιλο-κέντρο Αθήνας ,δεν ξέρω ΚΑΝΈΝΑ να αφήνει τα παιδια του να γυρνάνε μονα τους για μπάλες και κρυφτα κτλ...

Δυστυχώς με τα καλα ,φερνει και τα κακα η κάθε εποχή ,η εγκληματικότητα εδώ περα εχει σπάσει κάθε κοντέρ ,και τον ρόλο που είχε το παιχνίδι στη σωματική διάπλασή των παιδων (pwn :p)

εχουν αναλάβει τα αθλήματα αποκλειστικά σχεδόν (για οποιον εχει την οικονομική δυνατότητα)

Edit:

Επειδη ειναι Χριστούγεννα δε χρειαζεται να γίνεστε σκρουτζ.

Σε τεχνολογικό φόρουμ είστε,εσείς πάνω απο ολους έπρεπε να αντιλαμβάνεστε ότι η τεχνολογία εχει και καλά...

Δεν περίμενα να δω τέτοιες παλαιολιθικές απόψεις απο άτομα καταρτισμένα στην τεχνολογία.

sent from mobile

τον ρόλο που είχε το παιχνίδι στη σωματική διάπλασή των παιδων (pwn :p)

εχουν αναλάβει τα αθλήματα αποκλειστικά σχεδόν (για οποιον εχει την οικονομική δυνατότητα)

μόνο τα πλουσιόπαιδα μπορούν να αθλούνται, δεν υπάρχουν ερασιτεχνικοί όμιλοι για εκατοντάδες αθλήματα που το μόνο που απαιτούν είναι μια εγγραφή και όρεξη για το άθλημα είτε σκάκι είναι αυτό, είτε τοξοβολία κλπ κλπ. μάλιστα, το διαβάσαμε και αυτό :confused:

Σε τεχνολογικό φόρουμ είστε,εσείς πάνω απο ολους έπρεπε να αντιλαμβάνεστε ότι η τεχνολογία εχει και καλά...

Δεν περίμενα να δω τέτοιες παλαιολιθικές απόψεις απο άτομα καταρτισμένα στην τεχνολογία.

Παλαιολιθική άποψη η προτροπή προς κοινωνικές δραστηριότητες αντί του ξεστραβώματος με τις ώρες μπρος σε μια οθόνη βλέποντας pixel να αναβοσβήνουν και μάλιστα όταν αφορά 5χρονο, μαν κόψε το πολύ wii γιατί μάλλον σου έχει κάνει το μυαλό :tomato:πελτέ :haha:

To wii ειναι σαν το σεξ, οταν το κανεις μονος σου ειναι καλα αλλα αμα εχεις παρεα το ευχαριστιεσαι ακομα περισσοτερο

:tomato:

Απο το να μην του παρει καθολου κονσολα - να κουβαλαει την μπουρδα στο σχολειο και στις εκδρομες, το wii U ειναι πολυ καλυτερη λυση γιατι τα extra wii-mote ειναι πιο φθηνα απο τα χειριστηρια στις αλλες κονσολες και υπαρχει το backwards compatibility με τους τιτλους του πρωτου wii.

Μπορει επισης να παιξει πλατφορμακια του NES και SNES μεσω virtual console και οταν μαζευονται οι φιλοι του σπιτι να κανουν απιστευτο χαβαλε καιγοντας αρκετες θερμιδες παραπανω αποσες θα καιγανε αμα ητανε αραχτοι στον καναπε παιζοντας PRO.

Θυμαμαι οταν πηρα wii το 2006 και χτυπιομασταν σαν τα πιθηκια για καμποσες βδομαδες στο bowling το tennis και το box 2-3 απο την παρεα παντα γκρινιαζανε οτι αισθανονται πιασμενοι επειδη ητανε αγυμναστοι :p

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.