The Spirit Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2013 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26, 2013 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλα τα μέλη του forum.Θα ήθελα να μου λύσετε μια απορία. Έχω μια crt τηλεόραση και προσπαθώ να την συνδέσω με ένα pc.Αγόρασα αυτό το καλώδιο CABLE :: Delock Cable SCART Male to VGA Male 2 m (65028) - Visionstudio.gr αλλά μόλις το συνδέω και ανοίγω το pc η οθόνη λέει "No Signal". Θέλει κάποιο μετατροπέα για να γίνει αυτή η σύνδεση ή δε γίνεται και τσάμπα το αγόρασα το καλώδιο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
yanni Δεκέμβριος 26, 2013 #2 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2013 Συνήθως αυτοί οι μετατροπείς δεν παίζουν. Επιπλέον διάλεξες τον ανάποδο Only for connection SCART output to VGA input με λίγα λόγια από SCART σε VGA. Αν είχες καμιά παλιά κάρτα γραφικών με TV out θα μπορούσες να στείλεις σήμα composite/svideo ή component(RGB) στο scart. Μια ιδέα π.χ. που θα σκεφτόμουν θα ήταν να έβρισκα καμιά 9X00GT που είχε TV out και θα πειραματιζόμουν με αυτήν. Θα έβρισκα ένα καλώδιο component και θα έστελνα εικόνα στην CRT TV μέσω αυτού ή έστω θα βολευόμουν με το SVideo ή το composite. Υποδοχές για επιπλέον κάρτες γραφικών έχει η μητρική σου, μια 9400GT δεν θέλει διαφορετικούς οδηγούς από την 770, θα σου κόστιζε 10-15€, νομίζω θα ήταν μια καλή λύση. Με component πάντως από μια HD4870 είχα στείλει μέχρι και 1080p με παραπάνω από καλή ποιότητα σε μια LCD. Στις CRT οτιδήποτε πάνω από 1024Χ768 είναι μάλλον υπερβολή, εκτός και αν μιλάμε για καμιά κορυφαία CRT που μπορεί να δείξει και καλύτερες αναλύσεις χωρίς να σου βγάλει τα μάτια. + Εναλλακτικά μάλλον χρειάζεσαι κάποιον μετατροπέα σαν π.χ. αυτό CMP-TELVIEW 1 VGA TO VGA /TV OUT CONVERTER KONIG cosmomarket.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Volrath Δεκέμβριος 26, 2013 #3 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2013 Ότι λέει ο yanni. Απλά, άμα έχεις 50Ηz tv το ξεχνάς και αυτό, λογικά θα φαίνεται σκ@τ@. Άμα θες κάτι πιο φτηνό κ δε σε νοιάζει να παραγγείλεις από αγγλικό amazon το παρακάτω πρέπει να βγαίνει κοντά στα 22 με μεταφορικά.[ame]http://www.amazon.co.uk/KanaaN-Composite-Converter-SHIPPING-DELIVERY/dp/B003U0PHC8[/ame].Μόνο για 100Ηz tv - στο υπενθυμίζω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Spirit Δεκέμβριος 26, 2013 Author #4 Κοινοποίηση Δεκέμβριος 26, 2013 Απ' ότι κατάλαβα τσάμπα το αγόρασα το καλώδιο Για να μην ψάχνεστε περισσότερο παιδιά απλά να αναφέρω ότι ήθελα να συνδέονται διάφορα pc με αυτή την crt μόνο και μόνο για να επισκευάζω pc. Οπότε θα ψάξω για καμιά πολύ φθηνή οθόνη να κάνω τη δουλειά μου. Παρόλα αυτά σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια, ήταν κατατοπιστική. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.