Jump to content

Ηχος Απο Καρτα Γραφικων Περναει Μεσα Απο Τα Ηχεια.

Intervals331

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα στο φορουμ και ευχαριστω προκαταβολικα για τυχον απαντησεις.

Προσφατα Αλλαξα κουτι και ψυκτρα στον υπολογιστη μου.

Εβαλα την Thermalright Macho Και το κουτι ειναι Zalman z9plus.

Αφου εκανα την εγκατασταση παρατησρησα οτι ακου ηχους μεσα απο τα ηχεια μου.Στην αρχη νομιζα οτι ηταν απο τον επεξεργαστη αλλα αφου αλλαξα καρτα γραφικων και εβαλα μια παλια συνηδητοποιησα οτι δεν κανει θορυβο.

Οταν ανοιγω καποιο game δε ο ηχος γινεται πιο δυνατος.Καποια βοηθεια!?

Βγαλε το καλώδιο του front audio του κουτιού πάνω από την μητρική να δεις αν το πρόβλημα στο δημιουργεί αυτό.

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις βάλει κάποιον αποστάτη παραπανίσιο πάνω στο κουτί,πίσω από την μητρική που δεν χρειαζόταν και ακουμπάει στην μητρική κάνοντας βραχυκύκλωμα ??

Βγαλε το καλώδιο του front audio του κουτιού πάνω από την μητρική να δεις αν το πρόβλημα στο δημιουργεί αυτό.

Είσαι σίγουρος ότι δεν έχεις βάλει κάποιον αποστάτη παραπανίσιο πάνω στο κουτί,πίσω από την μητρική που δεν χρειαζόταν και ακουμπάει στην μητρική κάνοντας βραχυκύκλωμα ??

Αυτο με το front audio ηταν η πρωτη μου σκεψη.Γτ εχω ξεχωριστη καρτα ηχου και ελεγα μηπως επαιζε κανα μπερδεμα αλλα αν βαλω headphones στο φροντ πανελ δεν εχω θορυβο.Επισης επειδη η καρτα ηχου μου(Emu-0404) εχει δικο της Dsp αν δεν το φορτωσει στην εκκινηση δεν εχω ηχο στα ηχεια,Παρολα αυτα αυτος ο θοπρυβος περναει και πριν το το φορτωμα.

Επισης να προσθεσω κατι που παρατηρησα σημερα.Οταν βλεπω ταινειες η βιντεο στο youtube μου αλλιωνει τα χρωματα σαν πινακα λαδομπογιας ενα πραγμα.

2elv786.png

post-31434-1416078007,7474_thumb.jpg

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.